• tyrr

    Zdravím, vybírám kolo pro přítelkyni a chtěl bych od Vás slyšet nějaké rady. Především ohledně typu vůbec. Já osobně jezdím na HT a vyhovuje mi, na ježdění převážně po zpevněných cestách ideál. Hodně známých mě však přesvědčuje, abych přítelkyni koupil fully, čistě kvůli většímu komfortu při jízdě. Je začátečnice. Víceméně jsem vybral 2 modely, mezi kterými se rozhodujem. Já jsem pro to HT, ať už kvůli plánovanému ježdění, tak kvůli váze a výbavě. Co Vy nato?

    Varianta 1. – HT – mám nabídku na Ctm Caliber 3.0 2011 – kliky, řazení a přesmyk vyměněný za XT za 22000,–

    Varianta 2. – fully: http://www.kubicasport.eu/…-bielo-sedy/

    0 0
    • Bafoon  

      to záleží na povaze tvé drahé :o) sestra by mě s FS vyhnala a přítelkyně naopak každý posun k pohodlí vítá

      ten Haibike cos vybral je za ty peníze velmi dobrý

      0 0
      • tyrr  

        To je právě ten problém. Jak jsem psal, je to začátečnice, takže mi sama bohužel není schopná říct, co preferuje, když nemá zkušenosti ani s jedním typem :)

        0 0
        • Bafoon  

          ale jezdí/jezdila už ne? Když o tom tak přemýšlím tak se to u nás dělí i na zapotitse/neza­potit, kopec/nekopec, zesedla/vsedle, bláto/slunečno, atd atd zkrátka sestra je takový babochlap a přítelkyně ani ve sjezdu nezvedne zadek ze sedla (většinou) a znovu atd atd

          tak nějak by jsi to mohl odpozorovat, myslím, že se dá ;-) a kdyby ne tak stímhle FS chybu neuděláš, ale já jsem ted aktuálně poznamenanej :-)

          0 0
          • tyrr  

            Jezdila, ale už je to pár let a jezdila na kole po bráchovi (rám asi o 2 palce větší než by měla mít :D ). Je sportovně založená, nemá problém ani s potem ani s kopcem, s blátem možná zatím trochu jo, ale to se určitě poddá časem :D To fully mi pro ni začíná připadat vhodnějši. To CTM asi preferuji kvůli vlastnímu zájmu, kvalitní výbava, vidlice, karbonový komponenty, slušná celková váha, myslím, že pojede dobře :)

            0 0
    • MildaGSXR  

      Ta cena za Ctm je moc pěkná dá se to někde koupit, nebo je to jenom nabídka pro tebe

      dík M.

      0 0
      • tyrr  

        Zdarec, tohle byla nabídka přímo pro mě. Když bych se rozhodl pro tu druhou variantu, dám Ti na toho prodejce kontakt :)

        0 0
    • MildaGSXR  

      ta cena je super jsem rozhodnutý a zajedu se kamkoliv, mohu poprosit o kontak na mail ? děkuji moc předem

      Milda

      0 0
    • marapara  

      Přesně tohoto FS Haibika si koupil kamoš asi měsíc a půl zpátky. Vybavený je dobře, ale tlumič je takový nic moc. Málo citlivý, takový gumový a moc progresivní chod. Vyměnit jej třeba časem za použitý Fox za rozumný peníz, tak to bude určitě daleko líp žehlit. Jinak výbava ja za ty prachy parádní, on ho koupil ještě za 919 euro u Kubice.

      0 0
      • Jones  

        Ahoj, takze myslis, ze pripadna investice do tlumice mi da v pomeru cena (30tis) /vykon dobry pomer? Stale nevim, co si za 30 tis koupit :(. Muj prvni full…

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.