• lizar

    Zdarec lidi tak jak se těšíte a připravujete? Nevíte náhodou zda li budou stránky v češtině? Jinak to se zimou vypadá zase špatně tak se dá docela slušně aj u nás trénovat na takovou to parádní akci. Hlavně, když etapa vede v rodném kraji :).

     

    http://www.mtbchallenge.com/

    0 0
    • Buf  

      Pokud se Véna naučí česky tak budou české stránky Glacensis Bikechallenge, stranky Beskidy MTB Trophy v češtině jsou a po víkendu budou aktualizovány. Základní startovné na Beskidy MTB Trophy 2009 do 31.12.2008 na Glacensis Bikechallenge pak do konce ledna 2009.

      Trénovat se dá i na lyžích…

      www.mtbtrophy.com

      0 0
    • Buf  

      Ne vážně, české stránky jsou na www.bikechallenge.cz  , ale nečekejte tam zatím úpln¨ý překlad těch nových pro rok 2009. Nějaké info tam ale je a zejména odkaz na fotky http://www.shora.cz/  je hodně hezký. Mi jako bývalému lezci se líbí moc ty pohledy na skály…

      0 0
    • lizar  

      A registrovat se dá až do května? Já se registruji v lednu a zaplatím v lednu. Do kdy vrací 100% ze zaplacené částky? Do konce března?

      0 0
      • Buf  

        Podle propozic je možné startovné ve výši 100 % dostat zpět do 10.06.2009, pak se již nic nevrací, je ale možná změna závodníků 30 dní před závodem a to  je zdarma, později je jakákoliv změna za dodatečný poplatek 100 polských zlotých.  Musíte pochopit, že pořadatel zajišťuje oproti klasickým maratonům i stravování, převoz věcí, ubytování, … takže odhlášení na poslední chvíli nelze již akceptovat. 

        0 0
    • venabch  

      Ahoj

      Na prekladu se usilovne maka. Behem 14 dnu by mel byt .Prekladani me jde sice pomalu ,ale zase sem nasel par zajimavejch hravejch sjezdiku :-D. Na emyl ti mohu poslat i odkaz na neoficielni trate (prece jenom zalezi to jeste na mooooc uradech)

      Pedalu skol

      0 0
      • lizar  

        Jasné v pohodě. Už loňi jsme to trošku studoval ale přeci jenom aktuální je aktuální. Jinak trasy tu jsou krásné to pokoj a budu rád,když bys poslal něco na email. Kdo by váhal si to neprojet nákou tu část :). Částku akceptuji, přece jenom v dnešní době všechno stojí peníze a není nic horšího než se domluvit a toho běhání a času strávené nad tím. Však kdyby bylo potřeba s něčím pomoci stačí se ozvat. Lidi by si měli pomáhat.

        0 0
      • lizar  

        Zdar tak jsme přihlášen a v lednu zaplatím. Jen zatím jsem nenašel české propozice jen přihlášení :). GBCH zdar

        0 0
    • venabch  

      Jinak startoven se bude platit v korunach na cesky ucet tak ze by to nemel byt problem (po zkusenostech s nenazranosti bank si Gregorz otevrel ucet u CSOB ) Jinak zase planujeme cesky catering (moc se nam osvedcil ). Start bude v Nachode a cil v Kudowe Zdroj . Delka bude 7 dni a prolog. Cena startovneho bude nizsi nez jet s cestovou na cyklo zajezd s polopenzi . (A verte tomu ze realizacni team je pres 100 lidi na den )

      0 0
      • raf007  

        Dovolím si možná blbý dotaz. Může se přihlásit a zůčastnit i zcela amaterský nikde neorganizovaný cyklista? Jsou nějaké časové limity, které když nedodrží, tak bude vyloučen ze závodu?

        děkuji

         
        0 0
        • lizar  

          Zdarec já jsme taky amatér a pokud dobře vím tak zatím to nebylo potřeba.Jde o tu atmosféru a pořádně si to užít na biku s lidmi podobného ražení. Aspoň tak to beru já :).  Časový limit je do 19. hodin ale nejsme si 100% jistý zda li si to nepletu s MTB Trophy.

          0 0
          • venabch  

            Casovy limit je nastaven pouze pro bezpecnost (za tmy se zavodnici spatne hledaji) Praxe je takova ze dokud zavodnik slape a je realna sance ze do tmy dojede do cile tak ho nechame dojet. Samozdrejme kdyz ma 20 km do cile a je 19 00 tak ho nalozime do auta a do cile ho odvezem protoze by to byl hazard se zdravim nechat ho jet dal .

            0 0
        • venabch  

          Myslim ze tak polovina ucastniku bere zavod jako challenge a opravdu jim jde o to dokazat si to ze to zvaladnou a chteji pritom neco zazit . Limity jsou nastaveny taky aby jste se dostali do cile nez bude tma (popripadna zachrana akce) .Kdo nedojede do cile muze pokracovat nasledujici den ale nebude hodnocen v celkovem poradi , zvazujeme variantu ze kdo nedojede dostane cas posledniho + hodina. Samozdrejme ze to bez trenovani nejde . Nemuzeme udelat zavod tak lehky aby ho ujel kazdy protoze by se zdatnejsi zavodnici nudili.Zavodu kde jde o to aby byli vsichni behem 4 hodin v cili je az prehrsle .Start je v 10 hodin tak ze se da az do 18 slapat. Tak ze kdyz maji etapy prumerne 70 km je to rychlostni prumer neco pres  10 km za hod :-) T

          0 0
          • raf007  

            Děkuji za odpověď. Etapový závod mě láká, jen bych se nechtěl plést někde, kde na to nemám, ale tohle zní velmi lákavě.

             
            0 0
      • raf007  

        Ahoj. Na webu je uveden pro platbu jen účet v polsku, je již funkční i účet u české banky, nebo mám platbu za startovné směřovat do Polska?

        dík

        0 0
    • Buf  

      Ještě by jsem dodal, že trasa je značena a zajištěna servisem ( bufety, zdravotníci,…), taky se lidi dostanou tam kde to není běžné, například průjezd podzemní továrnou třetí říše je taková třešnička na dortu. Proto se sem vrací spousta cizinců , je to aktivně strávená dovolená se stejně postiženými lidmi. Na týden se již vyplatí cestovat přes půl Evropy, na jeden bikemaraton nikdy tolik cizinců nepřijede. Snad až na to mistrovství Evropy k Radkovi Pátrakovi, ale to je zase jiná kapitola. To je boj o titul Mistra Evropy.

      Myslím že etapáky jsou dnes nositelem toho pravého horského MTB, když XC se nám nastěhovalo do měst a XCM okolo měst.

      0 0
    • venabch  

      http://mtbchallenge.cz/bch09/ to jsou zatim predbezne neoficielni navrhy tras.

      Koukam ze Lizar je z Kralik , mam prosbu jestli tam nahodou neznas nejake paradni sjezdy nebo neco vyjimecneho co by stalo za projeti pri bch . Pri etape do Kralik prijedem do Cech nad Mladkovem (Orlicke hory jsou sice krasne ale mimo asfalt nas tam moc nepustej) . Z Kralik chceme jet pres hranicni prechod Jodlow . Tak podud by vas neco napadlo uvitam kazdy tip

      0 0
      • Sinuhet  

        Co se týče sjezdu, tak si myslím, že ze Suchýho vrchu do Červené Vody se jede horní půlka po silnici a druhá terénem. Ta horní polovina by se dala jet podle mě taky terénem, a to po zelené na Hvězdu. Ze Sucháku je sice cesta zavřená soukromou závorou, ale to by se asi dalo dohodnou nebo závoru po pěšině objet.

        0 0
        • venabch  

          Ne ze Sucheho vrchu se jede terenem az dolu. Jedeme pozelene s cervenou na tu Hvezdu a potom po modre do Borikovic. Teda pokud nam to povoli.

          0 0
    • Buf  

      V neděli jsme promítali propagační DVD z Beskidy MTB Trophy a Bikechallenge na ranči v Kostelanech ( Chřiby ). Po veletrhu Sport LIfe a Istebné to byla další příležitost vidět cca 15 minutové sestřihy těchto závodů a filmy jsou to dosti povedené. Je na nich v kostce vidět oco jde…

      0 0
      • Zerocool  

        kdy bude to dvd z trophy??

        0 0
        • Buf  

          Já jsem dostal k promítání na Sport Life zkrácené cca 15 sestřihy ( byly promítány i v Istebné a naposledy v Kostelanech jak jsem psal výše). Ti co si DVD objednali tak snad ho již mají v plné verzi. Pokud ho nemáte , tak budeme urgovat Polsko.

          0 0
          • Zerocool  

            hele tak dvd pořád lidem, co ho mají objednané nedošlo, je to celkem síla nemít za 3/4 roku hotové DVD:(

            0 0
            • Buf  

              No jde o to co kdo slibil a jaka je strategie. Taky jsem již něco nafilmoval a nafotil a musím se autorů filmů zastat. Mají od jara do podzimu každý týden akci, dva etapáky, seriál bikemaratonů, možná i další zakázky. Pokud má být film kvalitní tak jeho sestříhání je časově náročnější než pořízení záběrů. Pak grafika, ozvučení. Takže chápu, že vyrobit jen pro Grzegorze Golonka cca 10 filmů za rok je hodně práce.

              Hodit na yo tube lze cokoliv ihned a taky to tam bylo dosti rychle i z Beskidy MTB Trophy 2008.

              Premiéra filmů pak byla načasována až na podzim na veletrh Sport Life a setkání bikerů po sezóně v Istebné. To byly , ale jen prezentační zkrácené filmy.

              Podle infa od Vény a z Polska se filmy již posílají, a možná to tak mělo být , film se rozesílá k Vánocům, teď když je čas si ho v teple domova prohlédnout…

              0 0
              • Ice-goofy  

                Ja ho treba z Etapaku BCH nedostal do dnes a to jsem na nem byl v roce 2006 a zaplacene to bylo ;) …To tez jen na okraj …

                0 0
              • McBlacky  

                myslím, že se zastáváš zbytečně. Nabízí to jako službu a tak by ji měl poskytnout. Organizace závodů je byznys jako každý jiný. Sám to jistě nestříhá a externí firmě musí být jedno, že jede seriál závodů, je to pro ně především zakázka.

                ovšem uznávám, že v Polsku to je trochu jinačí. Na západ od našich hranic s tím kupodivu nemají problém, stejně jako s teplou vodou, parkovišti, jídlem…

                0 0
                • Buf  

                  Já se nezastávám, jen konstatuju jak to je. Filmy se úmyslně nezveřejnily dřív než na akci s Majou v Istebne a na Sport Life. Nevím zda někomu slíbil konkrétní termín zaslání filmu. Filmy existují a jestli někomu nedošly , tak musí psát tam kde si je objednal.

                  0 0
        • venabch  

          Ahoj video uz by melo byt hotove . Mam zkusenost z posilanim z Polska ze to trva klidne i 14 dni tak ze to vidim ze by to mohlo do konce roku prijit.

          0 0
    • venabch  

      Ahoj

      Tak prihlasky uz jsou v cestine .Pravidla zatim v anglictine ale mam je uz prelozeny tak ze behem tydne budou tez v cestine. V orlickych horach otevreli novou daowhillovou trat , uz sem ji projizdel tak ze si na sve prijdou i sjezdari (pro mene zdatne se samozdrejme najde pesinka ktera mine skoky a dropy )

      0 0
      • prvniodkonce  

        Kde otevřeli tu trať?

        0 0
      • Buf  

        No v Beskydech se také motáme po sjezdových tratích , ale raději pojedeme kolem nich. Myslím že umělé překážky a mega dropy jaké jsou v Mostech u Jablunkova by mnoho bikerů nedalo a XC kola i když jsou full tak by to nemusely rozchodit. I tak budou letos hodně vyživné sjezdíky, ale takové co se ještě dají na HT, prostě příroda, žádné dřevo.

        0 0
    • venabch  

      Neoficielni mapy tras http://mtbchallenge.cz/bch09/

      Jeste nejsou graf upraveny , a urcite se mirne zmeni , nemame jeste vsechna povoleni od majitelu pozemku a zelenych

      0 0
      • Buf  

        Veno co to máš ?To je nějaký rumunský závod nebo co to je ta červeno modro žlutá.

        Dej k tomu nějaký pokec…

        0 0
        • venabch  

          Modra je dobra tak ze je to barva ktera vas zajima . Je to  Zavod mtb. Cervena je planovana silnicni varianta (bude 2010 letos nestiham)

          Zluta je tzv base camp . Nebude znacena . Lide pojedou s pruvodcem tak aby to nebylo extra narocne a podivali se na nejaka zajimava mista na trati . Je to pro mistni a pro doprovody. Bude zajistena i cesta zpet .

          0 0
          • Buf  

            Dík, takže modrá je dobrá…

            0 0
          • prvniodkonce  

            Velmi pěkně se to jeví :)

            A na tu silnici 2010 se těším. To je výzva.

            0 0
            • venabch  

              Ale Moutain biky sou stejne moutain biky , dnes sem nasel dalsi peknej sjezd , na snehu to sjet de , uvidime az snih nebude

              0 0
              • prvniodkonce  

                JJ, je dobře, že ta orlickohorská etapa bude přes polsko, to bude určitě terénně atraktivnější.

                Ještě by mě zajímalo, jak konkrétně to povede v úseku od příjezdu do česka na Such. vrch. Z Mladkova nahoru je to určitě lepší po žlutý

                0 0
                • venabch  

                  Prijedem na tom hranicnim prechhodu u Adama , Pojedem k Adamoj a potom po sjezdovce do Mladkova . Mas pravdu ta zluta je paradni predloni jsem tam jeli ale loni nas tam nepustili . Zkusim to letos vybrecet ale dost o tom pochybuju ze nas tam pustej. Jak je nekde cyklotrasa tak nas vsude zenou na ni a marne vysvetluju ze cesky cyklotrasi jsou pro rodiny na skladackach ale na zavody se nehodi.

                   
                  0 0
            • Buf  

              Silniční Glacensis se sice pojede až v roce 2010 , ale Beskidy se pojedou již třetí ročník i na silnici,nepořádá to GG, ale pořádají to přímo místni borci v Istebné pod vedením polského traséra Beskidy MTB Trophy Wieslawa Legierskeho ( pracuje na úřadě v Istebné) a je to jeho náplň práce. Letos trasy povedou i přes SVK a CZE a projekt podporuje Euroregion Těšínské Slezsko. Díky Hnujdaji se dokončil obchvat Jablunkova a tak bude na silnicích menší provoz aut. Trasy budou výživné Minimaraton 80 km, Maraton 150 km, Supermaraton 225 km.....

              Více se dozvíš na http://www.mtbbeskidy.pl/petla/

              0 0
    • lizar  

      Ještě jedno info pro kontrolu. Jaké je to číslo účtu jak je založené u ČSOB pro posílání plateb pro čechy? Po přihlášení nepřišel žádný email o registraci, tak se raději informuji zde abych neposlal peníze jinam. Díky Filip

      0 0
      • venabch  

        Ahoj

        Tim ze si se zaregistroval tak jsi zarazen do litiny ocekavajicich (tam si ted te tam vidim)

        Az prijdou penize bude ti pridelo startovni cislo . Dela to 1099 zl coz je cca 7200 korun , cislo uctu je u csob .219373928/0300 CSOB Grzegorz Golonko .

        Napis me prosim email ti to poslu aby to nekdo neheknul a neposlal si to nekam jinam.

        Jinak ceska verze uz se kontroluje pravopis

        0 0
      • venabch  

        Ahoj

        Tim ze si se zaregistroval tak jsi zarazen do litiny ocekavajicich (tam si ted te tam vidim)

        Az prijdou penize bude ti pridelo startovni cislo . Dela to 1099 zl coz je cca 7200 korun , cislo uctu je u csob .219373928/0300 CSOB Grzegorz Golonko .

        Napis me prosim email ti to poslu aby to nekdo neheknul a neposlal si to nekam jinam.

        Jinak ceska verze uz se kontroluje pravopis

        0 0
        • lizar  

          Díky nechal jsem ti vzkaz na icq, snad ti to došlo, Filip

          0 0
    • venabch  

      Ahoj

      Propozice jsou i v cestine :-D . www.mtbchallenge.com

      0 0
    • venabch  

      Vyuzijte zelevnene startovne do konce unora . Neni to sice nejmene ale za tyden s cestouvkou na kolech date vic . Jen pro zajimavost kazdy den ma realizacní team pres 120 lidi

      0 0
    • Darkson  

      mám prosbu na Vénu:

      dají se někde na netu najít ještě mapy k jednotlivým etapám starších ročníků? Konkrétně mám na mysli 2007. zajímají mne především ty pohraniční pasáže s nejlepšími sjezdy, rád bych to tam ještě někdy okouknul:-). dík

      0 0
      • venabch  

        Ahoj

        Na netu uz to neni , ale asi bych neco doma nasel nebo to dolaloval . Ty nejlepsi hranicni stezky se opet jedou. Nejede se jen kousek ten ti muzu poslat. http://www.mtbchallenge.cz/bch09/ zatim neoficielni trati . Neschavalene . zjimaji te modre . Ty cervenwe jsou planovane na silnici 2010 a ty zlute je pro base camp (lide kteri se chcteji podivat na mista z pruvodcem, nebudou znecene)

        0 0
        • Darkson  

          díky, doma to proštuduju.

          kdybys ale dohledal ty etapy 07 a poslal mi to na mail v profilu,byl bych ti vděčen:-)))

          0 0
          • venabch  

            Ahoj

            Stahni si to http://mtbchallenge.cz/bch09 .Sou to ty s koncovku 2007 ale jsou to jen pracovni verze (neco se menilo kvuli stromum a ochranarum a politice ) dokonce sem nasel i 2006 to sme jeli jeste pres krkonose :-D

            0 0
            • venabch  

              Pozor nevim zda je vse prujezdne , vim ze urcite useky jsme cistili hdne dlouho . Ne vsude se smi jezdit je to v CHKO , meli jsme povoleni pouze na zavod.

              0 0
            • Darkson  

              super. ty nejhezčí úseky 5. a 6. etapy jsou dosažitelný z Adršpachu. furt mi leží v hlavě sjezd z 5.etapy, kde byl „zahřívací“ úsek mezi pohraničními patníky k cestě, kde jsi stál a křičel na všechny:-). za cestou se sklon ještě zvýšil a tahle krásná pasáž byla korunovaná asi metrovým dropem přes kořeny(to snad nikdo v závodě nedal). rád bych si to tam v klidu prohlídnul:-)

              0 0
              • venabch  

                Jo to myslis asi uz legendarni sjezd do Sokolowska od Andrejowky . Minuli rok se tam jelo i Kolo pro zivot (to sem si vyslech veci). Letos je v planu ten sjezd trochu upravit . Dokonce je naplanovany i nejaky grand z eu a nove cyklostezky. Opet tam planuju jak zavod v Gluszici (soucast Kola pro ,to me zas nejaky jedinci budou mit radi) . BCH tam je naplanovano take :-D . Ja uz to parkrat dal ale ten drop je porad slusnej adrenalin.

                0 0
                • venabch  

                  Nicmene z Adru je to taky pomerne dostupny je to tam asi 15 km , nejlepsi je si udelat vylet pres Ruprechticky spicak (paradni rozhledna) . Trasa Adr Zdonov Brezova pak asfalt Ruprechtice ,Ruprechticky spicak , Andrejovka , Sjezd Sokolowsko (modra turisticka) ,Mieroszow , Zdonov je to okruh do 50 km

                  0 0
                • Darkson  

                  tak sjezd do Sokolowska jsme si dali, ale dnes už to vypadá úplně jinak než před lety. Tam kde býval les, je teď paseka a drop je pravděpodobně zasypán sutí. škoda, ale i tak moc pěkný:-)

                  0 0
    • venabch  

      Dalsi reportaz z challenge je v Cykloservisu c.2

      0 0
      • Buf  

        Jo to se jezdi dropy, když máš odpružeňák. Véno jak je to letos s těmi double Sudetama ( mám na mysli ty jedny české a ty druhé polské, nikoliv silnici a MTB), když v kalendáři KPŽ jsem Gluszici nenašel a ani v MME není polský závod, jsou nějaké informace ?

        0 0
        • venabch  

          Ahoj Gluszice v Kolo rpo bude polaci se dokonce mouhou i prihlasovat. Ceka se jen na GG az si uraci dat Jested na mtbmarathon.pl jinak pes sportchallenge.cz uz je kolo pro v polske serii.

          0 0
          • Buf  

            Dik , a jak je to s tou Sudeťáckou kombinací Gluszica a Sudety jak se o tom povídalo. Ta spolupráce padla ?. Byl to zajímavý námět, dva extra pěkné bikemaratony ( které sousedí)

            0 0
            • venabch  

              nepadlo to ale musi se to dodohodnout. Musi se zajistit ceny atd.  coz v soucastne dobe je dost problem G uz odrekli spolupraci nekteri partneri . Dokonce na polske serii zlevnil startovne ,boji se o ucast ze jsou na tom v polsku ekonomicky dost spatne.

              0 0
              • Buf  

                Jo krize je krize, taky budeme dělat některé aktivity menšího rozsahu. Hlavně , že se závody pojedou i kdyby to nebylo double.

                Veno na těch tvých stránkách jsou jiné termíny než co píše GG, u nás se jede v Ostravě začátkem srpna Ostravský Chachar XC, tak aby bylo jasné jestli se to termínově kryje nebo ne.

                Pokus se s GG ty termíny doladit a dejte to i na KPŽ a Mtbs ať to lidi vidí, kdy co bude…

                0 0
    • venabch  

      Pro ty co si neveri ze zvladnou 7 etap se pripravuje polovicni etapak bude koncit v Bardu a bude mit 4 etapy + prolog . Bude i nizssi startovne . Nove je take moznost prihlasit se levneji bez jidla (to nedoporucuji to jidlo nestoji o tolik vic a je to bez starosti , nacpete si pupek primo v cili a nemusite nikam chodit a neco shanet)

      0 0
    • venabch  

      Uz je to tady

      Je mozne se prihlasit na polovicni challenge . Jede se na prolog+4 etapy. Samozdrejme je nizsi startovne

      0 0
      • Buf  

        JA,  JA,   1/2 etapak,  to je teď v kurzu jako 1/2 Maraton atak…

        Eště že u nás na východě je pulka , co v čechách velká. Bo z malých se tu nepije.....

        Jo a male pivo je třetinka..... ja myslel , Véno  že uděláš spíš Tuplák ? ! 

         
        0 0
        • venabch  

          Copak oto udelat to tezsi neni vubec problem vzdy kdyz vymyslim etapu tak prijde rada na seskrtavani jak dalkovych tak vyskovych km aby to vetsina zavodniku vubec objela.Bohuzel nedelame to jen pro sebe.

          Myslim ze i ten polovicni challenge bude myt svy kouzlo (stejne se vetsina po 4 dnech rozhodne dojet si ty zbyvajici 3 etapy ) a trochu se to otevre i pro lidi kteri nemaji dovolenou a cas . Samozdrejme je to i o neco lehci ale kdo objede 4 etapy tak objede i 7 to vi kazdy kdo jel takovy etapak po 3 dnu uz je to jedno .

          0 0
          • Buf  

            Jak to budete hodnotit, jako samostatne kategorie, nebo ti co pojedou 7 dní budou závodit s těmi co to v polovině zabalí, to by mi přišlo divné a nefér. Jako ti atleti co rozbíhají dlouhé štreky na tempo a pak odstoupí. Je totiž rozdíl bušit 3 – 4 dni nebo celý týden.

            0 0
            • venabch  

              Na to tom se jeste dohadujem ale vzhledem k tomu ze price money budou pouze za celkove vitezsti tak to neni tak podstatne . Co vim tak kdyz se jede nekde maraton dlouha spolecna s kratkou tak na mezicasech jsou z 90 procent driv ty co jedou dlouhou .

              0 0
    • venabch  

      Ahoj

      Dobra zprava . Termin pro zaplaceni nejnizsiho startovneho se posunul o mesic .

      0 0
      • venabch  

        Snih uz pomalu slejza tak hodte lyze do kamen a zacnete bikovat :-D

         
        0 0
        • lizar  

          Tak tak snad to zítra klapne a dostanu se po týdnu na kolo. Přeci jenom tu bylo psí počasí a v okolí to vypadalo jak v prosinci a né v březnu. Jojo ve středu to bude rovných 120 dní  – mazec jak to letí :)

          0 0
        • Buf  

          Kde žiješ ? Ja chystám šampus , až dosype na kótu 2500 mm. Boha to je sezona a on by topil lyžemi.....

          0 0
          • venabch  

            Ja mam snoh rad ale tak v listopadu , po k70 uz me dost eeeere

            0 0
    • Bulda  

      něco pro Vénu :))))

      0 0
      • venabch  

        To si si me s nekym splet ja kikinku tak leda maximalne do remosky

        0 0
    • lizar  

      Tak jak se připravujete a těšíte na bikechallenge? Už to tu za pár týdnů bude. Čas rychle letí a jaro je v plném proudu :)

      0 0
    • venabch  

      Vcera sem projel prolog s GPS a musim priznat ze sem nasel docela slusny vyjezd a velice zajimavy sjezdik :-)

      0 0
    • lizar  

      Čas letí a bikechallenge se neuprosně blíží :). A to je dobře.

      0 0
    • lizar  

      Zdar Véno jsou náké aktuální změny na trati oproti původním plánum a mapkám co jsou na netu? Případné jiné změny? Jen abychi véděl. Tetka se už nedostanu na icq tak píšu touto cestou. Díky Filip

      0 0
    • Buf  

      Tady na foru nějaký klid, ale za přečtení stojí reporty Tomáše Čady na www.redpointteam.cz i sám velký pořadatel legendárních Sudet pochopil, že na těch etapácích něco bude. I já tvrdím, že to je nejbikovější forma bikování. Snad tam bude časem i více fotek.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.