• buba CZ

    Potřeboval bych poradit s výběrem GPS lokátoru nebo jiné alternativy.

    Jde mi o nějakou chytrou mašinku pro otce když, jede na švih ,abych znal jeho polohu v případě že se nevrátí v rozumnou dobu přiměřenou jeho věku,nebere telefon nebo je nedostupnej a mohl jednat.Požadavek je, aby to fungovalo i v zahraničí,pře­vážne v D.Bohužel otec ani já nejsme příznivci chytrých telefonů,takže máme klasiku bez internetu.

    Zatím jsem jen tak předběžne našel toto:

    http://www.spyobchod.cz/…ator-tk-102/

    Bohužel s tím nemám nejmenší zkušenost tak Vás prosím zkušené bikery o nějakou rozumnou radu pokud vůbec existuje v mém zadání.

    Děkuju :-)

    0 0
    • oddie  

      To, zda to bude fungovat i v zahraničí je dáno SIM kartou s roamingem. To je na tvém výběru. Jinak je těch hraček net plnej, pokud si s tím ale běžně nerozumíš, chce to spíš koukat po to, zda k tomu někdo nabízí doprovodnou službu (web, kde si to můžeš zobrazit apod). Protože jinak ti přijde jen SMS s koordináty, které stejně budeš muset někam ručně naklofat, to je na houby. Ten chytrej telefon s příslušnou mapovou aplikací je v tomhle ohledu výhoda.

      0 0
    • Coural  

      Pokud budeš kupovat tento model, tak rozhodně ne na Spyobchodě. Jsou to jen předražený překupníci z Aliexpresu.

      Dají se tam najít i jiné typy lokátorů, s umístěním do představce, nebo zadního světla. S roamingem to bude fungovat i v zahraničí, jen by to chtělo pro příjemce chytrej telefon.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.