hledá se hlavně Mlok - Tlumič DPS-dálkové ovládání

5 nepřečtených
  • kam

    Tak jsem se rozhoupal a pořídil tlumič Fox DPS se zdvihem 100 mm. Chci pořešit dálkové ovládání z řídítek,jelikož tlumič nemám pohodlně po ruce. Líbí se mi nový model páčky na dvě polohy, ovšem nemám to odzkoušeno a nevím, zda-li by nebylo vhodnější pořídit starší třípolohový. Má někdo zkušenosti s ovladači a poradí ?

    0 0
    • MlokCZ  

      Fox tlumičů mám vyzkoušeno opravdu hodně včetně 2017 DPS performance i Factory verze. Ale dálkové, to jde mimo mě, nic co by mě zajímalo.

      U dvoupolohového jen vidím na stránkách Foxu, že přepíná mezi open a firm. To bych tedy nechtěl ani náhodou jen kvůli dálkáči přijít o polohu medium.

      0 0
    • raw 4  

      Jestli se nemylim tak se podivej na Svece, je tam tripolohovy..teda byl tam.. chci to resit do dvou mesicu taky.. system jako Scotí twinlock ale na 3 polohy se mi libi..

      0 0
    • Tina  

      Tlmič Fox DPS na remote nie je možné prerobiť tak jednoducho a lacno ako vidlu. Musíš nakúpiť dosť nových dielov a hodnota prerábky sa môže vyšplhať aj na polovicu hodnoty nového tlmiča.

      Ja riešim opačný problém a chcela by som prerobiť FOX DPS prerobiť z Remote na páčku.

      0 0
      • MlokCZ  

        To hodně záleží na tom jaká varianta na jakou.

        Z remote je nejjednodušší předělat na verzi páčky jako má performance verze tlumiče, to se pak toho mění mnohem méně. Remote stejně jako performance verze nemá v open poloze to jemné donastavení a mají tedy uvnitř tlumiče stejný základ dílů.

        A tedy na remote je zase jednodušší předělávat performance verzi.

        Takhe jsem teď pořídil takový namixovaný tlumiče Factory s Performance v ideální variantě pro mě a ještě levněji než Factory verze.

        Nemám rád to ovlávání páčky Factory verze, kde mi vadí, že při pohybu páčkou občas zavadím o odskok a nechtěně s ním hnu (a mám tedy mnohem raději schované ovládání odskoku pod páčkou jako má performance, navíc jde páčka hodně lehce oproti Factory, což ale může být pro někoho i negativum, že bude omylem přecvakávat z open rovnou do firm, mě lehčí chod vyhovuje).

        K tomu to jemné nastavení v poloze open nepotřebuju jak DPS má slušnou open polohu i s tím pevným nastavení u performance (nebo Factory s remote).

        Kashimu jsem ani nutně nechtěl, protože udělá u tlumiče minimální rozdíl a potřeboval jsem ale teď větší negativku (tedy EVOL komoru). Ale zase když byla nakonec Kashima za cenu černé anodizace, tak proč ne.

        Objednal jsem na TFtuned tedy performance verzi + EVOL komoru (varianta jakou jsem chtěl), což je pořád cenově méně než Factory verze (která má Evol komoru rovnou).

        Měli nějaký problém s dodaným performance tlumičem od jejich dodavatele (něco poškozeného), tak mi nabídli za stejnou cenu Factory verzi právě s ovládací páčkou jako má peformance. Pro mě tedy ideální varianta za levnější cenu.

        A když došel, tak to byl právě původně Factory s remote s vyhozeným remote (a tedy předělaný na ovlávání jako má performance verze). Na ovládání jako má Factory verze by se jim to už nemohlo vůbec vyplatit za tu cenu co jsem to dostal jak by tam byla představba složitější.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.