GT Zaskar carbon 2017 (comp vs. expert)

2 nepřečtené
  • Líboš

    Ahoj,

    na podzim mi praskl hliníkový Zaskar expert (model 2007), tak koukám po náhradě. Zatím jezdím na silničce, takže na koupi nespěchám, ale už mě to táhne do lesa :)

    Letošní modely mě zaujaly geometrií, ve velikosti L mají horní trubku 654mm, což je asi nejdelší sériově vyráběné kolo v historii :) Potřebuju dlouhé kolo kvůli svým nestandardním proporcím (dlouhý trup, krátké končetiny), na starém Zaskaru jsem měl 13cm představec a připadalo mi to tak akorát, nějak natažený jsem rozhodně nebyl (horní trubka byla myslím 617mm).

    Takže co se týče rámu, jsem víceméně rozhodnutý (ale klidně doporučte něco jiného). Jen mě zajímá, jestli se vyplatí připlatit těch cca 10tis. za lepší výbavu, u Experta je SID/XT/ráfky Stans Rapid 25, u Comp je Reckon/SLX/WTB i19. Závodník už nějakou dobu nejsem, takže by mi ten Comp stačil, ale pokud je SID výrazně lepší než Reckon, tak jsem ochoten ty peníze do toho dát.

    Poslední věc, kvůli které ještě váhám, je to, že na nového Zaskara nejsou žádné recenze. Špatně jsem hledal nebo opravdu žádné nejsou? Objeví se až na jaře?

    http://www.gtbicycles.com/…rbon-comp-9r

    http://www.gtbicycles.com/…on-expert-9r

    Díky

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.