Havířov,les za Merkurem, dirty

94 nepřečtených
  • ota

    Docela jsem váhal zda to tu napsat nebo se na to vyprdnout.. Toto místo mám nějakou dobu v hledáčku, a začínalo nás být víc,co jsme uvažovali, jak to tu mírně zkulturnit ku prospěchu všech-pěších i bikerů.Aby lidi na vycházce neměli důvod na bikery nadávat,že ničí les, zároveň aby singl nebyl zarostlý.V podstatě nevyžadoval velkých ůprav.Ovšem co tam roste,se asi moc s pochopením nesetká. Už dříve jsem vyjádřil naději v „havířovském“ threadu, že tam nebude nikdo navážet hlínu a nosit koberce.A je to tu,díry v zemi na lov mamutů,protože upravit terén citlivě(sebrat hlínu postupně) by dalo práci.Nechci se nikoho dotknout,ale některým mladým chybí trochu citu k životnímu prostředí- pochopitelně v „odpališti“ je hromada PETek,všelijakých redbulů a jiné odpadky. Můžeme chtít, aby nás veřejnost vnímala pozitivně ale tudy cesta nevede,myslete si co chcete. Trošku jsem tam brouzdal na staré plečce co opravuji kamarádovi,dvě věci byli symbolické- ne zrovna příjemné pohledy zahrádkářů a mladík na šedém kellysu z výrazem ostrého borce,který neodpoví na pozdrav a vklidu se mi dívá do očí, jak se snažím zdravit:)ale tomu už se směju, on mě nezdraví ani když mám elasťáky,natož tepláky:) Pokud by se takové věci děly s mírou a citem a předeším bez chlívku okolo, nemám námitek ale toto teda zrovna nemusím.

    0 0
    • goofy  

      Sice jsem tam nebyl, ale kdyz jsem zahledl fotku tady na foru, tak me to taky pekne namichlo… Ted uz muzu na vsechno co jsem myslel zapomenout, protoze po tomhle pocinu nemuze nikdo v okoli brat bikery v dobrem.

      Kdyz prijedu domu, tak se tam skocim mrknout, ale ted se na mne muzou divat na Havirove zase jeste vic prez prsty…

      0 0
      • ota  

        nojo koukám, že ses k té fotce vyjadřoval.na ní je ještě pořádek.až tu budeš dej vědět, rád bych s tebou skočil na jedno, alespoň na chvilku, v Tiskárně kola dovnitř v pohodě.

        0 0
        • goofy  

          Aaaa… Tiskarna :-)

          Mel bych byt asi ve cvrtek k veceru, takze pak se nekdy ozvu. Akorat mam plany krapet nabite. V patek vecer s kamoskou na koncert a sobota vecer zase schuze kvuli organizace jednoho „festaku“. Takze jedine cvrtek vecer, nebo pak nejak prez den, ale to zas asi delas, co?

          0 0
          • ota  

            čtvrtek, pátek a sobota – mám volno

            0 0
    • Dag  

      Tak jsem se tam sjel dneska mrknout a moc se mi to nelibilo. Diry v zemi jak na mamuty a dokola rozhazene plechovky a lahve. Ty dirty jsou podle mne postavene tez nejak ledabyle. Moc bych jim neveril. Myslim si ze by se mohlo mensi dite chvili bez dozoru rodicu v takove dire jakych tam je vice pekne zranit. Myxslim si ze by se to dalo udelat trosku jinak a setrneji. Urcite souhlasim s otou, Jinak jsem se dneska pekne projel kolem luciny a pobordil po lesoparku :-)

      0 0
      • ota  

        nejde vůbec o to, jak jsou dirty postavené,to je mi fuk(vlastní dirty,ne ty jámy).jenže Vojta a spol.(legendární fuckier, tipuji podle jeho slušného vychování)tady čtou diskuze kolem zákazů,nelibosti veřejnosti, problémy se singly-a přesto si kruci dovolí udělat v lese chlívek.bezpros­tředně lidem za domy,to mi přijde sprosté, dobře znají stanoviska veřejnosti ale i samotných bikerů.nechápu pitosi, že tohle nevidíš, promiň tohle omluvitelné není za žádných okolností.žiju zde přes 30 let-jistě, neznamená to, že to že to tu musí vypadat stále stejně.. co se ocenění toho že mladí něco dělají se v různých threadech objevil návrh tuto oblast zkulturnit- bylo ticho,nikdo se nám ke spolupráci nenabídl..jenže návrh padl tak, aby se vyšlo vstříc širší skupině uživatelů.

        0 0
        • fuckier  

          Oto → ja porad nechapu kde si na mne prisel?! Si myslim ze si me z nekym pletes…! Mozna s Kubou… Protoze ja jsem Jirka, na dirtu nejezdim ani zadneho nemam. Jezdim jen na Xc a na Silnici… A Nikomu nikde nenadavam… Ze mam takovouhle prezdivku za to uz nemuzu.. hold kdysi jsem si ji zalozil a smazat nejde… Ted jsem tam taky nic nestavel. A pordel uz vubec NEDELAL!

          0 0
          • fuckier  

            Docela me to nastavalo ze tady o me takhle mluvis, protoze me vubec neznas, a zrejme si me ani nikdy nevidel… Ja slusne vychovany jsem! A Bordel po sobe urcite nikde nezanechavam!

            0 0
            • ota  

              omlouvám se ti, tímto, asi šedých kellysů tu je víc

              0 0
    • pitos  

      Dnes jsem se tam byl mrknout aniž bych o tomto threadu věděl.

      Podle popisu kde to je jsem sice jel na jistotu ale podle fotky co tu byla vložena jsem netušil kde to tam může být.

      Jedu tedy singl od studánky a najednou se otevře prostor a já se ocitl jak úplně někde jinde,ne kvůli stavbám ale vykáceného kusu lesa.Nevím sice proč k tomu došlo(asi to bylo nutné)ale docela hnus,to co tam kluci vystavěli byla až druhá věc které jsem si všiml. Podle mě v tak vykáceném prostoru není moc co zkazit a věčinu lidí podle mě uvidí hlavně ten kus lesa pryč, než pár skočků.

      Trochu jsem tam pojezdil,něco malého skočil a potkal jsem tam Vojtu a Kubu,tedy stavitele.Říkali že to upraví a díry přijdou zasypat ale to ať se vyjádří sami.

      Vím že to není povolené a že se to někomu nemusí moc líbit ale podle mě přírodu nijak nepoškodily.V plno městech se nachází v lesích podobné "atrakce"a my na té naší Havířovské placce nic. Prostě se musím zastat těch mladých kluků co jsou schopni vzít nářadí a něco do lesa udělat,kdyby takoví nebyli tak tu asi nikdy nic nemáme.

      To že jsem tam viděl nějaké odpadky se mi samozřejmě také nelíbilo a věřím že to kluci co nejdříve odklidí a budou tam pořádek udržovat.

      …a ještě pár fotek pro představu

      0 0
      • pitos  

        .

        0 0
        • ota  

          díry přijdou zasypat?a jak? naházením trošky roští, aby jako někdo blbě nekecal?ani to neudělají,protože názory okolí jsou jim k smíchu.už jsi to v realu někde viděl , aby tu někdo dirty a jejich okolí zaonačil s citem? ne, vždy primárně půjde o skoky, okolní prostředí to snese.Přeci když něco začnu tvořit, dělám to pořádně,jenže tohleto je příznačné-proč to udělat poctivě, to bude přeci trvat, já chci skákat hned!proto vypiju Redbull a hned plechovku zahodím pod sebe, na co ztrácet čas!sakra donedávna, když se o tom lese psalo, bylo ticho..

          0 0
      • pitos  

        ..

        0 0
      • pitos  

        0 0
      • Dag  

        Pokud to tam je ve fazi vystavby tak klukum fandim. Budu si muset poridit nejake pevnejsi a pohodlnejsi kolo, abych to mohl nekdy casem tez vyzkoset. Celkem me to laka :-)

        0 0
        • XC-biker1  

          Jasně,vše tam stojí teprve chvíli. Předtím krátce po pokácení to tam vypadalo strašně. Postupně se to budem snažit všechno odklidit a všechno upravit. Ale jako nejde to všechno za jeden den…

          0 0
          • goofy  

            Ja vam fandim, ale fakt jste to mohli zatahnout nekde mimo civilizaci, a ne primo do centra deni :-(

            Treba tern Alanuv les ted chatra, a tam jste meli materialu dost…

            0 0
            • XC-biker1  

              No materialu bylo dost,ale někumu to asi děsně vadilo že musel všechny skoky převrátit a polámat.A stavět něco znova tak kde už to někdo jednou zničil asi není to pravé…

              0 0
              • goofy  

                Hmm. Tohle bych zase tak cerne nevidel. je to tam sice poprevracene, ale kluci se tam stejne o to prestali starat pac prestali jezdit. Nevim no. Rozhodne to tam dle me byla lepsi lokace, ale mozna ze budete mit stesti. ja ho zatim nikde moc nemel, a to stavim v peknych durach…

                Ted mam vyhlidnute jedno misto, tak snad to tam pujde. Slo by tam natahnout asi tak kolem 500 metru trailik z kopce, takze uvidim.

                0 0
              • ota  

                budeš si muset zvyknout

                0 0
            • ota  

              díky.jezdíš FR a asi jsi přesto pochopil, o co mi jde.

              0 0
              • goofy  

                Samozrejme. Uz odmlada vychovavam decka v okoli, ale na Havirov moc nejezdim…

                btw: zatim to vypada asi na patek odpoledne. Co ty na to? Jeste ti pak zavolam :o)

                0 0
                • ota  

                  souhlasím:)

                  0 0
                  • goofy  

                    uaaaa! Pisu blbe. myslel jsem cvrtek. V patek jdu na ten koncert. Mel bych byt snad nejak kolem 3 doma, takze se toho stihne prodiskutovat jeste dost :o)

                    0 0
      • XC-biker1  

        Hoj,prosím pošleš mi ty fotky z dneška na email? je v profilu. Dík moc

        0 0
    • el-rider  

      jasne lepsi kdyz budem fetovat herak nekde za kauflandem co???

      0 0
      • goofy  

        Je to sice pekne napsane, ale pokud to je opravdu tam, kde si myslim, tak je to pekne na ocich. Bohuzel… Za 1. to budou nenachavci likvidovat (a dokud to neni legalni, neni se cemu divit = vlastni zkusenost) a za 2. pokud si tam nechavate po sobe svincik, tak to na nas bikery vrhne pekne svetlo.

        Ani nemluve o tom, ze jsme meli v planu prilehle okoli upravit a procistit (chodnicky). mel jsem dokonce vizi to propojit terenem a pak to treba prihlasit na magistrat, co jsme udelali (mno ikdyz jak vidim Frydek, tak bych si to jeste 2× rozmyslel). Takhle uz se k nicemu hlasit nemuzem.

        0 0
      • ota  

        ano

        0 0
      • ota  

        tak to rozvedu.raději si nič zdraví sobě, ale nekaž životní prostředí odpadky mým dětem.

        0 0
        • el-rider  

          ale nech toho zivotniho prostredi myslis ze tvoje decka zabije par bandasek??radeji se mrkni na oblohu kdyz nas mile zlate USa strikaj bariem a podobnyma svinstvama. a myslim ze na merkuru je dalsich 10000× stezek ktere se daji nejak obnovit tak co vam vadi jeden trail

          0 0
          • goofy  

            A to ses chtroline registroval jenom kvuli tomu, abys mohl picovat? Jdi se vycpat.

            0 0
            • el-rider  

              ne aby sem mohl vyjadrit svuj nazor.)picujou tady jenom chytrolini co sem ji nezda bordel diry v zemi apod:)kdo rika ze to tam taky takhle zustane???vzdyt sme ve fazi vystavby

              0 0
              • goofy  

                A cim to jako chcete zasypat? Odpadkama? Ja stavim uz nejaky ten patek, ale vim, ze se melo postupovat jinak, a hlavne jste to meli stavet nekde jinde. Proste muj nazor tu uz nekolikrat zaznel.

                0 0
                • el-rider  

                  jo a kde stavis???samozrejme lokalitu neprozradis co??:D jo jinde :Dstavet jinde.)uchvatna myslenka ale ne kazdej FR jezdec jako ja se bude kvedlat 10km nekam daleko:Do zahazeni se neboj odpadky to nebudou:)

                  0 0
                  • Andrzej  

                    no booze, to nemas auto, abys tech 10km popojel?

                    0 0
                • el-rider  

                  a jeste myslim ze par dir v zemi neni tak strasny oproti tomu jak krasne lesncii zmordovali kus lesa

                  0 0
                  • goofy  

                    Lesaci les vykaceli, ale vam asi unika primarni funkce lesa, co?

                    Trat nereknu (nechci tam svincik :-D) a stejne by to nebylo nic pro vas ;o)

                    0 0
                    • el-rider  

                      tak pokud jsi tak chytry tak mi rekni jaka je primarni funkce lesa na merkuru???je to snad les hospodarsky, tedy les s primarni funkci produkcni nebo les zajistujici ochranu vodnich zdroju??:D nebo les rekreacni???jak vidis me primarni funkce rozhodne neutikaji:) no jo to v tom pripade musi byt tvuj trail celkem nuda:) a me to rict muzesy neboj ja vsechen odpad ktery po sobe zanecham beru zpet do batuzku a vezu domu:)

                      0 0
                      • goofy  

                        Je to les rekreacni, ale bohuzel, co nejaky cas se les musi obnovovat. Bohuzel, ted stejne na tohle misto dirtu prijdou zasazet nove stromky. Pokud sis nevsiml, tak cely les nad Merkurem uz je prestarly a postupne se kaci. To ze tam po sobe lesaci nechali bordel, to je vec jina, a tohle by si melo mesto pohlidat. Bohuzel jim to je ocividne u neceho..

                        0 0
                        • el-rider  

                          no vidis ze se bude obnovovat tak co tady porad resite naky diry v zemi kdyz si tam za chvili stejne nezajezdi vubec nikdo:)

                          0 0
                          • goofy  

                            Tebe to porad nedochazi, co? Jak rika Black: Jak chcete hovorit z blbcem, kdyz nemate v ruce klacek?

                            0 0
                            • Black knives  

                              Opravím tě. Říkal to můj učitel Wing chun. „Bav se s blbem,když nemáš v ruce klacek!“

                              0 0
                      • ota  

                        tvoje drzost a sprostota se tady moc nenosí, hochu.zřejmě by ti tatínek s maminkou měli omezit přístup k počítači.ko­leduješ si o to že fakt vemu lopatu a upravím ti to podle svých představ, ač jsem odpůrce radikálních řešení tohodle typu a v životě by mě nic takového nenapadlo.narozdíl od tebe se nebudu schovávat za net.tvému tatínkovi to pak klidně vysvětlím.s tím fuckierem to je docela trefa,že?když jsi nadával s partičkou sprostě chodcům ve městě za to, že ti neuhnou na chodníku, když mistr jede(stejný slovník) myslel jsem si, že těžší kalibr už nevytáhneš. Jestli okolí vydíráš větami typu „to mám raději fetovat?“ tak je hochu někde v tvojem chování něco špatně.

                        0 0
                        • el-rider  

                          boze oto ty musis kus vola:)s tatinkem ani s maminkou uz neziju to je smula co??? a mimo to jmenuju se radim s vojtou a chovanim jeho kamaradu mam asi tolik spoelcneho co ty a freeride a nevim ja radeji uhybam chodcum aspon si piluju techniku uhybnych manevru.) a pokud sem tak dobrej kolednik tak klidne prid a zbourej nam to myslis ze nam to utrhne srdce???ne neutrhne

                          0 0
                          • ota  

                            v životě mě bourat nic nenapadlo a dělat to nebudu.a ani se dohadovat s arogantním dobytkem.je to zbytečné a je mi tě v podstatě líto.

                            0 0
                            • el-rider  

                              no tak co sem posilas zavadejici prizpevky o tom ze neco pudes srovnat??? arogantni nejsem ja dokazu pojmout hodne nazoru ale ty si jeden z tech kterym jenom vadi ze mladi konecne neco delaj:) k diram se vyjadrim tak ze sme mladi my nevime jak se vsechno dela spravne.) a k odpadu uz sem se vyjadril ja si svoje vozim domu:)

                              0 0
                              • ota  

                                aha?takže já sem XC páprda, co nerozumí mládeži.Aby bylo jasno, já to nepsal jako boj proti FR , sám jsem tady dával kdysi klukům popis, jak se dostat na FR lávky na Kempách(kde Honza po sobě bordel nedělal, lidi tam nechodí žádní, je to udělané s citem a i když je to víc vidět, v žádném případě nemám nejmenších námitek)Míst kde to lze udělat bez problémů je spousta.A pokud máš problém se šlapáním tak to nemusí pocítit ostatní.Ušetři si věty o tom, že na FR nejde nikam dojet, příkladů na BF najdeš spoustu. Nemám tudíž nic proti žiletkám, proti DH, XC atd.Myslím že lidé co mě znají to ví.Tyto diskuze jdou kolem mě.Jde mi o trochu slušnosti, která ti chybí. Pokud se oháníš svou tolerancí, chápej ostatní i ty.Les tvůj není a nepovažuj ho za nějaký bezcenný plac, jak z tvých reakcí vypadá.Budeš se divit ale na to jsou místní dost citliví.

                                0 0
                                • el-rider  

                                  ne honza po sobe bordel nedelal v tom mas pravdu ale treba ten uhlednej kanon vykopany hliny to vam nevadi ale ze mi tam mame dve dirky do kterych by nestrcil ptaka ani mravenec proti tomu budete brojit co?? a s tim dojizdenim na FR klidne ti pucim svojeho brouka a ukazes mi jak dojedes na javorovy okey???

                                  0 0
                              • Lusetta  

                                Sorry, že vám do toho vstupuju, ale už mi to nedalo.Pozor Ota vůbec proti mladým bikerům nic nemá, jen ti chtěl osvětlit názor na pořádek v lese.Když už se něco rozhodnete v lese budovat, tak aspoň bez odpadků-jo obhajuješ sebe.Tak v tom případě těm ostatním kolem tebe sám řekni o pořádku v lese.Měl bys pochopit, že magistrát bikery moc neuznává a provokovat je bordelem v lese tomu moc nepomůže.Klidně si tam něco stavte, ale trochu bych se být vámi informovala do jaké míry, aby jste tím neprovokovali ostatní občany, kteří jsou jiného smýšlení než my-bikeři.

                                0 0
                                • el-rider  

                                  nemusis se omlouvat za vstup do diskuze:D vis problem vetsiny mojich amaradu je ten ze kdyz jim neco reknes o uklidu tak se na tebe zacnou divne koukat:D a do jake miry stavet??minimalne do vysky 6 metru

                                  0 0
                                  • XC-biker1  

                                    já si do lesa nic nevozím,a mít dneska batoh tak sem ten bordel odvezl…

                                    0 0
                                  • Lusetta  

                                    To, že někoho upozorním, že dělá bordel- tak by se měl stydět on sám a ne já. A je mi jedno jak se na mě dívají, aspoň vidíš s kým se bavíš.

                                    0 0
                        • XC-biker1  

                          Jako nechci se tu hádat,ale nějak si nevzpomínám že bych na chodníku nadával chodcům že mi neuhnou. To jsou mi ale novinky. Když jedu po chodníku tak vím že se podle toho musím chovat a vyhýbat se jim, a né si jet pořád rovně a čekat až všichni uskočí.

                          0 0
                          • ota  

                            myslím že s tebou vycházím dobře, doufám..no když to chceš slyšet, loni jsem stál u AZ na zastávce s kolegyní z práce,vaše skupina ji donutila odskočit z chodníku za oblouk zastávky a ještě se na ní ze skupinky kdosi ozval se slovy"uhni, p*čo" Vojto nechci se s tebou hádat,já neřekl že to jsi ty.Rozhodně jste se proslavili po městě dřív, než jsme se tu navzájem seznámili.Ale to sem nepatří, omlouvám se

                            0 0
                      • goofy  

                        A k tomu trailu… Opravdu to neni nic zvlastniho :-) Jenom vyznacena trat v lese s par mini skoky, ktere tedkom stejne nekdo rozbil. Ale aspon to je trochu zkopce :o)

                        Mozna az to na jare opravim, tak ti reknu, ale je to dost citliva oblast, tak tam moc lidi tahat nebudu ;o)

                        0 0
                        • el-rider  

                          co blbnes kazdej trail je necim zvlastni.)

                          0 0
    • el-rider  

      a hele lidi i kdyz sme takovy hovada prej teda klidne se stavte pomoct at vime jak se ma delat v lese:)

      pussynko:ja se za ne stydim ale musim s nima byt pac tady nikdo jiny FR nejezdi:(

      0 0
      • XC-biker1  

        heh taky keeec :D, Dobře onn ! xD xD

        0 0
        • el-rider  

          tak vis jak cim vic lidi tim vic rukou a hlavne hlav dohromady ne??

          0 0
          • XC-biker1  

            Však jasně.Jen škoda že i bordelu více. Nevím proč si to nikdo neodváží po sobě. Ještě že si tam nic netahám proto nemusím nic odvážet po sobě…

            0 0
            • Karkulka  

              no, řeknu vám, to bylo výživné počtení…brzo si to tam taky okouknu, ať si udělám pořádný obrázek :)

              0 0
              • XC-biker1  

                No už ani nemusíš… Někdo to zbořil a zdřejmě se u toho hodně bavil. Ted to tam vypada opravdu lépe :/ .

                0 0
                • pitos  

                  to se dalo čekat,určitě to zbořil někdo koho to muselo strašně moc obtěžovat.,alespoň jste se poučili že dirt a freeride patří alespoň u nás do undergroundu.

                  a nějaké fota ze Soběslavi kde se staví.

                  0 0
                  • pitos  

                    ,

                    0 0
                    • XC-biker1  

                      hmm… pěkné . Ale to je jedno, postavit něco takového tady někde tak bude mít stejně zase někde blbé kecy.. Proste tady v okolí se nesmí stavět nic, jen budování všelijakých supermarketu a podobných věcí je v pořádku…

                      0 0
                      • pitos  

                        dal jsem to sem především proto, že se staví vedle chatové oblasti,je to o lidech a hlavně , respekt musí být oboustranný.

                        0 0
                        • XC-biker1  

                          No právě, je to o lidech. A jak jde videt tak takoví lidé tady bohužel nejsou. Někdo prostě nedokáže pochopit že když se něco staví vzniká „bordel“ který se pak spraví.

                          0 0
                          • pitos  

                            ono je to daleko složitější. Lidi co nejezdí na kole zatím v dnešní době u nás nedokáží tolerovat jakoukoli formu bikingu,natož takové disciplíny. Plno lidí se tady snaží o úplný základ tolerance a soužití této kultury s „civilisty“ a proto jsou i mezi lidmi jezdících na biku jedinci co s tímto nesouhlasí protože ví jaká situace v dnešní době u nás. Musí se začínat postupně,pomalu a od základů. Chce to najít v prvé řadě společnou řeč a domluvu mezi podobně smýšlejícími lidmi a ne se navzájem obviňovat.

                            0 0
                  • pitos  

                    ,,

                    0 0
    • el-rider  

      i ty jeden kulisaku:D:D:D:D:D

      0 0
      • fuckier  

        čaute, musim tu tez neco pripsat, nevim, ja tam nic nestavel a ani tam nejezdim, jen se tam kouknu a jedu zase dal… Ale jako nevim, je pravda ze tam je „par odpadku“ (ale jestli je ta toho 10kousku je to hodne) Kdyz popojedu o kousek dale, k tem zahratkam, a podivam se dolu do te dury co tam je… na tu skladku kolik tam je nahazeny pet flasek, a jineho bordelu… To jste asi nevideli co? O tom jsem tu necetl ani slovo… ale ze jsme tam my udelali „bordel“ to je tu toho plno… navic posledne jak jsem tam byl, a zastihl je kdyz zrovna staveli… zaslechl jsem neco i o pytli na odpadky… ktery nekdo zapomnel vynes… I v Hanisovem lese jsme to po sobe nakonec uklidili… proc by ne tam…

        A jeste neco mam k jezdeni na chodniku… Ja nikomu bezduvodne nenadavam… Pokud jedu po chodniku, tak se JA vyhybam chodcum, a necekam ze se budou vyhybat oni mne! konflikty urcite nevyhledavam… myslim ze vic se hadam na ceste s ridicema.. kteri si jezdi jak kdyby cesta byla jejich…

        tod asi vse… snad me neukamenujete za muj nazor :D

        0 0
    • el-rider  

      tak sme dneska dojezdili pratele:( rukou neznameho vandala ci lesnika no nic budem hledat dalsi flek

      0 0
      • XC-biker1  

        No myslím že plno lidí z BF může jít slavit… :/

        0 0
      • xetron  

        hoši nechci Vás zklamat ale kdekoliv najdete fleka a chodi kolem lide tak to takhle dopadne Dokud to nebude domluvené, oficiální tak můžete stavět a co z toho zbude. Vím kde goofy stavěl a jak to dopadlo, vím kde stavěl Bořek Stavitel a tam bych nikoho nečekal a jak to dopadlo ( klacky v urovni těla přichystane atd…) škoda že jsem to nečetl dřív aspon bych se zajel podívat. Každopadně nedoporučuji dál nic stavět pokud nemate dohodu nebo soukromý pozemek…2 měsice stavby pak tyden ježděni a někdo to zboři a můžeš pořád dokola…

        0 0
        • goofy  

          Tam kde stavel Borek stavitel, jsem to trasoval i ja :o)

          0 0
          • xetron  

            mno vim ale nechtěl jsem z tebe udělat takoveho Hero :))

            0 0
    • Kubiczech  

      Hodne vtipna diskuse. Mimo ruzneho sebeobhajovani jsem se dozvedel, ze si vsichni vozi vlastni bordel v batuzkach a presto je vsude po stranich plno smeti… (:

      Fandim pobobnym stavbam, ale chtelo by i trosku rozumu.

      0 0
    • goofy  

      Jak jsem psal o par prizpevku vyse… Dopadlo to, jak jsem cekal. Ne ze bych se vam chtel smat, nebo vas nejak poucovat, ale tohle je proste lety overeny fakt, a pokud to nemate uredne dovolene, tak je totalni nesmysl v takhle frekventovanem lese stavet a k tomu cernou stavbu. verim, ze tam by vam nekdo rozbil i oficialni stavbu… Proste hosi, priste vice rozumu a najit neco trochu mimo. Drzim palce a pak se klidne pochlubte vasim vytvorem. Tohle bylo opravdu mimo…

      P.S.: a priste uz ani papirek kolem. Tohle dokaze lidi namichnout 100× vic, nez cela stavba. takze zadne vymluvy na ostatni, ale uklizet i po jinych. Vy to tam chcete mit. Ostatni vam na to ser**…

      0 0
      • ota  

        přesně tak,svádět to na ostatní, ten nepořádek, to je jednoduché.frajer kdesi nahoře psal něco o tom, že ten nepořádek moje děti nezabije.Ale těžko se jim vysvětluje,že když ti dva větší tam chodí se školou a školní družinou sbírat něčí chlívek,proč je bordel po bikerech.Na tuhle notu jsem tu diskuzi hrát ale nechtěl. Opravdu je to o vzájemné toleranci,myslím mezi bikery,chodci,a ostatními.Ale to je těžké, pokud není tolerance ani mezi bikery. Odpoledne se tam mrknu,jestli to byla práce lesáků mě zajímá, to by mělo jít poznat(mechanizace)

        0 0
        • Frenky Wochomurka  

          TAK JSEM SE PRIHLASIL…trail,co tam byl puvodne byl totalni shit.Navic-tvoje decka aspon maji co delat v druzine,nez sikanovat ostatni…LES,ktery tam je ROZHODNE neni tvuj. NIKDO te tam nezval OTO…a to,ze je nekde bordel??Byl ses podivat v Havru treba do lesa u Permonu??

          0 0
    • Frenky Wochomurka  

      OTO SKODA,ZE JSEM TE TAM NEPOTKAL!!!TO BYS MEL PO TAKOVEJCH NADAVKAV OTISK MOJICH MAXXISU NA RYPAKU…

      0 0
      • Lusetta  

        Zklidni hormon hochu.Na co si tu hraješ.Za co se považuješ?

        0 0
        • Frenky Wochomurka  

          vubec nechapes..zajdi tam ted a vem otu a uvidis,na co si hraju

          0 0
          • goofy  

            Ted sme tam byli. Aby ses mohl vykecavat dal.

            0 0
      • ota  

        výborně,zřejmě si zde na bf dosáhl rekordu, protože takhle silně tady ještě asi nikdo neargumentoval.Asi bych chlapečku vážil slova, net není tak anonymní ,jak předpokládáš a vyhrožování už není tak snadné jako v dřevních dobách netu. Marně hledám ,kde jsem komu nadával, ale na tom nesejde,můj mail znáš a klidně mi své pneu přijeď ukázat, adresu ti v mailu napíšu, jen pozor, je to tu dost do kopce. Myslím, že doteď jste měli dost lidí na své straně,mnoho lidí naopak váhalo, jak se k věci postavit-proč, protože sice nemají rádi bordel, ale zase měli touhu si trochu na těch megadirtech poskočit,a vědí že s tím je práce- ti se nevyjadřují.Jenže pokud používáš tenhle kalibr, obávám se že ti slušnější vám fandit s touto rétorikou nebudou, ale je dost možné,že jsem naivní.

        0 0
        • ota  

          jinak, dnes jsem tam byl s goofym.tomu se tímto omlouvám, řekl jsem mu že na reakce některých čerstvě registrovaných nebudu reagovat.. Na ty údajně poničené dirty jsme hleděli z blízka,v jednom dopadu trčí vražený kmínek a toť vše.

          0 0
          • goofy  

            Ja ti to rikal, ze nevydrzis :o)))

            0 0
            • Frenky Wochomurka  

              Tak vam vsichni dekujem a OTU si budem vsichni pamatovat…DEKUJEME OTO ,ASPON VIME,KDO NAM TO TAM ZNICIL!!!!!!!

              0 0
              • goofy  

                Hele, vubec nevis, proc jsem tohle pod Otu napsal, vubec sis ani nevsiml proc jsme tam byli. Tak co to tady porad meles ty VORECHU! Spamatuj se a jdi si strcit hlavu do lednicky. Nikdy jsem tady nebyval vulgarni, ale s tebou to asi jinak nejde.

                Jak uz psal Ota, nic jsme nezbrili, a vicemene nic tam zboreneho neni. Pokud te tak sere ten jeden dopad, tak ti ho klidne i vlastnorucne opravim. Kdyby jsi nebyl debil a nevykrikoval tady na internetu, tak uz davno opraveny je. Jinak chvalim, ze uz jste si uklidili ten chliv, pokud to teda nekdo neuklidil za vas. Koncim s touhle diskuzi, protoze to fakt cenu nema…

                0 0
          • Frenky Wochomurka  

            VCERA JSEM TAM BYL TAKY A KRICEL JSEM,VSECH JSEM SE VYPTAVAL…a nic.staci,abys mi rekl znacku,nebo popis sveho kola a ja se ti rad ozvu!!!!!!!!

            0 0
            • ota  

              i při velice chabé dávce inteligence se lze vše dovědět velice snadno.lze tu i vyčíst,co že jsme tam včera podnikali.tak tu nekřič , že jsem ti něco bořil.ovšem podle tvého projevu vidím, že reagovat na tebe je zbytečné.doporučuji nejdřív se naučit číst a potom nějaký ten základní kurz počítačové gramotnosti.re­agovat na tebe už nebudu.

              0 0
    • pitos  

      ja bych to tady klidně už zamknul,musím říct že z tohohle threadu ,tak jak se vyvinul nemám nejlepší pocit.

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce