• t.nedbal

    Chci se zeptat na radu:koupil jsem si Garmin Edge 800,jako mapy v nem jsou Topo Czech 2011…po zaregistrovani jsem mel moznost si stahnout Topo Czech 2013,to jsem udelal a dany soubor vlozil na pametovou kartu pristroje,ale nikde v nastaveni mi nejde tyto mapy dohledat. Je potreba je vlozit primo do urcite predem dane slozky v interni pameti pristroje,nebo je treba nejak jinak instalovat? Diky za radu.

    0 0
    •  jarek1  

      Mapy najdeš v menu a musíš jednu z nich zpřístupnit

      0 0
      • t.nedbal  

        Ja vim,ale i kdyz na kartu vlozim ty 2013,tak je v menu nenajdu a porad mam potom k dispozici pouze 2011…

        0 0
      •  jarek1  

        Já byl začátečníkem přede dvěma měsíci, ale troufám si říct, že při instalaci nabízené defaultní mapy to jde snadno bez vědy:

        připojit přes USB k PC, kde je nainstalován Garmin Connect a Garmin Express

        stáhnout nabízenou mapu – uloží se v Garmin 800 tam, kde potřeba

        najít mapu v Garmin 800, tj. – Nastavení – Train – Navigace – Mapa – Mapové informace – Vyberte mapu…

        tam uvidíš všechny mapy a tu co budeš potřebovat si zapneš. Podotýkám, že je na ní vidět hovno, jsou lepší mapy a můžeš užít i vrstevnice..

        Ostatní info jsem čerpal tady na fóru a dozvěděl jsem se vše potřebné, i když některé lokalizované položky v menu mi nejsou doposud zcela jasné, jezdím a přístrojku si užívám.

        0 0
        • t.nedbal  

          My se bohuzel porad nechapeme…stahnout mapu jako nejakou trasu a vlozit do garminu,to umim,ale kdyz jsem registroval pristroj na strankach garminu,tak se mi sam nechtel nacist,protoze webovy prohlizec nepodporoval nejaky plugin,tudiz jsem musel zadat id pristroje rucne…kdyz se mi to podarilo,dostak jsem se k moznosti stahnout mapy topo czech 2013,stahnul jsem je,ale jen do pc,protoze pristroj nekomunikoval s pc…a ted se nemuzu dohrabat toho,jak dostat ty stazene mapy topo czech 2013 do pristroje,protoze at je tam vlozim kamkoliv,v menu pristroje(tam kde se prepina mezi mapamy) je nenajdu…

          0 0
    • tomesik  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
      0 0
    • t.nedbal  

      Tak asi chyba byla nakonec jak v prohlížeči( údajně by to měl podporovat už jen Explorer),tak i v počítači,tím pádem jsem to vyřešil tak,že jsem to odnesl do prodejny garmin,kde mi to za malý poplatek nainstalovali.:-)

      0 0
    • David Bek  

      Ahoj kolegové,

      omlouvám se předem. Mohli byste mi prosím poradit, jak si stáhnu z mapy.cz trasu do navigace? Mám ji chvilku a nějak mi to nejde.

      Moc Vám děkuji

      0 0
      • milan.v  

        Někde tu je návod krok po kroku, tuším u Edge 520ky od MaPa, nebo v rámci toho jeho skvělého velkého návodu ve stejném vlákně.

        0 0
      • (CZ)George  

        Dáš exportovat .gpx a v navigaci do složky NewFiles 

        0 0
        • jannk  

          jo, ale jeste lepsi je ji predtim nahrat treba do plotaroute.com nebo neceho podobneho a znovu ji vyexportovat, protoze mapy.cz neulozi do gpx nadmorskou vysku. Takze pokud mas zapnutou obrazovku s profilem, tak bys nevidel kopce.

          0 0
        •  jarek1  

          mám dojem, že aplikace počítače mapy.cz nemá nabídku exportu, ta je možná z https://mapy.cz*…

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.