• Hejdik

    Když si tak procházím fotky kol ve foru,někdy mě vážně zaráží,jaký otřesný fotky se tam občas nachází! Apel na ty kdo tam takové fotky dají,nebo se k tomu chystají: Nestálo by za to si s tím trochu pohrát,mě by bylo stydno chlubit se s něčím,na co se nedá ani dívat! Pak se nesetkáte s ničím jiným,než s výsměchem a na kolo i když může být sebelepší se nedostane. Co vy na to?

    0 0
    • poiko  

      jo

      0 0
    • Lister  

      nevím jak jsem na tom ty, ale většina lidí tady asi má vždycky z nového kola radost, tak se to tam snaží narvat co nejrychleji a jelikož kola se standartně domontovávají kolem půlnoci tak nezbývá, než foti inside a to nikdy nestojí za moc.

      Já jsem u svého byka první fotky vkládal z interiéru a ještě bez přesmykače a bez kompletní kabeláže s neseříznutým krkem vidlice......

      0 0
      • Pebe  

        moje první fotka byla tahle :-) 18.3.2006 – 22:55

        0 0
        • Hejdik  

          Tak tohle je ještě v poho!K tomuhle bych nic neměl. Ale fotit třeba černý kolo o půlnoci ve sklepě když kolem letí světluška…no nevím no?

          0 0
          • raceman  

            nebýt té svěslušky, tak by to bylo nejspíš wroumovo kolo :-)
            a to je skvělá fotka !

            0 0
      • Krys  

        Asi tak. Tiez som sa ponahlal. Nemal som poruke poriadny fotak, tak som ho cvakol telefonom. Hned mi to tam ktosi „ohodnotil“. :)

        0 0
    • Smazaný účet  

      co já na to? že tvoje starosti bych chtěl mít. to fak nemáš nic lepšího na práci? :o)

      0 0
      • Lance  

        kde to chces podepsat?

        0 0
        • Hejdik  

          Tak já se příště radši zeptám,jaký kolo do 5000,nebo jestli je u vás taky sníh! Spokojenost! Taky vás nikdo nenutí tento thread číst,nebo na něj odpovídat,asi to taky nemáte s časem nijak horký!

          0 0
        • Stancek  

          Mistr by mohl svoje kolo namalovat…

          0 0
    • tomfree  

      Že by jsme založili kategorii „umělecké foto“ jen,aby tam pak nebylo prázdno,já se na to určitě necítím :-).

      0 0
    • Hejdik  

      Postřelená husa… Nechci se nikoho dotknout,ale když už něco dělám,tak se snažím dělat to alespoň slušně! Vyrobit "zmetek"a pak čekat,že to bude někdo chválit,nebo hodnotit,je přinejmenším úsměvné.

      0 0
    • Indian  

      No ne každej má digitální zrcadlovku Nikon.

      0 0
      • Hejdik  

        Ono to bývá spíš rukama!Dobrá fotka se dá udělat i telefonem,Ovšem člověk se musí trochu snažit!

        0 0
    • MlokCZ  

      Ne každý tady bere fotky v profilu jako chlubení a potřebuje, aby mu ostatní dávali jen super do hodnocení.

      Třeba pro mě tu jsou fotky kol s popisem v profilu především z jednoho důvodu. Abych veděl, na čem dotyčný jezdí a podle toho mohl brát jeho názory a rady ve fóru. A svoje kolo mám v profilu úplně ze stejného důvodu, aby věděli ostatní. A kvalita fotek je mi úplně ukradená, stačí když je to kolo dobře vidět (jediný, co mě na fotkách vadí, pokud někdo dá fotku z dálky nebo z hodně blbého úhluk, kde pak neni nic vidět, ale to jsou ojedinělé vyjímky).

      Pokud se ovšem potřebuješ kolem chlubit, klidně si s fotkou hraj celý týden :-)

      0 0
      • chodec  

        Ale to je zajímavé. Prosím můžeš specifikovat, jaké kolo bych si tam měl vystavit abys mohl „brát“ mé příspěvky ve fóru?

