• Ivča1

    Poraďte nám, prosím. Chceme si na tuto sezónu koupit s nanželem nová kola. Rozhodujeme se mezi GT SENSOR 2.0 nebo Lapierre ZESTY 314 (pro manžela) a pro mne mezi Lapierre XCONTROL 310 pánská verze nebo Lapierre XCONTROL 310L dámská verze popřípadě dámská verze Lapierre ALL MOUNTAIN. Máte nějaký zkušenosti s těmito koly?

    0 0
    • Rychlej turista  

      Pokud sem na ta kola nedáš odkazy, moc odpovědí se nedočkáš. Lidi jsou líní a hledat se jim nechce :-)

      0 0
      • rhapsody  

        u prvních dvou ti neporadim, to ti řeknou ostatní, ale u tvého výběru lappiere x-control 310 je to celkem jasný, obě kola sou komponenty naprosto shodná (kromě sedla), takže vyzkoušet jestli ti více „sedí“ jedna nebo druhá geometrie a podle toho se rozhodnout ..

        0 0
      • Hombre85  

        zkušenost nemám, víc se mi zamlouvá Lapierre

        0 0
        • hampik  

          také záleží na tom, co jezdíte, nebo co budete jezdit. U Tebe je také důležitá tvá výška. X-control 310 a 310L se liší hlavně velikostí rámů. 310 je ve velikosti 41–46–51–56 a 310L je ve velikostech 35–40–45 což jsou velikosti bližší ženám, dále design je ženský a sedlo je LP Lady MTB (je dělané na ženské pozadí). Jinak osazení je stejné. Moje rodina jezdí na LP celá a jsme naprosto spokojení. Zesty 314 znám teoreticky, projížděl jsem ho, ale déle jsem ho neměl, tak nevím. Taky jsem ji fotil, tak Ti sem hodím aspoň foto. Jinak Zesty 314 má prodejce jako bike k projetí, musíš se domluvit. Hodně zdaru..

          0 0
    • kesu  

      z te prvni dvojice bych vzal lapierra..

      0 0
    • marapara  

      Senzor 2.0

      0 0
    • Marccoo  

      LP

      0 0
    • Corbett  

      Omlouvám se, že jsem tu řešil něco mimo diskuzi a dané téma – mrkni do mého profilu a asi ti bude jasné, že budu hlasovat pro LP

      0 0
    • Ivča1  

      Mockrát děkuji za všechny odpovědi a názory. Je to fakt, že ideální je si kolo vyzkoušet, ale já se znám. Nechci tak dlouho čekat. Jaro je tady a je třeba vyjet. Myslím, že všechna ta kola jsou super. Dozvěděla jsem se, že dámské verze jsou teprve ve výrobě. Takže si asi vezmu to pánské X-CONTROL 310. Snad to ta moje „sedinka“ vydrží. Nebo ne?? Ještě uvidím. Manžel je zatím na rozpacích. Za foto mockrát děkuji. Potěšilo mě. Je to super, když se najdou lidé, kteří umí poradit a podělit se o zkušenosti. Jinak zdravíme všechny příznivce cykla, převážně fanoušky Drásala – jsme rodáci z Holešova.

      0 0
      • Fana.A  

        Mám X-Control 410 a max spokojenost. Když zavřeš vidli a postavíš se do pedálů, tak zadek pěkně ztuhne a prostě to jede. Do bezdušáků jsem koupil mlíko a teď už vcelku nedofukuju. Loni se ale na kola taky čekalo, protože dovozce (Zamo)toho skladem moc nemá. Já měl štěstí, že měli jeden kus v mé velikosti objednaný navíc. Jsou myslím z Opavy, tak na zkoušku by jste to neměli mít daleko.

        0 0
      • Polo21  

        X-control je dobra volba a manzelovi odporucam Zestyho, je to velmi dobry a hlavne univerzalny bajk, poradi si s tazsim terenom ale neda sa zahanbit ani medzi XC bajkami, ja som na nom dokonca absolvoval aj par maratonov

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.