• Ditkaa

    Ahoj všem,

    měla bych na vás prosbičku ohledně nákupu Gopro kamery. Chci ji koupit partnerovi k narozeninám, ale nějak se nejsem schopna roznodnout mezi modelama: Gopro hero 3/3+ silver. Nejradši bych šla do blacka, ale přece jen už je to dražší kamera..

    Přítel jezdí DH, takže bude pravděpodobně nejvíc využita k tomu.

    Všem díky za rady a zkušenosti !!

    0 0
    • Mysee  

      Měl jsem 3 silver, teď mám 3 black. Rozdíl v kvalitě nepoznáš. Výhoda u Black je větší FPS na plným rozlišení, osobně jsem to ale nikdy nepoužil. Pokud jsem chtěl natáčet na větší FPS v pohodě mi stačilo nižší rozlišení 720p. U Black obecně vydrží méně baterka, dálkový ovladač na DH stejně potřebovat asi nebude. Plusko má jen jiný kryt, proto je menší, jinak velikost samotné kamerky je stejná (má ji otec). Píšou větší výdrž, ale pokud poběží wifi, tak naroste možná tak o 10 %. Mně obecně vydržela Silver bez wifi zhruba 2h při 720p. S wifi zhruba na hoďku a kousek.

      0 0
    • Mysee  

      Ad rada: Šel bych cestou 3 silver. Myslím, že je o 1500 levnější? A k tomu mu přidal kupu příslušenství z Ebay, origo se moc nevyplatí.

      Já mám navíc teleskop, stativ, hrudní pás, držák na řidítka, druhou baterku a různé úchytky, tripody apod. :)

      0 0
      • kali222  

        u elektriniky je lepsi mit zaruku v cr, ale… :)

        na ebay se da od zajetych prodejcu sehnat nova hero3 silver edition s postou za 199liber, coz mi pripada super a byla by to moje cesta, ale musim byt rozumny. :)

        0 0
        • Ditkaa  

          No já koupi silveru vidím jako nejreálnější možnost, ale nevím právě jestli koupit „obyč“ HERO, nebo si připlatit za HERO+ (přece jen je tam rozdíl litr a víc)

          Jinak nakupovat budu určitě v ČR, z ebay si objednávám docela často a bez problému, ale náhoda je blbec …

          0 0
        • Mysee  

          Jojo GoPro jako takové brát určitě v ČR, nejlépe v ověřeném trošku lepším obchodě. Příslušenství z ebay, bude ale tak za třetinu ceny. Bral jsem toho hromadu a všechno přišlo a funguje v pohodě.

          0 0
          • Ditkaa  

            Našla jsem Hero3 HD Silver na kase, za 7190Kč po slevě .. TAk přemýšlím jestli ji rovnou objednat …

            Jo a ještě se chci zeptat jakou paměťovku koupit, je mi jasný že class 10 a 16/32gb, ale máte nějaký dobrý zkušenosti s určitou značkou ?

            0 0
            • Mysee  

              To za ty prachy jde. Já mám paměťovku 32 GB (3h22m na 1080p/30fps). Mám SanDisk .. mnohonásobně přemazávaná, několikrát rychlý timelapse (hodně fotek za sekundu) a naprosto v pohodě. Mám to všechno něco málo přes rok bez jediného problému.

              0 0
            • metr-x  

              Mám 32Gb Patriot, asi nějaká noname značka, ale svůj ůčel plní perfektně. Myslím si, že zrovna tyhle paměťovky jsou všechny stejné, akorát číňan na to nalepí jinou značku :-)

              0 0
            • WEGO  

              Karta bohate staci 16 Gb, pač se ti dřív vybije baterka než presahnes 16 giga (pokud ovšem neuvažujes do budoucna koupi battery bac packu, který kapacitu baterky zvetsi zhruba 3 nasobne)

              0 0
          • Smazaný účet  

            ja mam gopro uz snad 4 roky a absolutne bez problemu.. snad jsem neslysel o nikom kdo to reklamoval.

            0 0
            • Atilla  

              Ale jo vím o pár lidech i mě se GP2 rozsypala a dostal jsem za ní bez keců GP3 silver i s 3ks baterii. Kámoš má black a asi se nevyplatí za ní připlácet, když už použiju wi-fi tak s androidem a ne s dálkáčem(ten jsem ještě nepoužil).

              0 0
              • dodo  

                ono zrovna dalkový je to nejmíň, co má black edice – hlavní jsou FPS a o trochu lepší čip, který méně šumí a má lehce jiné barevné podání.

                Mám černé 3+ a dálkový jsem opravdu nepoužil, i když v zimě je to asi jednodušší než ovládání přes telefon…ale furt wi-fi a baterka nic moc kámoši…

                0 0
                • Atilla  

                  Obě kamery jsme měli vedle sebe a porovnávali, rozdíl skoro žádný.

                  0 0
    • Ditkaa  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
      0 0
    • NeumimTo  

      Pokud by jsi vybírala základní verzi GoPro, tak to už bych ti doporučil jinou kameru. Je to kamera Liquid Image EGO. Obrazově je to srovnatelné (ba i lepší), avšak cena je třetinová. Máš navíc na výběr ze 4 barev + je možné dokoupit hromadu držáků a příslušenství.

      http://www.hdsport.cz/kamera-cerna

      0 0
      • Smazaný účet  

        vole, az na tu svou stranku nahrajes porovnani gopro a te tvoji cinske kamery tak muzeme diskutovat ktera je lepsi… jinak tahni s tou reklamou do zadele.

        0 0
    • Ditkaa  

      Díky všem za názory a rady pánové, kamera už je na cestě vzala jsem nakonec toho silvera a k tomu rovnou 16gb kartu ať se dá hned použít, tak snad udělá dárek chlapovi radost :)

      0 0
    • gemini  

      Dam to sem-ma někdo zkušenost s neorigo příslušenství pro gopro-např. od madman, připadne smatree? Jde mi jen o držáky, nikoliv baterky, nabíječky a pod.

      0 0
      • Josef Panek  

        Když chci opici, měl bych mít na banány.

        0 0
        • Martin  

          +1

          nebo aspon na rum

          ne, ted vážně… mám zkušenosti s neoriginálními držáky z ebay a drží taky. je nutno zdrsnit třecí plochy pilníčkem, jinak kloužou, ale jinak drží fest. neoriginálních bych se nebál.

          0 0
        • gemini  

          Tak to rozhodne. Ovšem je otázkou, jestli ty banány z činy nechutnaji stejně jako ty banány z USA…takže otočím otazku: chci koupit originální příslušenství pro gopro – přinese mi oproti kopiím z asie něco navíc?

          0 0
          • tomxxx  

            Hele, kdo tu blábolí o tom, že kdo chce banány atd. Mám z aliexpressu vše včetně nabíječky a náhradních baterií a žádnej problém. Dobrou zkušenost mám třeba na ty baterie s KingMa. Vyplatí se nekupovat totální shit z ali, páč i tam se to kvalitativně liší, ale i tak…chest mount za 5 dolarů místo 1200 a funguje to stejně. Navíc tam seženeš i věci, které v česku nejsou a nebo jsou nakoupené na ali a u nás předražené. Jediné co bych tam nekupoval je dálkové ovládání.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.