        IMHO není nic špatného na tom pochlubit se svojí hračkou a IMHO přesně kvůli tomu také většina lidí zde své kolo vystavuje. Nechceš doufám, aby sis myslel, že sis vystavil to kolo, aby tě ostatní brali, nebo jo? ;-)

        0 0
        • Lister  

          no on bude mít mlok ale taky pravdu, přece jen když ti nekdo bude tvrdit, že by si radši koupil Foxe než Rebu a v profilu bude mít nějaký teskobajk tak ho asi moc vážně nebudeš brát že ne – tady nejde o kastování podle toho, jak má kdo drahý bajk, ale o to, jestli ten člověk může mluvit ze svojí zkušenosti ( jasně může mít kámoše se super kolem, ale tam se nadá hovořit o pořádné zkušenposti)

          0 0
        • MlokCZ  

          To záleží na co bude ten názor nebo zkušenost. Asi jsi mě vůbec nepochopil. Lister už to docela dobře vysvětlil, ale pro jistotu ještě další příklad. Někdo má v profilu třeba 3 HT a neustále říká zasvěcené názory na fully a přitom na fullu v životě nejel apod. Nebo naopak někdo napíše názor nebo zkušenost třeba na konkréntí brzdy, já kouknu do profilu a vidím, že v něm má kolo s těmito brzdami a to už třeba 2 roky. Takže hned vim, že je 2 roky jezdí a takový názor je pro mě pak mnohem hodnotnější. A když navíc ještě z profilu vidím, že už jezdil více podobných brzd a dané kategorii, tak je názor o to hodnotnější.

          A je to pro mě důležitý hlavně u lidí, kteří tu mají velmi málo příspěvků a nic o nich nevim (tim myslím jestli jezdí HT/full/silničku, na čem jezdí a jezdili a s čim tak můžou mít skušenosti).

          A důvod proč je to jako jedno z důležitých vodítek, jak moc mám brát takovou zkušenost člověka vážně je jednoduchý. Je tu neuvěřitelně velké množství lidí, kteří píšou o věcech o kterých nemají ani páru, maximálně někde zaslechli nějakou útržkovitou nepřesnou nebo dokonce nepravdivou informaci, ale příspěvek píší ve stylu, jako že s konkrétní věcí mají dlouhodobé zkušenosti.

          0 0
          • kolda  

            přesně tak!!!

            0 0
          • Luka  

            souhlas, obzvlast s poslednim odstavce.. naposledy jsem na to hejno prcmrndavacu dala a koupila jednu inkriminovanou vec. 2roky trapeni a sbirani protikladnych informaci od skutecnych lidi co vec opravdu jezdili (ne se na ni divali na veletrhu/inter­netu/videli ji u nekoho na kole) se vubec nedivim, ze to nebrzdilo :) A vim, ze uz mam tady takovej okruh lidi, kterym verim co se tyka jejich nazoru, a pak lidi co neznam, ktery beru vetsinoujen s rezervou

            0 0
            • ota  

              já tu tvou bývalou brzdu neměl,ale montoval jednomu klukovi na kolo,tudíž týden testoval,což si troufám říct,že stačí.ta brzda byla vyloženě jedovatá.pořád nic a najednou se zakousla až nepříjemně.prav­da,180 kotouč­.ta tvá brzda,to je záhada.jo,páky a­vid.

              0 0
              • ota  

                si právě myslím,že je to o páčkách.teď ale nevím,jak se ty avidy jmenují,ale šteloval se tam chod páky červeným pidikolečkem

                0 0
              • Luka  

                zahada to je, to nepopiram.. ale nutno rict, ze mnoho lidi v posledni dobe trba mr.Hanousek z radotina se mi smali a rikali „a co? Nebrzdily, ze jo?!?“ … no… a po pravde: NE. ale to je jedno. ja jen, ze ti tu hodne lidi doporuci i to, co jen slyseli ze je dobry. Netyka se to jen avidu.

                0 0
                • poiko  

                  co to bylo za brzdu?

                  0 0
                  • Luka  

                    avid CPS 2003 pry BB7 se tomu rika odborne. a mely na sobe malinkej napis „road“…treba v tom byl problem. nevim… paky nejvyssi SD. prosim reakce typu „to neni mozny“ atd vynechat od vsech… chapu ze vase avidy brzdi, mozny to je. Ja jsem mela jen dva stavy: pribrzdovani (jen zahrati kotoucu) a silnejsi pribrzdovani. Ze by to nekdo postavil na predni, to ani nahodou. A zkouselo to dost lidi. Kdyz se seridily, chvilku to bylo dobry, ale vyndani predniho kola a mohl si stelovat znova. Desne srani s nima bylo.

                    0 0
                    • cabbage  

                      avid dělá serii speciálně na silničky, tak možná proto… dávalo by to i smysl. a myslim, že tohle je naopak tvoje mistifikace ostatních, než že by to byla vina těch co Ti je(ale verzi „bike“) doporučili..

                      0 0
                      • Luka  

                        nikoliiiv.. nemystifikuju.. kdykoli si vzpomenu, pravda, upozornuju ze mely ten napis. byly mi prodany bez krabice a tenkrat mi bylo receno ze to jsou CPS road… ze jsou identicke s bb7. No,ale ocividne funkcne nebyly stejny, hruza. Coz jsem zjistila az po dvou letech :) Ale na pohled se opravdu nelisily. a samolepka road odpadla velmi rychle. Pokud s nekym zabrednu do hadky, vzdycky uvedu dve veci, ze to byly road a ze byly MOZNAAAA vadny. kdo vi… Kazdopadne vim, ze nekomu brzdej a ze jiny mi tvrdej ze jsou to brzdy naprd (celkove avidy mech.)… asi s tim problemy nemam jen ja. a mozny je, ze se tyhle roudy dostaly do obehu jako mtb, a ze ti, co si na ne stezuji maji prave road a nevedi o tom…

                        0 0
                        • cabbage  

                          klíííd(sem přece kibic;) že píšeš „možná vadný“ sem si všim, ale že by s zdůraznila „road“?, to by si toho teď najednou nevšimlo tolik lidí;-)

                          0 0
                          • Luka  

                            no, ja tu pisu uz vic jak 2 roky… 3?4? ze jsou divny… ty MOJE… to pozoooor… to jsem vzdycky rekla! A to, ze zezacatku chybela informace o road… to je moje vina… ano…samolepka se odloupla,sama jsem to UZ nevedela (bo jsem hodne rychle zapomela co to vlastne mam).. a casem to zase prislo na mysl, pak mi neustale rylo v mozku, proc jsem JEDINA na foru… (jinak nasli se v reale -vetsinou v bikeshopech-lidi co soucitili a tvrdili ze taky meli avidy a ze jim vubec nebrzdily, a to mi zase udelalo radost ze nejsem tak sama)… a pak jsem se v tom tak dlouho rejpala, az jsem si vzpomela, ze to byly road… a uz tak 3/4roku to peclive uvadim… od ty doby co mi doslo, ze chyba bude nespis prave v tom :)

                            0 0
                            • Myska  

                              Ahoj, měl jsem cps 02 a po cca 8000km naprosto v pohodě. Ten nápis road tam asi nebyl zbytečnej, Avid totiž jednu dobu dělal tuhle brzdu na silniční kola, se 140mm diskem a na silniční páky. Kdesi jsem viděl fotku moratky s těmahle brzdama… To by mohlo částečně vysvětlit i ten divnej chod brzdy. Páky jsi měla velice dobrý.

                              0 0
                    • bam  

                      No jestli se nepletu tak ty road BB7 jsou jiny brzdy. Na silnicni paky a taky to min brzdi :)

                      0 0
                    • Páník  

                      ha…tak dlouho nad tim tady vsichni badaji a ono to pak vyresi jedno slovicko – „road“:)

                      0 0
                    • Vilém  

                      V tom napisu byl asi problem.Vevnitr bylo pravdepodobne jine stoupani pohybliveho pistku.Silnicni paky maji totiz jiny pakovy pomer nez mtb a jednak neni na silnici treba takove brzdne sily.

                      0 0
                      • Luka  

                        no jasne, k tomu jsem se taky dopracovala… kazdopadne na zacatku…rok 2003 (muj 4.mesic na kole) jsem mela s technickymi informacemi trochu problem.. takze mozna mi jen milosrdne vysvetlili ze to je presne to co chci, ja si to zapamatovala a proste pro me byly identicky.Kdyz mi to rekl prodavajici, ze. Tim ho neobvinuju… byla to ma blbost. a za tu dobu nejak vysumelo (z moji hlavy, uznavam) ze jsou road, az casem mi prisla tahle informace na mysl znova. a debatila jsem s nekym, uz ani nevim s kym (nejspis nevedel ze avid ma serii i pro silnici) a bylo mi receno ze v tom by problem byt nemel… tak zase, informace ulozena. … a ted je to poprve, kdy se tu nekdo pozastavil nad tim ROAD.. a dokonce je vas vic. Coz je potesujici, uz me nebavilo byt za ****** co neumi sestelovat brzdy (ktere jsou tak uzasneeeeeeeee) a neustale mu nebrzdi.

                        0 0
                    • Radek Broz  

                      Tak to rozhodně bylo ono, ty silniční fakt brzděj málo.

                      0 0
                    • jecnak  

                      Luko shrnu to jednoduse: MTB BB7 brzdi velmi slusne, prakticky srovnatelne s hydrama. Vim o cem mluvim, jezdil jsem je. Road BB7 ti s MTB pakama na Vcka brzdit proste nebudou – paky na Vcka maj kratsi chod a mensi paku, takze jedine ze bys mela v prstech ocelovy stisk.

                      0 0
                    • james11  

                      nemám s BB7 žádný problém, brzdí to jak prase

                      0 0
                    • james11  

                      jinak s tím postavením na přední… najdi si profil bajkera Marapara, má tam hezkou fotku ;-) prostě no problém

                      0 0
                • cabbage  

                  a projížďka na 2 různejch kolech s brzdícím(někdy až moc jedovatě) avidem se nepočítá?

                  0 0
                  • McBlacky  

                    ty co byly na tom DHčku v Kokoříně byly šílený, zafoukal vítr na páku a už jsi stál na předním :)

                    0 0
                    • cabbage  

                      to sem ani neviděl, ale třeba JMT a o.ndra maj 180/160 vepředu a brzdí to víc než dobře, což sem si moh i vyzkoušet..

                      0 0
                • ota  

                  souhlasím,sám jsem něco podobného nedávno někde psal.taky vím,u koho informaci vemu za bernou minci a kdo se sice vyjádří ke všemu,ale předmět doličný viděl na netu či o jeho funkci ví z doslechu(„kámoš říkal,že jeho kámoš to má a prý to stojí za h**no..“) ale fakt bych to u tebe viděl na ty páky..:-)

                  0 0
                  • Luka  

                    co bylo s pakama? originaly SD Ti (byly to MAG, ale ty se v cr neprodavali, mela jsem je ze statu) myslim ze odpovidaly SD7?(poradte??)

                    0 0
                    • ota  

                      tak to se ti omlovám,nevím proč,ale měl jsem zato,že jsi měla vcelku páky a řazení..

                      0 0
            • borda  

              ale mě opravdu brzdily!!!! :-)

              0 0
              • borda  

                teda ale klassicky BB7 s XT pakama. proste at si rika kdo chce,co chce, dobry brzdy. kdyz ubrzdej i chlapa nad cent :-)

                0 0
    • Martin  

      no nic proti, ale na fotkách tvého bajku toho taky moc není vidět, lowres fotky nemaj moc vypovídací hodnotu

      0 0
      • Hejdik  

        HMMM!Duchaplná odpověď,je vidět,že spoustu věcí dojde k nepochopení!Jen se člověk zmíní,že když fotky,tak aspoň slušný a hned se to projeví ve smyslu „tvoje stojí taky za prd“! Svým kolem se nechlubím,ale spíš čekám rady a připomínky! To za prvé. A za druhé,nechápu proč když tam dá někdo fotku,která stojí za prd,tak tam všichni píšou,ať si to líp vyfotí,nebo ať si takový fotky strčí do špic! A za třetí,nevím proč každá připomínka,musí být brána jako nějaká urážka?Já jsem nikoho urazit nechtěl!! Ale klidně se dál můžem bavit o počasí.

        0 0
        • Corbett  

          A jaké bude počasí?

          0 0
          • Krys  

            jasno az polojasno, miestami dazd pripadne sneh, slaby az silny vietor

            0 0
            • Martin  

              ideální počasí na výjezd :-)

              k tématu: já nereju, jenom jsem poukázal na fakt, že Hejdik kritizuje fotky ostatních a přitom jeho maj díky nízkému rozlišení, kde není nic vidět, taky daleko k dokonalosti (stejně jako moje)

              0 0
            • Meesha  

              ano a na obrazku slunicko za mrackem ze kteryho padaj kapicky… Predpovedi cestkych meteovestcu miluju!

              0 0
              • Radek Broz  

                Ty předpovědi jsou k ničemu a konkrátně tady na západě absolutně nevycházej – mrknutím na aktuální oblačnost a radar na wetteronline.de si počasí předpovím mnohem spolehlivěji.

                0 0
                • Meesha  

                  kolikrat mi pripada ze v tech „vestirnach“ asi nemaj ani okna :-)

                  0 0
          • poiko  

            taje to strýcu, taje. a začínaj mě bolet kolena. změní se počasí

            0 0
        • Smazaný účet  

          občas zapomínáš dát na konec věty vykřičník, bacha na to. :o))))

          0 0
    • poiko  

      já teda souhlasim s hejdíkem s těma fotkama. pokud to člověk nebere jako chlubítko, proč tu fotku rve na BF hnedka po tom, co si kolo přiveze domů. doma nemá foták, tak to zprasí mobilem(třeba). ostatně já se na ty kola nekokam proto, baych někoho obodoval podle kola, ale prostě se kouknu, jaký maj ostatní kola a co by se mi třeba líbilo.

      0 0
      • chupas  

        „tak ted si urazil muj mobil. omluv se!“ :))) nebudu kvuli jedny fotce kupovat fotak. smankote

        0 0
    • Dijck  

      Sakra by som si rozmyslel ci mam dobre fotky biku na fore, nez zalozim takuto temu;)))

      0 0
      • Hejdik  

        NO COMENT.

        0 0
      • poiko  

        proč? fakt nesnášim, když se s někym v hospodě bavim a snažim se ho přesvědčit, že třídění odpadu je dobrý. on najednou přeskočí od toho třídění k tomu, že když jsem takovej ekolog, tak proč jezdim autem, že to taky škodí planetě. tohle mi přijde podobný. myslim, že Hejdík nechtěl říct to, aby všichni měli super studiový fotky alá ta víše zmíněná ascalabrusova, ale aby sem nedávali ty fotky z fotáku s rozlišením 0,1 mpix a za nulovýho světla

        0 0
        • Hejdik  

          Občas se na něco dost těžko odpovídá. Jsem alespoň rád,že mě někdo pochopil. Jak by to asi vypadalo,kdyby měli všichni takové fotky. Asi by to stálo za ho…,pardon za nic.

          0 0
          • Corbett  

            Když tam nemám žádnou fotku, to ti neva?

            0 0
            • Hejdik  

              Nechápu! Zkus se podívat líp.

              0 0
            • Hejdik  

              Nechápu! Zkus se podívat líp.

              0 0
              • Corbett  

                Které fotky ti konkrétně vadí umělče?

                0 0
                • Hejdik  

                  Konkrétně mi NEVADI' žádné.A klidně to přežiju! Jen se podivuju nad tím,čím a jak se někteří dokáží prezentovat!Sorry ,že jsem se vůbec ozval,a hluboce se omlouvám těm,kterých se můj thread dotkl a doufám,že neutrpěli moc velkou psychickou újmu. Mnoho zdaru při tvorbě dalších hnusných fotek. Ať se všem líbí.

                  0 0
                  • Rychlej turista  

                    Každý se realizuje jinak, někdo tím, že své kolo stále vylepšuje a fotí a někomu na tom kole stačí jezdit a jinak nic moc kolem kola neřeší.

                    0 0
            • Hejdik  

              Ne,fakt mi to neva!

              0 0
        • Dijck  

          nepochopili sme sa, ja som samozrejme tiez za dobre fotky bikov tu vo fore. Jednoducho by som nezakladal takuto temu ak sam nemam aspon nadpriemerne fotky, lebo prave tie mi mozu byt vycitane. A IMO tie Hejdikove su priemerne v slabom rozliseni. No offense.

          0 0
          • Hejdik  

            Nevím,jak se vám to zobrazuje jinde,ale když si svoje fotky otevřu u sebe,tak je mám přez celou obrazovku a v naprosto čistém rozlišení.Jestli to u vás tak není,tak nevím,kde je chyba.Možná tím,že nemám tu zrcadlovku NIKON či co ,jak jsem tady četl.

            0 0
            • mar_tin1  

              no kdyz pouzivas rozliseni 640×480, tak je mas na celou obrazovku… ale to se ti pak hodne spatne forum cte… :)

              0 0
              • Hejdik  

                Nevím,nikdo si tam nestěžoval,že bych měl malé fotky,nebo špatné rozlišení.Abych to spravil. Možná že to je nějak blbě nastavený a jinde se to zobrazuje špatně,ale o tom nevím. To bych byl asi vážně za vola!

                0 0
                • smallbrother  

                  no, máš tam trochu rezervu. :)

                  0 0
                  • Dijck  

                    :)

                    0 0
                  • Hejdik  

                    No tak to je vážně špatný! Dík za foto,něco s tím budu muset udělat,ale u mě se to zobrazuje normálně přez celou obrazovku a fakt jsem nevěděl,že je to jinde jinak. Takže si sypu popel na hlavu!

                    0 0
                  • Hejdik  

                    Ale i tak nechápu.Teď jsem to zkoušel otevřít na jiném počítači a tam je to taky úplně v pohodě. Takže fakt nevím.

                    0 0
                    • smallbrother  

                      to neřeš, na některém monitoru prostě vypadají fotky menší, čitelné jsou ale úplně stejně. :D

                      0 0
                  • Hejdik  

                    Jen pro doplnění: Mě se to zobrazuje asi takto. A co jsem se díval jinde tak je to stejné. Ale jiné počítače to možná zobrazí jinak. To jen k tomu zametání před prahem :-))

                    0 0
                    • Hejdik  

                      Tak te¡nevím,proč se to nechce zobrazit. Skouším to znova a pokud se to zase nepovede ,tak to berte za bezpředmětné- Snaha byla.

                      0 0
                      • Krys  

                        Vacsinou, ked sa nezobrazi obrazok, asi neboli dodrzane podmienky: " ( pouze .JPG, max 2MB) "

                        0 0
                  • Hejdik  

                    Kdybys byl tak hodnej Smallbrothere a poradil mi jak mám přesunou obrázek z brazovky do formátu JPG. Nějak mi to nechce fungovat,když to udělám pře print Screen a dokument. Jak se to dá udělat?Poraďte.Dík.

                    0 0
                    • Krys  

                      Jo tak. Print screen je ok. Len to nedavaj do dokumentu ale do Paintbrush-u (v ceskych Ws: Malovani) upravis, orezes, ulozis ako jpg. Paintbrush najdes v Accessories(Pris­lusenstvi).

                      0 0
                    • poiko  

                      zmáčknout Printscreen, otevřít malování, zmáčknout Ctrl+V a dát uložit jako JPG

                      0 0
                    • Rychlej turista  

                      Zkust to strčit nejdříje do nějakého foto editoru.

                      0 0
                    • Hejdik  

                      Tak teď to třeba vyjde. Díky za rady.

                      0 0
                    • Hejdik  

                      Tak teď to třeba vyjde. Díky za rady.

                      0 0
        • kudlanka32  

          no ale jestli to s tou ekologii myslis vazne tak by sis to auto mohl odpustit…palit fosilni paliva s ucinnosti 5–10% mi moc hezky neprijde.....mas jezdit na tatranky :)

          0 0
      • Lister  

        zrovna ty se asi moc bát nemusíš…jinak gratulace k dašlí publikované fotce :)

        0 0
        • poiko  

          kde?

          0 0
          • poiko  

            kde má tu fotku?

            0 0
              • Lister  

                to ne, já myslel publikovanou časopisecky :)

                0 0
                • Biker jak Pes  

                  Jo tak, já jsem viděl jenom jednu ve Velu, ale nejsem si jistý jestli byla jeho nebo od Enrica … ;))

                  0 0
                • Biker jak Pes  

                  Teď ji nemužu najít, byla to černobílá fotka jedné holky spravující defekt. Autora nevím, Dijck, enrico_** nebo easyrider … ;))

                  0 0
                  • grafik  

                    divka spravujici defekt: enrico biker jedouci polem za horizont /casopisecka/: Dijck … a easyrider – ten sem vetsinou vklada jeho virtualni hybridy :o)

                    0 0
                    • Dijck  

                      Vo vele boli zatial 2 – jedna v oktobrovom vo fotosutazi a dalsia v januarovom/led­novom? ako velozoom :)

                      0 0
                    • Meesha  

                      co si pamatuju, tak ta s tim defektem byla prave Easyridera… O tom, ze by mel Enrico fotky ve Velu nevim, ale mozna se mylim :-)

                      0 0
                    • easyrider  

                      Nevim co myslíš těma hybridama :) , ale fotku jsem ve velu měl – dívka spravující defekt v článku o lepení tak 2–3 čísla na zpět a ještě jeden kompletní článek a tam už těch fotek bylo víc. :) A černobílou jsem měl taky – soutěži na mtbs.cz

                      0 0
    • Biker jak Pes  

      Abych řekl pravdu, tak ty tvoje fotky taky nejsou zrovna nejslavnější. Nejdřív si zameť před vlastním prahem…

      0 0
    • Luka  

      nejak nevim o co v tomhle thradu jde. chapu, okurkova sezona…

      Kazda fotka se da upravit/smazat/vy­menit za lepsi. Nevim koho to pali… at si tam dava kazdej co chce ne? Jsou tady veci ktery me stvou mnohem vic, treba nesmyslne vkladani nesouvisejicich fotek ke kazde odpovedi nekterych jedincu, thready co me nezajimaj blokuju, fotky co me nezaujmou hned v nahledu neprohlizim…

      0 0
      • Hejdik  

        Asi jsem zbytečně rýpnul do vosího hnízda! Ale možná je to dobře,třeba se dočkám více pěkných fotek a budu si moct pokecat o nějakých pěkných kolech,což je občas dost těžké,když na fotce nic nevidím. Vlastně i proto tohle forum navštěvuju. Tolik asi pro vysvětlení,co jsem měl původně na mysli.

        0 0
        • Luka  

          ale jo, ja te chapu… kdyz je fotka pekna, udela pulku uspechu kola. ale na druhou stranu, my se ty kola nesnazime prodat, jen ukazat ostatnim jak vypada nas nejlepsi pritel, ze… :)

          Mir v dusi… kdyz uz neco prezentuju, melo by to mit alespon nejakou uroven… to jo… ale obcas je clovek tak natesenej, ze proste neodola a da tam i neco ne uplne v pohode… a byli i taci co dali nadhernou fotku kola, ktery vubec nemeli, ze. Nechapu na druhou stranu lidi co si daj fotku katalogovou.. ta opravdu nevypovi…

          0 0
    • Meesha  

      nektery olejomalby z mobilu a zubnich kartacku sou fakt des. Ale zase chapu majitele, ze se chce pochlubit a on na tom obrazku vidi svoje vysneny kolo a ne divnej flek… :-)

      0 0
    • goofy  

      No ja treba fotak doma nemam. Ten urvu jenom jednou za cas na chvili a to se pak tezko vybira, kdy fotit. Naposledy jsem treba musel fotit za deste, pac za chvili si pro fotak mel dorazit kamos. Fotky i tak vypadaly aspon trochu vklidu, dokud to nezkonila komprese (moje blbost, upravoval jsem to v blbem programu).

      A co jsem to vlastne chtel ric? Je mi vicemene jedno kdo jake fotky ma. Fotky mobilem rad nemam, a takove kola nehodnotim. Kolo jsem tu vlozil hlavne kvuli tomu, at lidi vedi na cem jezdim, jinak bych si s focenim pohral vic… Je mi jasne, ze ti slo spis o ty nektere olejomalby, co tady clovek vidava a s tim s tebou souhlasim, ale nic s tim neudelame, a vicemene me to ani nijak netlaci.

      0 0
    • Páník  

      Ja souhlasim,ze fotka by mela byt takova,aby si ostatni mohli udelat predstavu,rad se kouknu na pekny kolo a pokud je fotka hodne spatna jdu dal,pac neni co hodnotit. Nadruhou stranu pekna fotka udela hodne,ale fotka je umeni a ne vsichni na to maj bunky. Třeba ja nejsem schopen svoje kolo vyfotit tak,aby se mi to libilo)…hlavne mi prijde,ze v realu vypada jinak,nez na tech fotkach):).

      A jestli se muzu vyjadrit k tvym fotkam…ta zed jako pozadi mi prijde fajn…kolo tam dobre vynikne,ale snazil bych se aby byla na cele fotce,ten ruzovej barak to docela kazi (muj laicky nazor)

      0 0
      • Hejdik  

        Tak to jsme dva co nám to vadí,ale ona tam vedle mě nalevo byla ještě jedna zeď,která není vidět a ta mi bránila abych kolo vzal z profilu s celou zdí z dostatečné vzdálenosti a tam bylo zrovna nejlepší světlo. Nicméně mám pocit,že to už jsme trochu jinde.

        A proč jsem vlastně tohle téma nahodil? Zkrátka mi bylo docela líto,že si někdo vyfotí svoje kolo s očekáváním,že mu ho někdo třeba pochválí a ona ta fotka dopadne tak,jak dopadne. Pak ji radostně dá do pléna a oni mu všichni jednoduše řeknou(nebo spíš neřeknou nic)ať si takové fotky dá za helmu. To je trochu škoda ne? Ale mám pocit,že se už opakuju. A i kdyby to nemělo žádnej význam,tak se teď někdo třeba zamyslí a dá si na fotkách příště více záležet. A i tímto si pak můžem říct,že tohle bike-forum si udržuje svou dobrou úroveň,jehož součástí je i galerie a o to nám snad jde taky. Takže všem přeju(i těm ,co jsem trochu naštval-dle reakcí) spustu pěkných fotek a samá dobrá hodnocení. Dík ,že vás tohle téma zaujalo,třeba i negativně.

        0 0
    • gobike  

      Nejvic me stvou reci tyhu, fotl jsem to narychlo a tak, dyt je nikdo nehoni na vlazeni toho kola na forum, tak prece nevidim duvod kam spechat, to foceni si prece musim uzit, abych co nejlip reprezentoval svym bikem, ne zadnou olejomalbou z mobilu :)

      0 0
      • McBlacky  

        už jsi někdy skládal nové kolo, na které jsi součástky scháněl několik měsíců – myslím z fáze: rozloženo na jednotlivé díly do kompletně složeno? asi ne jinak bys to pochopil :)

        ideální je začít tak v 6–7 večer po práci …

        0 0
    • Blade  

      No nevím, ale fotka 640×480 taky není na místě..Bo snad jo?

      0 0
      • kudlanka32  

        sem jo…nebo si to tisknes? :)

        0 0
        • Blade  

          No to snad ani ne:-D ale já někomu jinýmu mluvit do duše ohledně fotek, tak bych sám šel příkladem a zrovna na těch malinkejch Hejdikovejch fotkách toho dvakrát moc vidět není ;-)

          0 0
          • Hejdik  

            Stále se pokouším udělat náhled jak se to zobrazuje mě a všude ,kde jsem se na to díval,ale nějak mi to nejde. Znovu opakuju,že já to mám téměř přez celou obrazovku. Ale jak už tady někdo psal,někde se to prostě může zobrazovat malé,za to já nemůžu.

            0 0
            • kudlanka32  

              kristova noho…velikost je dana rozlisenim. Kdyz udelas obrazek 640×480 pak na monitoru kterej ma 800s600 to bude relativne ok. Kdyz mas monitor 1920×1200 tak to bude mrnka. Pokud teda nemas v browseru nejaky roztahovani na celou obrazovky.....pak ale se to zvetsuje ale na ukor ostrosti.....

              0 0
              • Hejdik  

                No tak teď je mi to jasné. Já totiž nejsem žádnej IT expert! Tak to zkusím nějak napravit.

                0 0
                • Dijck  

                  :DDD

                  0 0
                • DragON  

                  Už to neřeš, to že má každej jiný rozlišení monitoru nenapravíš:-)). Když tam dáš fotku v takovým rozlišení abych to měl přes celej pracovní 21" monitor tak z toho kola u sebe na PC uvidíš maximálně sedlo, admin tě zabije za zbytečně velký fotky a ti s pomalejším připojením se nepodívají na nic jinýho než na náhledy:-))).

                  0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.