• xdrolloff

    Dobrý den,

    Chtěl bych se Vás zeptat co říkáte na toto kolo… Známy má značku Focus necelý rok a je sní velice spokojený..

    Bohužel na tomto kole mě zaráží vidlice RST.

    http://www.focus-kola.cz/…-g-2012.html

    Děkuji za Vaše názory.

    0 0
    • Azmir  

      Tak to ti vadí dobře, stejně jako by ti měl vadit tlumič a kliky, na druhou stranu, je to full za 20 tis. což je v téhle ceně IMHO nesmysl a koukl bych budto na bazar nebo koupil HT.

      0 0
    • xdrolloff  

      Přemýšlel jsem i o tomhle:

      http://www.dema-bicycles.com/…013/mtb/gobo

      Nepotřebuju nic nějak náročnýho jsem spíš jezdec kterej najede za léto cca 1000km převazně v terénu občas silnice.. A proto mě právě láká zkusit nějaké celoodpruzene do 25k i kdyz je to za celoodpruzené nic moc částka ale myslím si že na to občasné ježdení by to stačit mohlo

      0 0
      • Azmir  

        To se mýlíš, v téhle ceně koupíš dobré kvalitní HT na dobré výbavě, kvalitní vidlici a slušných kolech, to kolo bude lehké okolo 11kg, pěkně poletí a bude fungovat, kdežto full bude mít 15 kilo, ty levné budou houpat jako prase, díky špatným odpruženým jednotkám nebude fungovat tak dobře, pokud nutně levného fulla, tak dá se sehnat i něco sluěného, třeba tohle máš tam vdzuchovou vidlici, FOx vzduchový tlumák, skoro komplet SLX, za ty prachy relativně slušné kolo.

        0 0
        • xdrolloff  

          To teda jo..

          Moc díky tohle vypada važně dobře, no na tu DEMU bych sice mel slevu 5000,– ale jestli rikas ze tam je nic moc odpruzení, tak bych sel do tohoto..

          Ja se moc v kolach nevyznám takže děkuju za každou radu.

          0 0
          • Azmir  

            Jak už tady padlo pod tebou, vojta koupil levného fulla, dal za něj určitě taky přes 20 tis, pak do něj zainvestoval nějakých 15 a furt má kolo nad 14 kg a nikdy z toho nebude dobrý full i kdyby do toho dal další 20, prostě na některých věcech by se nemělo šetřit, protože to pak opláčeš a časem vyměníš, ten spyder je za ty prachy právě v pohodě a možná že kdyby ses domluvil s prodejcem at ti místo SLX tam hodí deore, tak by šla nějaká tisícovka třeba dolů.

            0 0
            • nitraq  

              Souhlas s Azmirem, jen jedna malá připomínka. Pokud budeš uvažovat o Spyderu, tak dej pozor na velikost klik. Jsou tam standartně 170 mm, což by mohl být problém, pokud nejsi menší postavy. Jinde běžně dávané kliky 175 mm jsou za příplatek 500 Kč.

              0 0
              • xdrolloff  

                No už jsem se na to díval..

                Šel bych asi do tech 175 jsem na to zvyklý, jinak jeste k tomu spyderu myslíte, že je to dobrá značka ? Já jsem o ní pravě moc neslysel tak proto se ptám.

                0 0
                • Azmir  

                  Značka co si objedná v čínském katalogu zboží, dojde jim kontejner, oni na to nalepí svoje nálepky a osadí to jak chcou. Stejně jako třeba author, superior a jiní, tohle bych neřešil.

                  0 0
    • vojta1616  

      Koupil jsem něco podobného viz profil ale po půl roce jsem musel vyměnit tlumič i vidlici, takže doporučuji koupit už něco s pořádnou vidlicí a tlumičem jinak do toho za půl roku nasypeš jednou tolik …

      0 0
    • janchi  

      A čo keby si došetril na niečo použitelné? napr. http://www.canyon.com/…es/bike.html?…

      a už máš dobrý základ.

      0 0
      • Azmir  

        Jojo, zakladatel vybírá kolo, okolo 25 tis. tak proč mu neporadit o 10 tis. dražší, klasika na bf :)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.