Fólie na rám + drobná oprava laku

8 nepřečtených
  • Bajker16

    Mám kolo necelé dva týdny a už se mi na sedlové trubce objevilo pár „ďobanců“,tak mě napadlo jestli by to nešlo nějak jednoduše opravit. Dneska jsem po Praze scháněl nějakou fólii (fomát cca A4),kterou bych si nastříhal a nalepil na rám,ale všude kde jsem se ptal,tak měli strašně tenké.

    Nevítě někdo jestli se dá lak opravit nějakou korekční tužkou ? A ještě kde by se v Praze dala sehnat nějaká fólie,která by byla vhodná na nalepení na lesklej povrch a byla dostatečně odolná.

    Díky moc předem. Jinak historii jsem prolezl,ale nic konkrétního jsem nenašel :-).

    0 0
    • roud  

      Ja bych bejt tebou jezdil a až to bude vypadat opravdu strašně tak nechat opískovat ram a nechat přestříknout… přelakovat… prostě to nemá cenu nako hrotit…

      0 0
    • nooski  

      Tohle neřeš. Folii si nalep maximálně na trubku pod řetěz nebo pokud jezdíš v terénu, kde ti přehazovačka mlátí do rámu, tak na to místo dej neoprénový kryt nebo namotej starou duši. Pokud folii nalepíš, tak okraje časem zachytí špínu a bude to vypadat hůř než drobné oděrky.

      0 0
    • mountaineer  

      Koukni na stranky shamanu kde ty folie nabizeji,mam polepenej spodek spodni trubky a funguje to.

      0 0
    • nobody  

      já tam fláknul fólii z reklamky

      0 0
    • pačes  

      Opravu barvy bych řešil až při větším poškození, sortiment akrylových barev ve preji je dost velký. Ochrannou folii na spodní rámovku jsem si nechal dělat u známýho v reklamce, vyšlo to na 80,–Kč.

      0 0
    • K2  

      Korekční tužka/barva – navštiv modelářství a doufej, že budou mít ten odstín, který chceš, prodávají to v malých plechovkách a můžeš si k tomu přikoupit štětec Folie – reklamka a nebo ještě levněji Bauhaus a podobné. Je to samolepící tapeta. Materiál je nějaká plastová folie (omezený výběr barev). Požívám to třeba já na svém kole, shodou okolností je barva skoro stejná. Mám s tím podlepené místa pod bovdeny a nikdo ani neví, že tam něco mám. Drží to celkem dobře. Cena velmi nízká DOPORUČUJU

      0 0
      • Bajker16  

        Barva je klasika červená ferrari a tu fólii bych nejradší bral transparent. Jinak díky moc :-)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.