• koudak_11

    Nemá někdo zkušenosti s tím, jestli bych na svou vidli O/C CTD 2013 napasoval předělávku na vidle 2014 –2015 http://www.ridefox.com/help.php… nebo to nepůjde a musím koupit toto http://service.foxracingshox.com/…ion_proc.htm

    Podle těch obrázků to skoro vypadá, že by to šlo. Asi půjde jen o vnitřní průměry a hloubky, a o úhly otáčení poloh CTD.

    Nevíte někdo o kolik stupňu se pootočí ovládání CTD u vidlí 2014? POkud o stejný úhel jako u 2013, tak by na starší vidli šla použít nová páčka (pro model 2014 a víš).

    (Jasně u Švece na webovkách jsem četl že nové předělávky a páčky jsou jen pro 2013, ale co když to je jen proto, aby se ty staré prodali?)

    0 0
    • tonik666  

      švec ti vždycky řekne jen to, že to nejde, a pak zjistíš, že to jde – toť minimálně moje osobní zkušenost ve více případech. Takže bych se informoval i jinde a Švece bral s rezervou

      0 0
      • koudak_11  

        proto se ptám místního osazenstva. Teď jsem něco googlil a zdá se, že minimálně páčka použít NEJDE, neb je tam jiné pootočení. V krámu jsme se koukal na nové vidle a zdálo se mi to také. Nové ovládání CTD má podle mne menší úhly pootočení.

        Ale stále tu zústává ten předělávací kit…

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.