Hledáme zájemce na cyklo dovolenou v září na ostrov Elba

1 nepřečtený
  • day by day

    Zdravim, hledam partacku na cyklodovolenou v zari od 16.9.-2.10.2016 na ostrov Elba. Mam u sebe jedno misto volne v mobilhomu. Je mozne doplnit jeste asi skupinu 6–8 lidi. Pripadni zajemci, zajemkyne, prosim na mail: petrsarvas@gmail.com nebo primo p. Valuchovi, kontakt nize a odvolejte se na me (Petr Sarvaš, Havířov). Cena zajezdu je 8000,– odjezd ze Zlina, pripadne s priplatkem 150,– z Ostravy luxusnim busem. Teren je vhodny jak pro silnici tak MTB. V terminu se bude konat i zavod Elbaman-Ironman. Jede parta mladych lidi od 35–45 let. Na veku ale nezalezi. Strava vlastni. Program individualni. Spechame na doplneni zajemcu!!!

    Cyklistický pobyt spojený s koupáním na kouzelných písečných plážích a s výjezdy po ostrově.

    V neděli 25. 9. proběhne v okolí Mariny di Campo populární triatlonový závod Elba Man a Iron Man.

    Ostrov má rozlohu 234 km čtverečních. Je největší z Toskánských ostrovů. Má příjemné středomořské klima a z turistického hlediska je zajímavým a vyhledávaným cílem. Obydlen byl již za předhistorických dob.

    Ve středověku byla Elba předmětem zájmů městských států – Pisa, Janov, Lucca i království Španělska, Francie, Anglie, Neapolska. Od 3. května 1814 do 26. února 2015 zde nuceně pobýval Napoleon Bonaparte.

    Jeho vilu můžete navštívit v Portoferraiu, kde jsou dvě pevnosti z 15. století Forte della Stellla a Forte del Falcone. Lanovkou můžete vyjet na nejvyšší horu ostrova Monte Capanne – 1018 mnm, z vrcholu jsou krásné vyhlídky. Na Elbě se nachází mnoho možností cyklovýletů různé obtížnosti. Významnými turistickými středisky jsou Marciana Marina, Porto Azurro, Rio Marina a zejména Marina di Campo.

    Program pobytu:

    Pátek 16. 9.: Od 9,00 hod nakládání zavazadel a kol na parkovišti pod točnou trolejbusů pod Sportovní halou ve Zlíně. Poté odjezd po trase Brno, Vídeň, Graz. Noční jízda Itálií do přístavu Piombino.

    Sobota 17. 9.: Brzy ráno trajekt do Portoferraia na Elbě. Přejezd do kempu Ville degli Ulivi cca 2km od Mariny di Campo. V kempu je restaurace, samoobsluha, sociální zařízení s teplou vodou, umývárna nádobí.

    Při ubytování jsou dvě možnosti:

    10 bungalovů pro 4 osoby: 2 dvoulůžkové ložnice, sprcha, WC, kuchyňka s jídelnou.

    3 stávající karavany pro 4 osoby se stanovým přístřeškem. Sprchy a WC jsou samostatně.

    Neděle 18. 9. – Pátek 30. 9.: Volný program – cykloturistika po ostrově, koupání v moři nebo v bazénu v kempu (koupací čepice nutná), sauna a masáže ve fitness centru. Možnost výletů místní veřejnou dopravou, půldenní výlety lodí podél pobřeží, výjezd lanovkou na Monte Capanne, nákupy na místním trhu.

    Sobota 1. 10.: Do 9 hod úklid a předání karavanů a mobilhomů. Volný program. Navečer naložení zavazadel a kol, odjezd do Portoferraia, plavba trajektem do Piombina. Noční přejezd Itálií a Rakouskem.

    Neděle 2. 10.: Ráno jízda přes Rakousko. Návrat do Zlína přes Mikulov a Brno v odpoledních hodinách.

    Cena: 8 000,– Kč zahrnuje 14 x ubytování v 10 mobilhomech pro 4 osoby, se 2 dvoulůžkovými ložnicemi, WC, sprchou, kuchyňkou se sporákem a ledničkou, závěrečný úklid mobilhomu pracovníky CK Victoria, dopravu osob a kol, pojištění léčebných výloh a úrazu do výše 3 miliony Kč, služby průvodce.

    Cena: 6 800,– Kč 14× ubytování ve 3 stávajících čtyřlůžkových karavanech se stanovým přístřeškem, s vybavenou kuchyňkou, pojištění léčebných výloh a úrazu do výše 3 miliony Kč, služby průvodce.

    Dopravu osob a kol autobusem s vlekem na kola, trajekty z Piombina do Portoferraia a zpět, pojištění úrazu a léčebných výloh do výše 3 milionu korun, pojištění náhrady škod do výše 2 miliony korun, služby průvodce.

    V karavanech a mobilhomech není povlečení na lůžkoviny. Je nutné si vzít vlastní prostěradlo a povlečení na deku a polštář, nebo spací pytel, pytle na odpadky, zápalky. Doporučujeme účastníkům, aby si před odjezdem nechali opravit a seřídit svá kola. Na Elbě bude poskytována pouze drobná údržba.

    Cestovní agentura Pavel Valuch Pod rozhlednou 1815 760 01 Zlín

    tel: 577 434 300 mob: +420 604 513 5­02 email: pvaluch@seznam.cz

    0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce