• outloň

    Zdravím, poslední dobou se množí bajkové videa natočené kamerkou Garmin Virb a strašně se mi líbí hodnoty do videa vsazené – tachometr, linie trasy, ujeté km apod. Je to jen výsada kamer Garmin Virb nebo lze nějak tyto hodnoty dostat i do videí z gopro?

    Přemýšlel jsem např. o propojení kamery gopro 5 s hodinkami garmin fenix 5 s tím, že by šlo nějak dostat hodnoty z hodinek do videa, ale to je asi utopie a bude potřeba mít ten VIRB..

    0 0
    • Frýbik  

      Gopro 5 to má taky.

      0 0
    • fíha  

      Jo, GoPro ma na to sw (Quik?) ktory to vytiahne z videa a narve do obrazu. A rendruje v pouzitelnom case. Akurat trochu pohne s farbami.

      0 0
      • outloň  

        Jo super to je přesně to co hledám, to jsem ani netušil, že to tam je.. Díky hoši.

        0 0
    • Mila.K  

      A jinak ty co nemají GoPro 5 ani Garmin Virb kameru, ale nějakou starší .. tak se dá stáhnout free program od Garmin, Virb Edit a tam se dají vložit data např. .gpx a dají se vložit do jakéhokoliv videa .. už jsem to zkoušel a fungovalo to dobře, jen momentálně nemám video a data kde bych to využil :) ..

      0 0
    • MirosPikos  

      Lze to celkem jednoduše právě přes tu Garminí aplikaci. Virb Studio nebo jak se to jen jmenuje. Už jsem to několikrát zkoušel. Spáruješ video s GPX údaji a máš to. Pak si akorát vybereš, jaké údaje chceš zobrazit a jak to bude vypadat.

      0 0
      • MnemonicJ  

        je to přesně tak, taky jsem to jen tak pro zajímavost zkusil, je to relativně snadný. Využil jsem záznam z kamarádovo myslím Hero, data z Endomondo a slepil to k sobě…

        0 0
    • Fathlete  

      Nenašel jsem vhodnější téma, používáte někdo Gopro kameru pro záznam jízdy z důvodu bezpečnosti? Jaké jsou jsou pro a proti?

      Vím, že existuje Cycliq Fly 12, která umí záznamy 10min loop, a přemazává starý obsah, což mi přijde naprosto skvělé. Tohle Gopro neumí. Navíc má Gopro mizerný čas záznamu. Přesto z důvodu přenositelnosti přemýšlím nad použitou Gopro kamerkou.

      Dle srovnání na délky času záznamu vychází hodně dobře stará Gopro Hero 5 (120min) a pak Hero 9 a 10 (obě shodně 90min).

      Zajímaly by mě spíš osobní zkušenosti ostatních co by třeba poradili?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.