Garmin edge 1000 a navigování podle GPX

6 nepřečtených
  • poklop88

    Zdravím,

    Chtěl bych se zeptat, mám EDGE 1000 a když importuji jakýkoliv .gpx soubor, a chtěl bych podle něho navigovat, tak sice vidím trasu, ale to navigování není, jako když se nechám navigovat přímo za nějakým cílem. Vůbec to neukazuje za jak dlouho odbočit a tak. Jen vidím trasu a jestli po ní jedu, nebo ne. Maximelne to zapiska kdyz jsem mimo trasu.

    Umi to tedy plnohodnotne navigovat podle GPX?

    Diky

    0 0
    • koko0925  

      Umí, ale musíš to v menu trasy povolit. Problém je, že si to pak navigace naviguje podle sebe a často jinak než je původní čára. Pokud se nemýlím tak je to tak, že vypočítává trasu jen podle původně naklikaných bodů, když jsi tvořil trasu GPX třeba v mapach.cz.

      0 0
    • Twitko  

      Tak jsem včera z legrace vyzkoušel Trasy a nejak mi to nefunguje … v Mapy.cz jsem si vytvoril trasu, exportoval jsem do GPX. Soubor dostal pres Connect do Edge 1000. Pristroj zapnu, zvolim v menu TRASY, vidim tam tu ulozenou trasu, zvolim, trasa se nacte, dam JIZDA … zacne vypocet v hornim radku 1 – 100% …a dostanu hlasku .. Chyba vypoctu trasy .. a vypocet jede znova od 0 a u 100% zase chyba a znova a zase chyba .. a tak porad dokola … tim to cele konci .. tohle se opakuje do ty doby nez se mi to nejak podari ukoncit. Zadna navigace se pochopitelne nekona …

      poradi nekdo co delam blbe ? Ne ze bych to nutne potreboval .. jen me to zajimalo to vyzkouset, coz se ovsem nejak nepovedlo :-)

      0 0
      • Smazaný účet  

        Mam presne stejny problem u Garmin 530. Podarilo se Ti to nejak vyresit? Diky

        0 0
        • MaPa  

          Těžko radit, odkaz na tu trasu v mapach.cz by nebyl? Dřív to dělaly trasy naplánované pro auto, kdy se do gpx nepřinesou všechny body, ale jen špendlíky" a garmin to z toho neuměl spočítat trasu nebo tbt příkazy.

          Ale taky to může být deset dalších věcí.

          0 0
          • 01carbon  

            obcas, zakonitost jsemv tom nenasel, ale myslim ze to bylo kdyz jsem pouzival nejake osm datove podklady topo mi to nedela a jeste jsem povypinal prepocitavani a navigaci v pripade kdyz sjedu z trasy. to me neskutecne vytacelo. vzal jsem nejakou nablizku, garmin si to nejak prepocital a razem jsem nevedel kde a jak byla puvodni trasa.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.