• biker122

    zdravim, shánim hodinky na bežecké tréninky, tzn. mezičasy, signalizace po uběhnutí nějaké doby atd.. máte s nějakými dobré zkušenosti? dík

    0 0
    • carlos  

      Zalezi na tom, jak chces vyhodnocovat Tvuj bezecky trenink. Jako zaklad staci sporttester s merenim okamzite, prumerne, a maximalni frekvence, a to pro 3 ruzne zony TF se signalizaci prekroceni hranic jednotlivych zon. Dale je dobre mereni mezicasu s udanim prumerne TF (napr SUUNTO t1, viz www.suunto.cz/suunto.php?… ), ktery (novy) mimochodem nabizim za vyhodnou cenu v sekci bazar :-) Pokud chces vyhodnocovat beh podrobneji, pripadne porovnavat a analyzovat jednotlive treninky, vyplati se nektery drazssi pulzmetr s moznosti prenosu dat do PC, napr. take od SUUNTa, POLAR atd…

      0 0
      • wilma  

        skoda ze nema kodovani signalu, ale za 2160kc v obchode, proc ne :)

        0 0
      • Lenicka1313  

        Ahoj, já bych z vlastní zkušenosti doporučila jeden velice oblíbený server, jedná se o http://www.watch-shop.sk/. Právě zde si z hodinek Citizen vybere snad opravdu každý. Za sebe jednoznačně doporučuji.

        0 0
    • piskot  

      CASIO SDB 500W

      0 0
      • RADO77  

        V současnosti mám Polar 625 tj. ty samé hodinky co mají cyklisti jako 725, jen s běžeckým. Obecně jsou dobré ji levnější polary. To jsi ale nechtěl slyšet. Polar je špička za moc peněz.

        Polar mám posledních 6 měsíců. Před tím jsem 3 sezony odtrénoval a odzávodil v triatlonu s nějakými Casii (asi PHYS CHR-100?) a bohatě mi stačily. Podle mě je hlavní, aby tam šel nastavit spodní a horní práh TF a hodinky Ti řvaly když jsi pod nebo nad, tak. Pak aby uměly mezičasy. Tohleto ta Casia cca za 2k uměly. Ostatní jsou srandičky, které jsou sice příjemné ale nejsou nezbytné.

        0 0
    • Lenicka1313  

      Zdravíčko, já zase ze své zkušenosti mohu doporučit jeden obchůdek, kde jsem nedávno hodinky této značky kupovala za velice pěknou cenu. Jedná se o tento obchod http://www.timestore.cz/Vyrobce/Casio a z vlastní zkušenosti mohu pouze doporučit. Vše od ceny až po spolupráci naprosto bez problému a mohu říci, že se jedná o jeden z nejlepších shopů u nás.

      0 0
    • Smazaný účet  

      taky mám často problém sehnat hodinku-dvě na běžecký trénink :-(

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse