• nobak

    Dobrý den, dokázal by mi někdo z vás říct jestli je https://www.decathlon.cz/…8378294.html dobré kolo za 10 tisíc dobré, nebo se dá najít i lepší. Popřípadě jestli s nim má někdo zkušenost. Díky za odpovědi.

    0 0
    • Sul  

      Kdyz uz. Tak bych vynechal zadni odpruzeni. Alespon v teto cenove relaci.

      0 0
    • KominiCZek  

      Kup radši tohle a ještě ti zůstane něco na útratu do hospody, za předpokladu, že manželce řekneš, že jsi za něj dal tu desítku.. Jak radí „Sul“, to zadní pružení je stejně účinné, jako když zaléváš když prší :D Nebo koukni po nějaký bazarovce s 26", kterou budeš mít osazenou lepšími díly! A rozdíl mezi 26" a 27,5" je minimální

      https://www.decathlon.cz/…8378535.html

      0 0
      • Gwaihir  

        Má 16 let, tak spíš rodičům. Ale chybí tu výška a váha. Každopádně v této cenové kategorii nechceš zadní tlumič.

        0 0
    • atty  

      Tohle fakt ne. Jejich kola (určité modely) jsou v poměru cena/výkon velmi slušná, ale celoodpružené použitelné alespoň na výlety neumí ani Decathlon. 10 je fakt málo i na občasně použitelné HT (tedy ne, že by to chvilku nejezdilo, ale i tak budeš tahat minimálně 15kg obludu, kde Ti za pár set kilometrů začne většina věcí postupně odcházet.

      0 0
    • Gwaihir  

      Já bych šel do něčeho takového jako:

      https://www.bike-forum.cz/…aint-lucifer

      0 0
      • KominiCZek  

        Pokud má na kolo rozpočet 10K tak ty 4000,– bude z rodičů asi těžko dostávat si myslím.. Ale jinak kolo výbavou super, přidám se k tobě a taky mohu jen doporučit! Ale ta velikost? 19" je docela dost na 16letého kluka, ale nevím jeho proporce,tak jen hádám.

        0 0
    • sterated  

      Ač si myslím že Decathlon má dobrá kola, sám jsem si nedávno taky jedno koupil, tak určitě tento full bych nebral. První full co má smysl v Decathlonu je tento https://www.decathlon.cz/…8379043.html

      Pokud chceš full za 10k tak nový určitě lepší neseženeš, ale kolo co má přes 16kg s touto výbavou fakt nechceš.

      Mrkni na bazarové fully na 26" kolech, pokud si přidáš tak 2–3000 ještě,tak seženeš hodně pěkné kousky které budou fungovat. Pokud chceš za 10k nové kolo, tak jedině HT ale ani to nebude nic moc.

      0 0
    • novas752  

      S rozpočtem 10 000 se na celopéro vykašli, to chce aspoň 3× víc aby to bylo dlouhodobě použitelný. Ani hardtail za tu cenu neni ani z Decathlonu žádná sláva, je to tak na rekreační popojíždění po cyklostezkách a městě, ne na ježdění v terénu.

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce