• Hurka

    Jednoduchá otázka – jedete někdo zítra? Počasí snad bude více než dobré…

    0 0
    • Bajker16  

      Thread na stejný téma už tu je ! A ani nemusíš dávat vyhledávaní, protože to je na 1. stránce.

      0 0
    • cabbage  

      jen se podívat…
      Ty do historie
      a Já na závod :-)

      0 0
    • Hádě  

      Zdravím, je tu někdo kdo jede na závod z jižních čech a má místo v autě pro 1 človíčka? D.

      0 0
      • McBlacky  

        to se vyplatí jet na takovou kravinku z jižních čech?

        0 0
        • Pebe  

          no jistěéé :-) navíc po těch deštích, proč si nezasrat kolo v Brdech :-)

          0 0
          • McBlacky  

            čím víc bahna si odvezou, tím líp :)

            0 0
            • SELMIRA  

              Tak to teda jako žádný! Rozkrádat nám naše brdský bahýnko.

              Doma pěkně všechno oklepat a z biku vyšťourat a příště dovézt z5! Pražouni hamižní! :o)))

              Yo, ale díkes za gulášek. Byl mňamózní.

              0 0
              • Smazaný účet  

                hele, mi vysvětli, co jsi tam vlastně všechno snědla :-))) mám pocit, že ti nic neuniklo…

                0 0
          • prvniodkonce  

            Byl jsem v sobotu na trase a není to tak hrozný. Ale nejedu, na pevný mi to stačilo loni a bajka v tom rasit už nebudu :P

            0 0
            • Smazaný účet  

              já jsem si přivezl zimáka-bika včera oservisovanýho a s novejma pláštěma (Maxis Meduza), tak se asi půjdu projít po kořenech :-)

              0 0
          • onuce  

            Já jen takovou upřesňující poznámečku pro návštěvníky z daleka. Mapku závodu jsem sice nenašel, ale jedná se zjevně o Hřebeny, což je jen jakýs úzký severní výběžek pro pražáky. Skutečné a typické Brdy jsou střední Brdy. To jen pro pořádek, aby nevznikl špatný dojem.

            0 0
            • Sharka1  

              spatne jsi hledal, mapka zavodu treba zde

              0 0
              • onuce  

                Dík moc. Byl jsem na to dost zvědav. No ale jsou to skutečně jen Hřebeny.

                0 0
                • ¨MZ  

                  jako hřebeny jsou něco méněcenného než střední Brdy??? na bajkování jsou hřebeny mnohem zajímavější než VVP, pokud tedy člověk vyhledává alespoň trochu technické úseky, z pohledu turistiky to vyjde nastejno.

                  0 0
                  • fousek  

                    V prostoru se da najit fura zajimavejch veci, ale musis to tam hodne dobre znat. Hrebeny bych rek ze jsou takovy rychlejsi a tereny jsou minimalne stejne dobry jako v prostoru.

                    A nakonec zcela jednoznacnej argument pro hrebeny je ze se tam smi

                    0 0
            • McBlacky  

              to my samozřejmě víme, ale říkáme tomu komplet Brdy. Projetý to mám celkem slušně od Třemšína do Prahy a ta část ve VP není technicky moc zajímavá až na pár kousků. Zajímavý to začíná být od Plešivce do Prahy.

              0 0
              • onuce  

                jo jo, jasně. Já jen, když se účastní i přespolní, aby si nezkazili dojem na Brdy.

                0 0
            • JakeF  

              A celé se to souhrnně ještě s pár oblastmi nazývá Brdská vrchovina, takže ta záměna názvů není zrovna velký problém :). Obecně mi začíná připadat, že lpíš na úplných kravinách, navíc co se týče bajkingu, tak samotné Brdy jsou docela nuda, dobré tak na zimní tréninky, ale tam je zase problém, že kdyby člověk spadnul a něco si udělal, tak má průšvih jak vrata…

              0 0
              • onuce  

                No nevím, jestli lpím na úplných kravinách… Pokud by to mělo být skutečně Giro Winter Trans Brdy, pak by musela být otočka u Třemšína. Je to něco podobného, jako kdybych objel Klatovy a tvrdil, že jsem projel Šumavu. Pokud jde jen o lokální recesi, tak prosím. Ale jestli se jedná o akci s celostátní účastí, pak by správný a nezavádějící název měl znít: Giro Winter Trans Hřebeny. A co se týče údajné netechničnosti a nezáživnosti Středních Brd, tak to mě dost udivuje. Pokud samozřejmě tuto oblast neobjedete po oficiální okrajové superhladké cyklostezce. Jinak těžko si lze představit zajímavější terén. Cesty plné kráterů a střepin od bomb a granátů, pěšinky v nádherných vřesovištích nebo březových lesících ala Karélie, kamenité prudké sjezdy kolem skal a suťových polí, písčité cesty kolem jezer… Sám mám projety Hřebeny samozřejmě také. Od Plešivce až k Cukráku. A byl jsem tím výletem vysloveně zklamán. Vždyť co je tam? Rozkradená raketová základna, jedno upocené jezírko s agresivními chataři, jež tam nikoho nepustí a rozhledna bez rozhledu. Tak to jen tak k těm kravinám.

                0 0
                • McBlacky  

                  záleží na čem založíš to srovnání. My jsme na Hřebenech každý týden -doslova ve dne v noci- a na Brdech tak 4× do roka.

                  a rozhodně na Hřebeny jsou zajímavější. Brdy jsou jezdivý, pár míst je krásných to jo, ale celkově je to spíš lehčí ježdění.

                  0 0
                  • onuce  

                    Ahoj. No tak pokud jsi z Prahy, tak je to jasná volba. Stejně mi ale nejde do hlavy údajné lehčí ježdění v Brdech. Možná jsou na Hřebenech prudké svahy, ale to zas hned člověk vlastně vyjede z lesa, že? Je to skutečně jen hřeben. Ostatně i v Brdech jsou prudké sjezdy, které dokážou cyklistu odměnit nádherně fialově svítícími kotouči.

                    0 0
                    • teepeex  

                      neni nic jednodussiho, nez vzit par lidi na projizdku tam, kde jezdis a to samy na revanz

                      0 0
                    • McBlacky  

                      je tady hodně pěkných singlíků plných kořenů a kamenů. Sjezdy všechny možný, většinou po singlíkách. Něco jako sjezdy z Jiviny, Třemšína, Plešivce.

                      v centrální částy VP osobně neznám žádný delší silglík, pár kousků samozřejmě jo ale to jsou stovky metrů max kilometr-dva. Na Hřebenech jsou toho kilometry.

                      ve VP občas stojí za to staré zarostlé cesty, už jsem jich pár objevil, ale blbě se to hledá, když tam nejezdíme až tak často.

                      0 0
                      • Greyhound  

                        tak tak, kde není dostatečný provoz pěšáků a cyklistů jakože ve VVP není, tam nejsou ani singly. po pár neslavných pokusech kdy nadějná cesta někde skončila jsem to ve VVP vzdal a když tam vyrazím tak se držím širších cest.

                        podobný je to na Šumavě, ještě že okolo Prahy se pohybuje tolik lidí a člověk si tu proto tak krásně zajezdí :-)

                        0 0
                        • ¨MZ  

                          jj, taky už jsem pokusy o objevitelské cesty tam ukončil. Co zprvu vypadá nadějně najednou nenápadně končí v lese a člověk má co dělat, aby našel cestu zpátky. Jednou jsem ji nenašel a pěknou dobu jsem se prodíral s kolem na rameni dvoumetrovýma smrčkama někde pod Jordánem, než jsem našel nějakou cestičku do civilizace.

                          0 0
                      • onuce  

                        A copak je to vlastně singlík? Nejsem zas takový zkušený cyklista, abych znal dnešní terminologii. Dík. No jinak jel bych rád a hned. Bohužel poslední dobou prožívám dost krizové období a jezdím jen kratší trasy a pěkně pomaloučku. Připadám si spíše jako důchodce. Snad se dám přes zimu trochu do kupy.

                        0 0
                      • Peslezedirou  

                        Ono to je o čase a o tom jak moc máš možnost tam jezdit. Když si poprvé na nějakém místě, tak se ti zdá, že tam není kde jezdit, ale když tam jedeš po druhé a máš čas na průzkum, tak se ti to jeví v jiném světle.

                        Znám spoustu lidí, kteří znají jenom červenou hřebenovku z Plešivce na Zbraslav :-)

                        0 0
                    • JakeF  

                      A ještě k tomu neumíš brzdit… Kterej je ten sjezd prosímtě?

                      0 0
                      • onuce  

                        No asi ne, ale při mých 115Kg… Rozsvítil jsem kotouče například při sjezdu z Toku k pramenům Obecnického potoka, cestou z Koruny k Němým a ještě někde u Třemošné, ale již nevím přesně.

                        0 0
                      • McBlacky  

                        pár jich tam je, dost teda asfalt, nebo šotolina s ničím k řešení /třeba z koty 669 nad Loveckým zámečkem/. Z Toku do Obecnice mě to přišlo celkem prudký, navíc terén.

                        pár lahůdek se taky najde. Letos jsem objevil starou cestu z Hlavy k Reservě. Hodně šutrů, zajímavá destrukce cesty, padlé stromy… Akorát při závodě s mapníkem na řidítkách se nám to se Š tolik nelíbilo :)

                        pěkný je průsek z Brdců, singl kolem Toku, spojka mezi bunkry, schody na Hejláku, objezd s výjezdem na hráz v.n Obecnice, atd

                        0 0
                • JakeF  

                  Ano, kravinách… Podívej se, kde bydlím a pak mi povídej něco o tom, jak se jezdí v Brdech a na Hřebenech. Těch zajímavých cest je tam minimum, spousta pěšin končí uprostřed lesa a při pádu nebo potkání vojáků mimo hlavní cesty, je to přinejmenším o velké problémy. Zajímavá je část mimo VP, Marásek a Třemšín, jinak je na Hřebenech lepší ježdění. S tím názvem je to fakt kravina, je to pořád Brdská vrchovina, tak o co jde…

                  0 0
                  • onuce  

                    Vůbec o nic nejde a to je na tom pěkné. Proto snad mohu vyslovit svůj názor, ne? No asi jsem projel Hřebeny nějak špatně. Přišlo mi to po vrstevnici tam, po vrstevnici zpět. Pěkná pasáž byla pouze přes Kuchynku.

                    0 0
                • fousek  

                  piscite cesty kolem jezer? Kde? Prusvih prostoru je ten ze vetsina slibne vyhlizejicich pesinek vede do nikam. Navic kdyz se dela prusek tak pokud cesta neni asfaltka tak zbytky po tezbe muzou na pesine lezet treba 100 let. Chytit klacek do vypletu je celkem bezna praxe.

                  Je to takovy back-country na celej den a ujeto 40km.

                  Samozrejme pak se muzou jezdit sotoliny a da se celej prostor projet za 2–3 hod.

                  0 0
                  • McBlacky  

                    po asfaltu to objedeš i dřív :)

                    nevíš náhodou jestli někam vede cesta na Praze, co vede za vysílač jakoby na vyhlídku SZ směr. Byl jsem tam na kontrole na BA a mohlo by to být zajímavé

                    0 0
                    • fousek  

                      Myslim ze tam neco je, ale ja takhle daleko nejezdim. Kazdopadne kamaradi to tam znaj celkem dobre, takze az se budete chystat tak to vyupgradujem

                      0 0
                    • onuce  

                      Nevím přesně, jakou cestu myslíš. Je to ta vedoucí kolem domečku německého radiolokátoru Freya, nebo na opačné straně meteorologické vě­že?

                      0 0
                  • onuce  

                    Třeba v lesích kolem Horního Padrťáku.

                    0 0
      • Zerocool  

        ani za trest…

        0 0
    • Attila  

      Jedu.

      0 0
    • karliner  

      Tak dneska velká paráda. Nejdříve plíživý defekt, po dvojím dofukování mne to přestalo bavit a vyměnil jsem duši, z té po upevnění kola do rámu vystřelil ventilek. Tak zpátky duše s defektem, po delším hledání nalezena dírka, zalepena, kolo napumpováno a namontováno. Ventilek vydržel, napumpovaná duše asi kilometr. To už jsem byl mírně rozladěn, naštěstí kolemjedoucí turista mi prodal svoji náhradní, po rozbalení jsem zjistil, že je děravá. Nevadí, díra zalepena, kolo napumpováno a jedem. V prvním sjezdu po opravě jsem do zadního kola namotal větev, dráty naštěstí vydržely, kotouč mírně ohnutý. Nevadí, montpáky ho srovnaly a tradá do cíle, v posledním sjezdu na posledním kořenu krysa, natlučené ramínko, kolínko a kotníček. V cíli se mi všichni smějou, nevadí. Za můj buddhistický klid jsem odměněn při tombole krásnou přilbou Giro Ionos. Ufff

      0 0
    • Pebe  

      tak to bylo fajn dneska, ani toho bláta nebylo tolik, takže spokojenost ;-)

      především bych chtěl pogratulovat ŠELMÍŘE, za prvé přeji novomanželům všechno nej na společné cestě, vypadají spolu spokojeně a moc jim to sluší. Aby taky ne, když prý budou mít spolu DVOJČÁTKA, no to jsem málem spadl z kola, velikánská GRATULACE, ať jsou malí bajkeři hlavně zdraví a Vám přeju hodně pevné nervy ;-)

      a kupte dva croozry, jeden pro dvojčátka budou akorát problémy ;-)

      taky gratulace bednařům, ale to jsem už udělal v reálu ;-)

      fotky

      0 0
      • crom  

        me se libilo jak velky byl rozdil v posilani do toho sjezdu za obcestvovackou­.prvni ctyri mazec,velky rozdil proti ostatnim a to ty dalsi jeli taky hodne dobre,no a pak Franta Salaquarda,tomu to z kopce proste jezdi:-).Blacky predjel sve cislo takze asi spokojenej,ne:-)gratulace

        0 0
      • Smazaný účet  

        jojo, Šelmíra překvapila :-)

        jinak můj komentář a fotky ze závodu najdete zde:

        http://serzovo.spaces.live.com/

        0 0
        • SELMIRA  

          Dyť na biku (myslim jako mtb) bláznim už dvanáctej rok, takže bylo načase pozměnit dispiclínu. Teďko budu posilovat paže s kočárkovym kamionem.

          Mně spíš na WTB překvapil ten pán, co si koupil kosu a má ji doma v trezoru. :o) Nebejt Vodnářka tak pravím, že to je ÚLET. Avšak že jsem tož mi to přijde jen super zábané a kreativní. :o)))

          0 0
      • SELMIRA  

        Šmankote!

        Dík za milou gratulaci.

        Zatim to moc velkej výkon nebyl. :o)

        Finiš prologu prý bude náročnější a následující etapy teprv prověří fyzické a psychické síly našeho teamu.

        Jinač…Ty všem gratuluješ, ale sám jsi WTB zajel též dost slušně. Ani sis prej nevšim kořenů a bláta…pravda, já si trať projížděla včera a taky jsem si nepovšimla, že by se tam něco podobného ve zvýšené míře vyskytovalo, ale my se vozíme na FS a tož se domnívám, že s tou Tvojí pevnou vidlí je to taky na gratulaci. :o)))

        0 0
        • Medunka  

          Gratulace i od nás :-)

          0 0
        • Pebe  

          Finiš bude pravda náročný, no zase nezapomenutelný ;-)

          A následující etapy velmi prověří plicní kapacitu :-)

          ad WTB, děkuju, no osobně bych to moc nepřeháněl, asi se ostatním nechtělo jet rychle či co ;-)

          0 0
    • PKQ  

      jel jsem to taky a neřekl bych, že bylo málo bláta :D, ikdyž je fakt, že jsem měl obuto Conti Race king :)

      každopádně mooooc pěkný sjezdy :) a s 39.místem spokojenost

      0 0
      • desig  

        taky jsem s letošníma wintr brdama spokojenej, parádní počasí nepostřehnul jsem ani moc defektů ani pádů, bláta bylo přiměřeně na Brdy v Listopadu, určitě to za to stálo vyrazit

        0 0
        • martin_bakov  

          Peknej zavod, na to ze je listopad bylo super pocasi a bahna sem cekal o hodne vic, divim se ze sem na tech zubatych kamenech nepichnul.

          0 0
      • Schuminier  

        Mně se výkon moc nepovedl, v cíli 2:37, napálil jsem začátek a pak jsem měl navíc technické potíže. Kromě toho mi takováto trať moc nevyhovuje, těch kořenů a kamenů je tam na můj vkus až příliš mnoho. Chvílemi jsem jezdil více ze strany na stranu než rovně:-D Ale jsem rád, že jsem to jel…byl to zážitek. Udělal jsem i pár fotek a videí z jízdy, odkaz na ně i s mými postřehy najdete na mém blogu: http://schumiho.spaces.live.com/

        0 0
        • Pebe  

          Moc kořenů a kamenů? To jsi snad musel jet něco jiného ;-)

          0 0
          • Schuminier  

            Ty sis nevšiml, že na trati jsou kořeny?? Zvláštní:-D Mám za sebou (teprve) 8 různých MTB závodů, ale žádný z nich nemá zdaleka tolik kořenů na trati jako právě WTB.

            0 0
            • Smazaný účet  

              Tak to byly prd bajkový závody. ;o)

              0 0
            • Attila  

              No jestli o trati, která má 44 km a jsou na ní v součtu asi 4 km kořenité a kamenité, píšeš: „Kromě toho mi takováto trať moc nevyhovuje, těch kořenů a kamenů je tam na můj vkus až příliš mnoho.“, tak to chce pořídit silničku a bika prodat :-)

              0 0
        • martin_bakov  

          Jo tak tos byl ty s tim fotakem na helme, rikal sem si ze neni mozny abys natacel celej zavod tak proc ho tam vlastne mas…

          0 0
          • Schuminier  

            Ten s tím foťákem na přilbě jsem nebyl já ale můj kámoš Martin Zima. No je fakt, že říkal, že mu to vydrží jen cca na 1,5 hod, takže asi na 2 místech to musel vypnout, aby mu vydržela paměť či baterka i na druhou půlku závodu. Pak to sestříhal a má z toho docela pěkný 6minutový video.

            0 0
    • Bajker16  

      Tak taky přidávám pár fotek :)

      0 0
    • Teddy  

      taky jsem párkrát zmáčkl spoušť :) foto zde

      0 0
      • Pijer  

        Jé, Tebe s Eli jsem si tam vůbec nevšiml

        0 0
      • pajan  

        Jsem Vás potkal při cestě z5… Jsem si myslel, že jste jeli tam odtud :-)

        0 0
    • McBlacky  

      mě se to líbilo moc. Sice jsem jel podlahu, ale nijak zvlášť, narozdíl od loňska, jsem se netrápil. V terénu a ve sjezdech hodně na jistotu a šetrně, přeci jen na půjčeným kole za víc jak 100tkč to jinak nešlo.

      7 celkově a 3 v kat, bylo vzhledem ke konkureci víc než jsem čekal.

      0 0
    • McBlacky  

      a v sobotu zase, edition 2010 :)

      dneska jsme si to byli projet, je to hodně podmáčený, ale dá se. Co je ovšem peklo jsou lesní cesty v druhý půlce. Lesáci si dali záležet, na hákovačku to fakt nebude :)

      0 0
      • padlos  

        Povezes balaťáky?

        0 0
        • McBlacky  

          na přední jsem si vyrobil takovou vychytávku na můstek vidle, dneska testováno a zachytí to většinu bordelu do obličeje. Pokud bude extra chcát dám pořádnej, protože ty rovinky cestou zpět to je regulérní brod bahnem a tam se letí 30+km/h durch, nic moc mít to v očích.

          Zadní neberu, kdo chce hákovat, ať žere bahno :) tu chvíli to vydržím.

          dneska jsme měli i zadní a přijeli jsme totál…

          0 0
      • ¨MZ  

        při eXBB 2008 bylo hůř. WTB je jenom 40km, pršet nebude, zima o moc větší než tenkrát taky nebude, no a ta troška bláta, to snadno přežijeme :-)

        0 0
        • McBlacky  

          jasný, už jsme jeli různý humusy na týhle trati, že jo :)

          spíš je mi líto, že usek který byl hodně jezdivý a pohodový je nyní nejhorší prudou závodu.

          0 0
          • karliner  

            Do soboty to vyschne. Ledaže by ještě trochu pršelo…

            0 0
            • McBlacky  

              to můžeš říct jen proto, že jsi tam včera nebyl :)

              0 0
              • Pebe  

                bláto všude a když není vidět, tak je to proto, že je schované pod listím :-))

                0 0
              • v POHODÌ klokan  

                A že by se to po dnešku a zítřku zlepšilo, na to bych taky zrovna nesázel :-)

                0 0
            • Pijer  

              Zatím to vypadá, že zatím „leda že by ještě trošku zapršelo“ ;-)

              0 0
      • Pebe  

        jsme tam byli včera pěšky a bude to pěkný, vůbec vám to nezávidim :-))

        0 0
        • v POHODÌ klokan  

          No já ještě pořád intenzivně zvažuju, jestli se mám přihlásit nebo ne. Nejsem zrovna excelentní technik v blátě (zlomený prst v Úvalech budiž mi důkazem :-), tak se toho trochu bojím. Možná bych se taky zajel jenom podívat na závodící soudruhy (a ještě bych ušetřil 350,– :-)

          0 0
          • Pebe  

            imho i víc na materiálu ;-)

            0 0
          • kolda  

            ja jsem porad zvazoval, ze bych jel i pres ty prasky, ale pri pohledu z okna asi fakt nee.

            0 0
      • crom  

        se na zadnim sjezdu budu slusne bavit:)az to tak od 40 mista zacnou lidi tlacit:-O

        0 0
        • McBlacky  

          ono i singlíky po rovině budou zajímavý :)

          když si vzpomenu jak to bylo super při naší cestě na Plešivec :(

          0 0
          • crom  

            no nezavidim vam to:)srot a mate to co nejdriv z krku. hlavne nedefekte.nahradni dresy sebou,at na bedne jste k poznani;)

            0 0
            • McBlacky  

              Včera Šári prasknul šroub v zámku EC70ky. Tak jsem ji ho nahradil za šroub z víčka představce a frčelo se dál. Doufám, že tím jsme to vybrali…

              ad bedna – se mrkni na MTBS kdo jede :)

              0 0
        • Sharka1  

          louka bude zajimavejsi… jsem tam vcera poprve lehla, tlusta vrstva mazlavyho blata od hlavy k pate :-D Ale aspon vim, ze pri zavode budu muset srabacky velkym obloukem zleva a pomalu ;-D

          0 0
          • Pebe  

            tam se bude asi válet hodně lidí v tom roští :-)

            0 0
      • Smazaný účet  

        bahno nee, ale zkusím vzít foťák a potloukat se někde…asi zas pod Halounskou loukou v zatáčce :-D

        0 0
        • karliner  

          Tam vás asi bude víc, supů, lovících nemotorné bikery a bikerky…

          0 0
      • v POHODÌ klokan  

        Mě jako divákovi se to líbilo :-)

        Gratulace výhercům a čest ostatním dojevším :)

        0 0
        • v POHODÌ klokan  

          Ještě pár :) Všechno to zítra někam hodím.

          0 0
        • JakeF  

          Blacky je nějak čistej, že on si to někde zkracoval :).

          0 0
          • Sharka1  

            a co ze tys nejel?

            0 0
            • JakeF  

              Pořád dávám dohromady rameno z Kácova, ještě si nemůžu dovolit na to spadnout… A když vidim ty fotky, tak by mi bylo líto v tomhle ničit i zimáka :).

              0 0
          • McBlacky  

            měl jsem pořádnej zadní blatník – takže záda čistý :) přední catcher jen na můstek vidle, to bylo horší…

            0 0
            • JakeF  

              Jako takovou tu plácačku, jak dáš do prostoru mezi můstek vidle a rám? A jak to funguje? Uvažuju o podobnym řešení na takový ty polobahnitý závody.

              0 0
              • McBlacky  

                na polobahnitý by to asi šlo, ale to nebyl včerejší případ :)

                je to lepší než nic a vyřízneš to z pevnějšího plastu. Já to mám z toho co dávají do krabic na kola + dvě stahovací pásky

                0 0
        • Sharka1  

          super fotos, mohla bych te poprosit o fotky me a blackyho na mail (do Uschovny nebo tak)? Dik

          0 0
        • Peslezedirou  

          Tak ta třetí zleva se ti povedla, krásně je tam vidět pohyb pádu a k tomu ještě ve vzduchu ty drny.

          A ten maník ve žlutý přilbě projíždí zatáčku stajlově :-)

          0 0
          • v POHODÌ klokan  

            Ten maník ve žlutý přilbě je zdejší Fousek :-) Je fakt, že tu zatáčku projel asi nejodvážnějc ze všech ;-)

            0 0
          • fousek  

            Si me ani nepamatujes, ale je mozny ze tehda na Sazave sem jeste nemel zlutou prilbu a maskuju se chrtim kolem:-)

            Klokan: Dobry fotky, to je snad prvni fotka na ktery nevypadam jako uplnej idiot:-)

            0 0
            • Sharka1  

              docela koukam jakej malej kousek jsem byla na louce za Tebou, to vedet, tak pridam :-D V tech koncovejch singlikach jsem uz jela hroznou tuzku, uz o nic neslo…

              0 0
              • fousek  

                Abych pravdu rek, tak se divim ze si me nedojela, kopce sem vyjizdel uz jen ze setrvacnosti a za schodama sem myslel ze ani nenasednu na kolo.

                0 0
            • v POHODÌ klokan  

              Nojo, chybí ti ten pověstnej jazyk :-D

              0 0
            • Peslezedirou  

              Pamatuji, ale na té fotce ti není vidět do obličeje :-). Cool přilba :-)

              0 0
    • ronin  

      Pojedu se tam podívat, 3 místa v autě a 1 pro kolo na střeše. Kdyby někdo chtěl, 10.30 u Modřan­ského kina.

      0 0
      • v POHODÌ klokan  

        Já bych asi chtěl, ale na 10:30 to nestihnu. Leda až na jedenáctou. Asi pojedu vlakem…

        0 0
      • heretik  

        Je ještě místo pro člověka a kolo? Dopravu tam nemám, zvažoval jsem i jet po ose, po dnešní cestě z práce spíš zvažuju, jestli se na závod nevys*at, ale to můžu i v Letech :-P

        0 0
        • v POHODÌ klokan  

          Ta cesta z práce zřejmě vedla mimo silnici… :-)

          0 0
          • heretik  

            Mno, všechno… silnice, cyklostezka, dlažba, chodník, pěšinky atd. Mokro bylo všude. A to už to mělo od čtvrtka vysychat.

            0 0
        • teepeex  

          nevyslat? ;)

          0 0
          • heretik  

            Hehe, připomnělo mi to starej ftípek, jak povídá chlápek na hotelové recepci:

            „Já jsem vám poslal postel“

            A recepční na to: „Děkujeme, ale máme postelí dost…“

            „Plosim, plosim“

            0 0
      • ronin  

        pořád platí, 1 místo pro kolo 3 v autě, odjezd se dá upravit

        0 0
    • o5majkl  

      Taky se možná přijedu kouknout s foťákem. Ale jede se CX v Kolíně, takže lehce váhám…

      0 0
      • McBlacky  

        na WTB bys musel být u Jezírka jak se najíždí do terénu. Jinak budeš fotit jen totální bláto, černý kola, černí jezdci.

        A ani u toho jezírka to není záruka, už na hřebenovce je místama voda a bláto, ale proti tomu co je za obrátkou to je procházka po poušti :)

        0 0
        • o5majkl  

          nebo že bych jel závod…? :D

          0 0
          • Sharka1  

            pojed, bude to bahenni zuzo :-D

            0 0
            • v POHODÌ klokan  

              Koukám, že seš na to bahýnko nějaká natěšená :-D

              0 0
            • o5majkl  

              no asi to nebudu úplně hrotit-bahýnko bych si sice dal, ale sem pět tejdnů po plastice vazu… Pojedu asi jen fotit Vaše hnědý ksichtíčky :)

              0 0
        • v POHODÌ klokan  

          Jaký Jezírko máš na mysli? Taky se tam zřejmě budu vyskytovat jako očumovatel, tak abch na vás měl co nejlepší výhled :-)

          0 0
          • McBlacky  

            místo jak se najíždí z hřebenovky do terénu. Technicky je Jezírko kus jinde, ale téhle pasáži říkáme Jezírko, nebo nad Jezírkem

            0 0
            • v POHODÌ klokan  

              Ok, už jsem v obraze, dík. Zkusím s foťákem oběhnout víc míst, tak jeďte pěkně pomalu, ať to stihnu :-D

              0 0
    • R-A-D-I-U-S  

      ..ani jako visitor :-))

      0 0
    • karliner  

      Dnes do poloviny malina, zbytek zadarmo :-)

      Gratulace Šárce i Blackymu.

      0 0
      • jecnak  

        Taky gratuluju. Aspon nekdo drzi na Brdech prapor stary bandy z BF.

        0 0
      • teepeex  

        hmmmm, hucka dolu a celem o koren

        Sarinka vyhrala o parnik

        a McBlacky druhej v kategorii a sestej celkove

        neskutecny co vy jste za rodinku:))

        0 0
        • Beeda  

          by meli zacit jezdi elitu vid:-))

          jinak gratec vsem co si zavod jeli, uzili, pripadne zabednili…

          0 0
    • McBlacky  

      3,5 hodinky servisu kol. Z materiálu akutně dvoje desky jinak nadstandartní opotřebení všeho co se točí nebo má ložiska :) Moje zadní brzda bude potřebovat ještě ladit, v cíli jsem téměř neotočil kolem a od Haloun jsem to jel jen na předek.

      Třetinu jsem závodil fest, druhou jsem jel poctivě a třetí jsem už jen zevloval. Bylo to tak natrhaný, že nebylo potřeba se mačkat.

      0 0
      • jecnak  

        Jeste jednou gratuluju. Podle fotek byl teren opravdu kvalitni.

        0 0
        • McBlacky  

          díky. Stálo to za to, sice jsem věděl ze středy co čehu jdu, ale včera v Letech pršelo do 4 do rána a fakt to bylo znát.

          ráno se mi nepodařilo nasadit dopředu ani jeden blatník co mám doma :( bohužel hlava na 1,5" vyžaduje asi jiný blatníky než klasika a vyžral jsem ti to teda dokonale.

          poučení pro příště: sehnat brýle pod který nelítá bláto do očí -BBB to nejsou- a hlavně sehnat přední blatník na můj rám.

          0 0
      • ¨MZ  

        u mně desky OK, jak je můžete sjet v závodě, kde se skoro nebrzdí? :-)

        Ale odneslo to ložisko v ořechu (DT 370), bovdeny taky budou chtít vyměnit, řetěz byl na výměnu už před závodem, jinak vypadá vše OK.

        Zas toho bláta tolik nebylo, hlavně ta druhá půlka mně příjemně překvapila, Blacky nás tady strašil, že jsem ani nemohl před závodem usnout :-)

        0 0
        • jonti  

          Ty desky se sjedou, kdyz se dostane do zadniho trmene spousta blata a brzdi to i kdyz nebrzdis, a kdyz brzdis tak nejdriv musis poradne zabrat a to taky ty desky bere.

          0 0
        • McBlacky  

          měl jsem je už ze 2/3 sjetý, ale hlavně jak psal Jonti, pořád tam lítá bordel a brousí se to ikdyž nebrzdíš. Nemám pocit, že bych to někde zbytečně kotvil :)

          mě to přišlo suveréně nejprasáčtější co jsem kdy jel na WTB trase.

          0 0
          • fousek  

            Ja je mel tak nejak pred smrti a asi se mi zasek pistek a brzdilo to neustale, protze jedna deska total KO, zpoloviny ubrousenej i ten plech a 2. by klidne jeste tak mesic jezdila, po vyndani perka mozna i 2

            0 0
            • McBlacky  

              no přesně, jednu jsem bral i plechem, druhá ještě měla víc jak 2× tlouštku pružinky. Šárka vpředu sjela taky jen jednu desku víc.

              V takovým bordelu se víc brousí ta, která je těsněji u kotouče. Ikdyž u elixírů jsou na můj vkus moc blízko obě :)

              0 0
    • crom  

      naky radobyfotky

      0 0
    • v POHODÌ klokan  

      Pokud by někdo chtěl 311 fotek z WTB 2010 (1,1GB), tak jsou tady

      0 0
      • ronin  

        pěkně nafoceno, jinak jako divák jsem si to taky užil

        0 0
      • ¨MZ  

        nejde mi to stáhnout, píše to že počet pomalých stahování přkročil limit a chce to po mě, abych si zaplatil rychlé stáhnutí :-(

        nešlo by to dát třeba na rajče? Aby jsme to nemuseli stahovat celý.

        0 0
        • v POHODÌ klokan  

          Ok, hodil jsem to tedy na Picasu

          0 0
          • Smazaný účet  

            super fotky, koukám, že Halounská louka nebyla o tom, jestli někdo spadne, ale kolik jich bude :-D

            BTW chybějící/spadlá lávka na následném singlu to taky pěkně zpestřila :-)

            0 0
            • McBlacky  

              na průjezd okolo lávky jsem v sobotu vyměk :(

              přitom na švihu to normálně jezdíme.

              0 0
            • crom  

              proc to vetsina jela tak blbou stopou,vnitrkem po trave to bylo lehoucky akrasne se dalo jet rychle a dole si pribrzdit pred zatackou.u lavky jsme to zkouseli,ale po zavode tam bylo tolik bahna,jak to vsichni probihali ze to stejne neslo vyjet:)

              0 0
              • v POHODÌ klokan  

                Já ti nevím, proč to jezdili stopou :) Dobrý to bylo vnitřkem jak říkáš, nebo velkým obloukem jak to jel Blacky. A nebo motokrosově jako Fousek :-D

                Taky jsem si říkal, jestli někdo strouhu u lávky projel, ale tipnul bych si, že snad ani ne. Ono i když jsem tamtudy šel na Halounskou louku a nikdo tamtudy neprojel, tak to bylo krásně slizký a plný listí. Ke konci to byla čvachta veliká :)

                0 0
                • crom  

                  fousek je jina liga:)koukali jsme na nej s Darksonem a shodli se ze je zasranej ze vsech nejvic,ze on zkousel projet vsechny ty nejvetsi louze a bahno:)jako vzdy

                  0 0
                  • fousek  

                    Nevim jak to delam, ale je to proste tak, vzdycky sem zasranej ze vsech nejvic. Dalsi moje poznavaci znameni:-)

                    Jinak pak uz sem projizdel nektery louze schvalne abych vyplavil co nejvic bahna z retezu a zadni brzdy.

                    0 0
          • fousek  

            Ty sekacky jsou velmi pekny, sem ani netusil ze to bude takovej padavej zavod a i ostatni fotky supr.

            Blacky:Tu rokly sem taky nedal, mi nejak neochazelo kudy to vzit, za tmy to bylo o dost jednodussi:-)

            0 0
            • McBlacky  

              škoda, že Michal zanevřel na myšlenku TB Night. Jelo se to jen jednou jako vyjížďka, nejelo úplně málo lidí. Ale chápu, že riziko je velký a víc jak 50–60 kusů by stejně nepřijelo

              0 0
          • padlos  

            fotky 125 – 135 jsou pecka

            0 0
            • v POHODÌ klokan  

              Dík, tahle série se docela povedla :)

              Jak se ten žlutý vzadu chechtá, když padá ten vepředu :-D

              0 0
              • padlos  

                Jo jo ten v predu vypada jak kdyby si sel lehnout do postele. Tohle bych poslal do nejaky souteze, nebo alespon na MTBs, tahle serie by si to zaslouzila.

                0 0
                • v POHODÌ klokan  

                  Myslíš že by o to v mtbs stáli? Vždyť ani nejsou pořádně ostrý… No, ale zkusit to můžu :-)

                  0 0
    • fousek  

      Blackymu a Sarce gratulace.

      Zavod byl dost dobrej, obul sem dobre takze sjezdy a technictejsi useky se mi jeli vyborne. To ostatni od 6tyho km uplne naprd, proze me zacly chytat krece postupne do vsech svalu co na noze jsou (jen do chodidla me chytli az v aute). Asi by bylo dobry pred zavodem nedelat zadnou fyzicky narocnejsi cinnost, ale to se mi tuhle sezonu snad povedlo jen jeden zavod.

      Skody na materialu budu teprve vyhodnocovat, desky na zadni brzde podobnej scenar jako Blacky a ostatni uvidim.

      Jen skoda ze jsem nemel cas se zdrzet aspon do vyhlasen vysledku. Bylo to dobry a kdybych mel vic casu tak by to bylo uplne supr. Nezbejva nez se tesit na dalsi rocnik.

      0 0
    • padlos  

      Moc pěkná akce. Škoda, že není něco i opravdu v zimě.

      0 0
      • Darkson  

        pravda, bahno nemusim, na sněhu nebo ledu bych jel rád. navrhuju přesun WTB na leden:-)

        0 0
        • fousek  

          Namotame nakej suicide pres Ostry, Plesivec a Pisky:-)

          0 0
        • karliner  

          Vůbec bych nebyl proti, mnohem lepší, než zimní P50…

          0 0
        • Thidney  

          v lednu bude Sibiř, pokud zas nebude taková kalamita, že to i bakováci odpískaj ,)

          0 0
          • karliner  

            Já tedy nevím co to je za partičku, ale když pořádají Sibiř a odvolají ji kvůlivá pár cm sněhu a teplotě pod nulou :-)

            0 0
            • Thidney  

              jen počkej, si z nich utahuj a oni ti pak daj krapet „upravenou“ mapu ,)

              0 0
            • McBlacky  

              Na jednom ročníku jsem viděl i obouvat pláště s hřebama. Kdo je vezl to jsi poznal snadno – neválel se v každým mírným zkopci ze škarpě…

              0 0
    • indoorajn  

      gratulace dvojce Black Shark :) Kloboucek z ventilku dolu, takovou formu v listopadu, Blacky az jednou vyladis…!

      0 0
    • royal  

      Me se to taky moc libilo, jenom toho bahna na muj vkus bylo trosku malo – ale ty kousky kde bylo jsem si uzil dosytosti ;-).

      Vzal jsem radsi zimaka, ten je na to bahno zvyklej, a jel opravdu skvele, nasadil jsem Hutchinson Bulldog co jsme nekde vyhrali a drzel na moznosti bahna perfektne.

      Ohledne skod – o nicem nevim, jenom me prekvapilo ze se po prijezdu domu objevila rez na prednich brzdovejch destickach – to shimano desky nedelaly ;-) – ale ty zase v bahne odchazely hooodne rychle…

      Moc diky za peknej zavod

      0 0
    • Sharka1  

      report z MTBS

      fotky BlackShark

      0 0
    • Ubina  

      Počasí paráda. Akurát to bude chtít příště jiný pláště :-).

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.