HAYES STROKER Trail hydraulic system...Má někdo tyhle brzdy?Já snimi mám hrozné problémy a co vy?

31 nepřečtených
  • Marčeno

    Má někdo tyhle brzdy?Já snimi mám hrozné problémy a co vy?Absolutně se nevrací brzdové páky,po spravení v servisu to vydrždí cca 100km a opět se nevrací!!

    0 0
    • baboon  

      mám je od loňského léta,cca 2000km a naprosto bez problémů..Brzdí krásně,netečou­,vrací se,ani moc neškrtaji..:) A to jsem je kupoval asi 500km jeté a nijak jsem je nešetřil,provoz v blátě,zimě,sněhu a podobných srandách..Takže za mě bez problému..Je zvláštní,že servis s tím nic neudělal..

      0 0
    • scret  

      mam je od zacatku roku, najeto cca 1–2tis.km a muzu rict ze pokud budou fungovat stejne i nadale, tak u me jednoznacne vytezi! no problem ve vsech podminkach… po nedavne dovolene v alpach kdy jsem je zasmrdil ale neuvadly jsem fakt spokojeny… cas od casu si skrtnou, ale to kazda kotoucovka, brzdny vykon pri 180 kotoucich paradni, davkovatelnost velmi dobra, chod paky kratsi nez u Shimana ale ja bych zkousnul klidne jeste kratsi…

      0 0
    • scret  

      mimochodem zkus na to striknout trochu silikon.oleje, treba to pomuze…

      0 0
    • baboon  

      No co se týče toho mazání,myslím,že to asi není nejlepší nápad,protože hayesy jsou naplněný brzdovkou a ty těsnění jsou na to materiálem uzpůsobený a když se namažou olejem tak docela rády nabývaji..Takže když mazat,tak brzdovkou,ale vzhledem k tomu že to v tej brzdovce „plave“ tak se to namaže samo..:)

      Ale spíš by mě zajímalo,co ti řekli v servisu? Jako důvod závady a její odstranění??

      0 0
    • Vegan  

      Pokud to je lonsky model tedy modelova sezona 2008 tak mozna mas zadrene pistky v pace. Reseni muze byti dvoji bud specialni vazelina kterou dodavalo hayes, ale v tvem pripade to uz bude spise na vymenu celych pistku v pace. Tusim to je cca 600.- jeden, ale uz si to nepamatuji. Myslim, ze dovozce ma tendenci todle jako reklamaci zamitnout loni bylo par pripadu, ze kdyz to nekdo neposlal na reklamaci v dobe kdy se ta paka vracela pomalu tak, ze az uz byla uplne zadrena tak to neuznavali. Ja bych se, ale asi hadal.

      0 0
    • Eilyn  

      Mám na nich najeto asi 5000km .. semtam škrtaly, vydávaly hrozné zvuky. Po výměně destiček je zadní brzda naprosto v pořádku a u té přední mi destička ve sjezdech vypadává a na rovinkách pak brzdí celé kolo :/

      0 0
      • Evilcleaner  

        hehe, my jsme se ted viděli v sobotu na ostrém pokud se nepletu:-)

        0 0
        • Eilyn  

          Joo tak to je možné =) .. koukám na fotky a asi tě tu mám na jedné z vyhlášení .. teda pokud seš to ty .. :-)

          0 0
          • Evilcleaner  

            no.. ale v mužích… jaksi organizátoři mají trochu zmatek v věkových rozhraních:-D já sem přece ještě junior:-D

            0 0
            • Eilyn  

              Oni to tam měli nějáké popletené .. holky dali k juniorům atd. :D Takže to asi budeš na té fotce ty .. =) Ale za pěkný čas si to zajel ..

              0 0
              • Evilcleaner  

                no s těmi juniorkami a juniory to je celé mimo. sice se zlepšili, protože kdysi asi pamatuješ že vždycky byla jen kategorie ženy. když už teda asi nemá moc smysl vzhledem k hojnosti holek na takovém malém závodě dělat tolik kategorií jako pro kluky (i když letos to bylo obecně slabé) tak to aspon mohli udělat ženy do 35 a 35+. to by bylo podle mě spravedlivější. přece jenom aby holky zajely tam čas pod 50 minut tak se musí hrozně nadřít, kdežto klukovi stačí žít trochu aktivněji.

