• svarc

    Dobrý den.Nevím jak se zeptat,ale když najedu na ceník tady a na německý tak to tam mají o dost levnější.např. o 5oooKč nebo i o 10000Kč,viz https://www.giant-bicycles.com/…26942/94950/

    https://www.giant-bicycles.com/…26936/94933/..

    https://www.giant-bicycles.com/…9048/100562/

    https://www.giant-bicycles.com/…9097/100556/

    Tak bych chtěl poradit jestli ukecat prodejce tady o slevu nebo ho koupit tam…Díky za rady…

    0 0
    • Mysee  

      Většinou mají v obchodech nějaké posezónní slevy už teď. A mám zkušenost, že i tak se dá většinou min 10 % ukecat.

      0 0
    • novas752  

      Je to normální – jiný importer, jiná měna…

      Zkusil bych ukecat slevu v ČR – okolo 10% jde docela běžně. Jinak eventuálně koupit z Německa, ale musíš počítat s tim, že případný reklamace (nejspíš jen rámu, ale těžko říct) se říděj německym právem = neni pevně daná lhůta a ještě něco trvá a stojí doprava – což si musíš zvážit, jestli to za to stojí.

      0 0
      • kubad  

        teď slevu na modely 2017?

        se ti každý akorát vysměje, leda udělat předobjednávku s dodáním z jara

        0 0
        • novas752  

          Neřikal kdy to chce. :)

          0 0
        • Rudyshy  

          jeu uplne jedno kdy to chce, i ted ti daj na predprodej slevu nebudu rikat kolik protoze to je vec domluvy ale je to normalne.

          staci pachnout do obchodu nadhodit otazku ceny a jde to.

          0 0
    • Petr L2  

      Já tedy nevím, ale to, že na tak malém trhu máme vyšší ceny, než v Německu je zcela jasné, není to problém pouze u kol a moc s tím nenaděláme, takže, kdo chce ušetřit, nakoupí venku. Stejně tak slevy jsou běžný způsob jak nakoupit, ale čekat je u zboží, které se právě objevilo na trhu, je fakt hodně naivní, nevím co by si chtěl slyšet, nakup za kopečkem, nebo si počkej na konec sezóny :-)

      0 0
      • svarc  

        Teď na zimu ho kupovat nebudu,mám jiné výdaje a stejně by stálo do jara v kůlně nebo v garáži.Jinak dělám v Německu už pár let a tak by to taky problém nebyl ho koupit tam,jen jsem se ptal jak to chodí.

        0 0
    • Chlebovnik  

      Je tomu skutečně tak. Giant šel s cenami meziročně dolů. Markantní je to především na americkém trhu, ale i v Evropě se jedná o zlevnění v rozmezí někde kolem 10–15 %. Bohužel CZ/SK dovozce Progress Cycle meziročně kola zlevnil jen tak „napůl“. Nejpatrnější je to při srovnání německých a slovenských cen v EUR. Příznivé ceny mají i v Polsku, ale mají i jiné modely a barvy, protože k nim kola neputují přes Giant Europe, ale přes Giant International.

      Koukám, že to máš k hranicím kousek. Být tebou, poohlídnul bych se po kolech rozhodně i jinde než v ČR. Na regionálních stránkách najdeš vždy i dealer locator a pak už je to jenom otázka rozesílání emailů.

      0 0
      • svarc  

        JJ díky,v Německu jsem každý den i jinak dost cestujeme s rodinou po Evropě,nejvíce ale Německo a Rakousko.Už jsem si s tím začal hrát včera a kontaktů mám dost a nejbližšího dealera mám jen kousek přes kopec.

        0 0
      • Dallli  

        To si nejsem jist, alespoň rozhodně ne u všech modelů. Vyhlédl jsem si Giant Anyroad a letošní model stál £999 v UK a 2017 stojí £1,199. 2016 se vyprodával následně kolem £800. Bohužel již není.

        0 0
        • Chlebovnik  

          Jasně, asi to nelatí úplně plošně na všechny modely, ale ne většinu modelů, na které jsem se díval, to sedí. I ten AnyRoad šel v USA dolů z 1300 na 1150. Tedy o nějakých 12 %.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.