FORCE bunda F X80 tenký softshell

27 nepřečtených
  • raskin

    Ahoj, máte někdo s touto bundou zkušenosti? Je opravdu každý softshell tak neprodyšný, nebo tohle je lepší? Díky za zkušenosti Nebo je z hlediska funkčnosti lepší FORCE X70 windster s Windsterem vepředu a zbytek SuperRoubaix-teplá lycra? Ta by měla být na zádech prodyšná, žejo? :-)

    Anketa: Na jarní/podzimní vyjížďky s chladivým větříkem je lepší

    4x
    18%
    0 0
    • Polka  

      X70 je do vetsi zimy a funkce odpovida cene. S X80 zkusenost nemam, ale nevypada spatne a s tim odvetravanim by to nemusel byt takovej sklenik.

      0 0
    • Ricci  

      pohladaj vo vlaknach, uz sa to tu rozoberalo…

      0 0
      • raskin  

        Zkoušel si hledat? Žádný dotaz nedává výsledek. Něco jim nefunguje

        0 0
      • raskin  

        Je to z roku 2012. To už asi nějak pokročili

        0 0
        • Smazaný účet  

          Chceš si koupit bundu co stojí pár šupů, kvalita nebude nic extra. Věci od Force mám a cena odpovídá kvalitě, spíš nekvalitě. Něco je držák něco naopak šmejd co po měsíci je na rozpadnutí.

          0 0
          • raskin  

            Tak napiš s čím mas zkušenosti.

            0 0
            • Smazaný účet  

              Třeba Kalaš – ale cena dvojnásobná. Jinak i věci z číny mi držely více jak to od Force.

              0 0
              • raskin  

                Kalaš děla bundy s windstopperem?

                0 0
          • OstravakTu  

            To je bohuzel pravda. I kdyz tretry a batoh zatim drzi..tak jsem zvedav

            0 0
        • Tencovozikmin  

          Nebuď lenivě vychcaný a hledej,to vlakno jelo ještě před 2měsíci.

          0 0
    • OstravakTu  

      Ja bral vcil od gelerta softku..Je tepla,nepromo­kava,vetruodol­na. Trefil jsem ji za 900v akci. Pohledej,forcku mi tu rozmlouvali,gelert mi vyhovuje a moc.

      0 0
    • matbiker  

      Je to skleník jako každý softshell, vyzkoušeno. Mám ji pouze kvůli reflexní barvě.

      Absolutně nejlepší bunda je windstopper zepředu a zezadu něco prodyšného, jako staré klasické bundy, ale nemohu takovou sehnat ve fluo barvě.

      0 0
      • Ricci  

        Potvrdzujem, najlepsia kombinacia Windstopper spredu a Roubaix vzadu, rovnako to plati aj pre gate.

        0 0
      • raskin  

        Ano, to si také myslím. Včera jsem našel podvlikaci triko Craft s windstopperem to vypadá dobre

        0 0
      • platypus  

        Promiň, bundu s windstoperem vepředu už bych nechtěl ani zadarmo, když to přeženu tak prsa věčně mokrý, pak stačí sjezd a nachlazení od studeného potu aspoň u mě, byl problém vychytat tu správnou teplotu a dát přiměřeně vrstvy, no jak říkám ani zadarmo. Mám takovou jaro, podzim, stála dva litryadši vezmu něco co dýchá. Ještě vzpomínka na zasmání, měl jsem ji poprvé a valil jsem posledních pět kiláků, pak se vydýchávám a mrknu směrem na šulina a tam byl mokrej flek jak poluce to vypadalo, všechen pot stékal tam, vůbec jsem napřed nevěděl vo co go… Moje první zkušenost s vindstoperem

        0 0
        • matbiker  

          Platypus, a v čem teda jezdíš? Protože dobrý windstopper je reltivně nejprodyšnější ze všech větruodolných materiálů. Nerýpu, ptám se.

          0 0
          • platypus  

            Tak třeba ráno kolem šesté, bylo kolem nuly mám silnější softšel od force, pod tím moira dl.rukáv a moira kr.rukáv, takovej klasickej čas co je 10–15 stupňů bunda favorit od bonin, je vzdušná a pod tím zase ňáký to funkční prádlo, už ale vypadla z módy tak se chystám zase do force na něco podobného, jak už bude kolem dvaceti a výš dávám moira dl.rukáv a na to dres.

            0 0
            • matbiker  

              Sorry, ale jestli mi chceš tvrdit, že ve vindstopperu s odvětranými zády ses zapařil a v tlustém softshellu od Force nee, tak tvé hodnocení pro mne ztrácí význam. Jelikož na Force mám celkem těsné vazby a jejich výrobky mám za ještě jiné ceny, tak ty bundy mám všechny a vím jak fungují.

              0 0
              • platypus  

                Nejspíš bysme si to ujasnili při osobním setkání, zkusím to ještě, bunda s windstoperem co mám není od Force a ten problém co jsem popisoval skutečně k němu dochází, tlustý softšel jezdím v nízkých teplotách 0–10, samo že když dojíždím domů a teplota se za dvě hodiny zvýší k zapařenosti dojde, určitě víš o čem mluvím, kterou bundu od Force by jsi mi mohl doporučit na těch 10–15 stupňů, klidně s windstoperem když to bude funkční, jezdím s cyklistickým baťůžkem jestli není problém, Force mám kousek, jsem z Otrokovic.

                0 0
                • matbiker  

                  Čoveče, moc ti neporadím, ideální produkt jsem u nich nenašel. Kolem nuly jezdím tu X80, počítám s tím, že budu zapařený, ale ona je natolik neprodyšná, že si vnitřní teplotu udržím i ve sjezdu. Pokud je v lese velké blato, tak jezdím větrovku force one pro a když je nad 5 stupňů, tak jezdím dres x68pro a na něm tenkou vestičku se síťovými zády.

                  Ale nejraději mám tak 10 let starou bundu Force, zepředu Windstopper a zezadu superroubaix, ale je šedá/černá, takže v ní moc nejezdím, bo nejsem vidět..

                  0 0
            • Smazaný účet  

              Softshellku v zimě můžu ždímat jak je propocená :D

              0 0
      • ˘Ö˘ Krab  

        Už roky mám do zimy Author Blazer (tuším je to Lawi), v 18°C bych v ní nejezdil, kolem 5° a pod nulu klidně, v opravdu velké slotě v ní dokonce občas i běhám.

        0 0
    • IndyCZ  

      Jak jsem psal nedávno v tom zmiňovaném vlákně, koupil jsem na podzim X70 jako doplňkovou bundu do nečasu, abych si nezaprasil dražší bundu. A za tu necelou tisícovku jsem s ní maximálně spokojený, pokud nenarazíš na něco v mimořádné slevě, tak za tu cenu nic lepšího nekoupíš. Odvětrává to celkem slušně. Jediná nevýhoda je, že se dělá jen černá, nechápu proč. Ideální je s tenkým funkčním trikem mezi 5 a 10 stupni. Ve větším chladu beru vrstvu navíc. O X80 mnoho lidí psalo, že se v tom jezdit nedá.

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce