• bestom

    ahoj,potřeboval bych radu nějakého znalce,jestli mohu použít tenhle router http://www.alza.cz/…-d155304.htm pro příjem domácí wifi sítě na anténku a rozbočení do TV přes LAN.Případně prosím o doporučení něčeho jinýho.

    Moc se v tom neorientuju.díky

    0 0
    • Ráďa-BF  

      Ahoj, urcite muzes pouzit tento, za ty penize je to slusnej router.

      0 0
    • Ruprt2  

      jo

      0 0
      • bestom  

        nějak ale nemůžu najít v manuálu jak přepnout do Client mode a kde najít něco jako Site survey ,abych mohl najít dostupné sítě ,když se potřebuju tím routerem připojit k netu bezdrátově ,a ne přes ten WAN vstup.http://www­.manualowl.com/m/TP-Link/TL-WR340G/Manual/183405

        0 0
    • blaf  

      Zdravím,

      mám otázku ohledně infrastruktury pro dvoupatrový RD z vpc, strop z betonu. Počítám, že jeden wifi router mi stačit nebude (jednak kvůli betonovému stropu, jednak kvůli nedostatku LAN portů), takže uvažuju dva wifi AP, jeden router bez wifi a nějaký víceportový (asi 16×) switch (ev. víceportový router).

      Jednak mě zajímá jestli je to takhle smysluplné nebo mi tam něco chybí/přebývá. Jednak mě zajímá tip na konkrétní router. Odešel mi wan port na stávajícím wifi routeru, nechce se mi kupovat wifi router, který mi bude za pár měsíců k ničemu, tak bych raději koupil rovnou router bez wifi a připojil bych ho k tomu mému starému routeru, který by fungoval jen jako AP a switch.

      Díky za tipy

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.