                0 0
                • Eilyn  

                  To je pravda. Já se právě letos ptala už když jsem se registrovala jak je to s těmi kategoriemi, protože loni mě zařadili taky mezi juniory .. no a řekli mi že je to rozdělené na ženy do 35, a pak ženy 35+. Takže s tím podle mě něco dělali až nahoře, když všeci dojeli.

                  0 0
                  • Evilcleaner  

                    tyjo, třeba to bylo v dobré vůli rozdat více cen, protože dva junioři není nic moc že:-) no každopádně ten závod naprosto nemá konkurenci co se týče nálady a hlavně žrádla :-D na těch lidech jde vidět že to dělají od srdce, abych zaplatil 80kč a dostal nahoře supr guláš, kofolu a ještě musel utíkat před jednou paní která měla na starost chleba se škvarky/špekem a víno tak to se jen tak nevidí. i přes všechny tyto výhrady (co se týče kategorií) pořadatelům velký respekt, je to takový jiný závod. byl jsem tam už sedmkrát, pojedu zas:-)

                    0 0
                    • Eilyn  

                      Tojo .. taky si myslím, že to udělali aby rozdali ceny. Závod je to fakt pěkný .. škoda akorád, že letos bylo to počasí celkem oničem .. =) Tož tak to se tam příští rok zřejmě potkáme ;)

                      0 0
      • baboon  

        což ale to že vypadává destička je chyba destiček a ne brzdy..Doporučil bych se podívat zda je tam ta pružinka správně nacvaknutá a popřípadě jí kleštěma trochu smáčknout aby líp držela..Měl jsem něco podobného u zadní,ale ne že by to teda pak brzdilo,ale při menšim terénu to cvakalo..Pak jsem párkrát vyndal destičky a zalaboroval s tou pružinkou a bylo to ok..

        0 0
        • Eilyn  

          No já už jsem s tím zkoušela dělat snad všechno, dokonce sem i ten drátek z destičky vyměnila za ten co tam byl předtím a nic nepomáhá :(

          0 0
          • baboon  

            to je fakt zvláštní..A když máš kotouč venku,vaklá se tam ta destička hodně? Nebo spíš takhle,drží tam,nebo vypadává?

            0 0
            • Eilyn  

              Právě že když je kotouč venku, tak tam drží .. a drží tam dokonce i když vyjedu .. jenže pak následuje nějáký sjezd a ejhle ..destička vypadne a dělá problémy.

              0 0
              • yoggi  

                u mna ma na tychto brzdach predna dosticka ( jedna ) ma vacsiu volu, ale nevypadava, v terene sem tam hrkoce a skrtne o kotuc. na brzdy ucinok to vplyv nema, tak uvidime cim to bude ked pojde bajk po sezone na kontrolu.

                inak mam tieto brzdy origo na supe a zadna trochu piska, predna vydava taky specificky zvuk ale neriesim brzdi to dobre.

                0 0
    • Tomcat  

      No problem

      0 0
    • Negr  

      Stalo se mi to same, u noveho kola, do tisice kilometru. Paka zadni brzdy zadrhavala pri vraceni. Z jineho duvodu se reklamovala predni brzda (ta nebrzdila vubec), tak jsem reklamoval obe a zadni spravili. Od te doby jsem jeste nemel cas poradne jezdit, tak nevim jak dlouho to vydrzi.

      0 0
    • šlapatko  

      Nazdar,taky mi zatuhla páka na zadní brzdě strokeru.Semtam to prostříknu a je klid na pár měsíců.Používám teflonový olej a zatím se nic zlého neděje.

      0 0
      • šlapatko  

        A je to tady,pístek na páce zadní brzdy se zadřel.Brzdy mám bez záruky.Nevíte kde mají náhradní díly?Nejspíš šáhnu po nových.

        0 0
        • kali222  

          kdyztak mam jedbu zadni novou :)

          0 0
        • Tomcat  

          Doporučuji BikeMailOrder a ChainReaction, za cenu náhradních dílů v ČR tam budou mít pravděpodobně celou novou model 2010.

          0 0
    • Tomcat  

      Mám dvoje a problém s nevracením páky nemám.

      Pokud se necejtíš na servis osobně tak to v servisu reklamovat, jako opakovanou lépe řečeno neodstraněnou závadu.

      0 0
    • Hobbíkhonzík  

      Mám je origo,letos najeto cca 3000 km za každého počasí a no problem.

      0 0
      • šlapatko  

        Pístek dostal pořádnou dávku silikonového oleje a zase fakčí.Taky vím kde servisovat,takže pohoda.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.