• mikin

    Nemate nekdo ty videa na demontaz i-drivu. Odkazy na ne jsem tu nasel dva, ale oba dva nefunkcni.

    Diky

    0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • jakub  

      Ahojte dovolím si zde požádat o radu, mám první system I-Drivu, teda excentr, když jsem se rozhodl, že si udělám radost a dám nový tlumič, zjistil jsem že mám jaksi tuhou zadní stavbu… jinými slovy, asi potřebuje pořádně vyčistit. tak jsem se do toho pustil, jenže ouha..zjistil jsem že naprosto netuším jak ten EXcentr rozmontovat..ne­existuje k tomuto nějaké video nebo návod?? nic jsem nenašel, díky za radu

      0 0
    • loony  

      Zdravím GTčkáře…využiji tohoto vlákna ať nemusím zakládat nové. Mám model 09 i-drive a zajímala by mě dostupnost náhradních dílů jako jsou např. hliníkové kroužky,které se vkládají mezí rám a ložisko nebo pojístné šrouby čepů. V manuálu na Bikecentru také píši o vymezovacích podložkách 0,25mm. Jsou tyto díly k dostání? Psal jsem i přímo do Bikecentra,ale nikdo se neozývá…

      0 0
      • 100kg  

        Po 5–10 kkm se vymele uložení ložisek čepů v hliníku a musí se použít vymezovací podložky, protože to jinak nelze utáhnout. Jednou mi ocelové vymezovací kroužky vyhrabal ochotný maník v servisu, z bedny se stoletým bordelem. Teď jsem zjistil, že je to běžný sortiment ve spojovacím materiálu. Jen si najdi správný rozměr.

        http://order.fabory.com/…C5%BEky.html?…

        Ještě jsem tam nebyl, ale musím to co nejdřív také pořešit.

        0 0
        • fousek  

          Co ze? vzdyt tam jsou cartridge, ktery se v tom hliku vubec nehejbou (nebo nemeli by se, pokud se hejbou tak je zadreny konusovy lozisko vevnitr cartridge).

          Driv sem si myslel ze ty vymzovaci podlozky tam davali jen u starsich i-drive, u novejsich force atd. bych rek ze nejsou, ale jestli je ma neco z roku 09, tak je mozny ze s nima resej nepresnost vyroby.

          0 0
          • 100kg  

            Už jsem takto ojezdil 2 rámy iD5 (2005 a 2006 každý 10kkm než prasknul jinde). Namáhané je to při šlapání. Ložisko leží v hliníku, takže něco se omačká. Každopádně ložisko nelze axiálně dotáhnout aby nemělo vůli. To se musí vymezit podložkama.

            0 0
            • jakub  

              jojo… inovace není vždycky výhra …

              (ehm doufám, že mne neukamenujete, že ty starý se taky sraly hehe)

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.