• j.gongol

    Zdravím lidi, chci se zeptat zda někdo máte kolo FOCUS a jaké s ním máte zkušenosti? Uvažuji o koupi jednoho ze dvou vybraných variant:

    http://www.bikegallery.cz/…-29-22g-2017 (tohle mám možnost koupit za 49 tácu)

    https://www.kupkolo.cz/…erna_z99986/ (tohle za 53 tácu.)

    a nebo pak ještě Grand Canyon

    https://www.canyon.com/…slx-9-9.html

    Jinak dost hodně uvažují nad velikosti především u toho Focusu. Měřím 177 cm. V obchodě jsem zkoušel L a připadalo mi v pohodě (ale, co se týče horní rámové trubky, tak mi byla akorát ,ale bez žádné vůle, na přesno. Bohužel jsem neměl možnost vyzkoušet M.

    díky za rady.

    0 0
    • j.gongol  

      Zapomnel sem dodat ze kvuli financim se priklanim k levnejsimu reseni. Muj strop byl 50 tacu.Pokud mi to ovsem nekdo nevymluvi.

      0 0
    • diessel  

      ahoj , vlastním 3 sezony FOCUS RAVEN Ltd komplet XT

      od

      https://www.cyklonemcik.cz/…-xt-10s-2015

      Jinou specifikaci, a barvu, a spokojenost, a to mam ± 95kg,

      Zkoušel jsem obě velikosti, a vzal M-ko a mam přes 180cm, Myslím že L-ko by ti bylo při tvé výšce velké.

      0 0
    • Sic  

      Ahoj,

      taky jsem majitelem Focusu – viz. profil. Letos s nim začínám 3-tí sezonu a jsem spokojený. Měřím 180 cm a vzal jsem Mko, ale na délku jsem ho trochu protahl offset sedlovkou a mam ji vytaženou téměř na maximum (chybí tak 2 cm do maxima).Pro tebe si myslím, že by to mělo být OK, ale neporovnával jsem geometrie vůči tomuto novému rámu.

      Co se týká tvého výběru, hlavní rozdíly co vidím Fox vs Reba – Foxe jsem nikdy nejel, takže netuším o kolik je lepší než Reba. Brzdy XT vs Deore – na XT jsem slyšel samou chválu, ale Deore určitě udělá svou službu a pak řazení XT vs SLX – SLX mam na svém – nemam výhrad, ale XT dle ohlasů, co jsem zde četl, jsou prostě o kus dál. Takže já osobně bych asi preferoval verzi Lite

      0 0
      • j.gongol  

        Focus začal právě dělat jiné velikosti , M je nyní 46 cm a L je 50 cm.

        0 0
    • palomen  

      cus mam presne stejnyho ravena akorat 27.5 merim 176 a mam velikost 46 sedi mi presne ale neni to o vejse ale o delce nohou nekde sem si nasel tabulku od focusu a presne rozmery velikosti a podletoho sem si vybral a vybral dobre s kolem nemam zadny problem…focus dava 6 let zaruku na ram…

      0 0
      • j.gongol  

        No já mám právě výšku rozkroku 82,5 cm, takže si myslím že by mi asi lépe sedlo to M. Zítra se stavím na prodejnu a vyzkouším pokud bude k dispozici. Předtím jsem měl Cube race one 29 2016, velikost 42 a bylo mi malé, tak bych hlavně nechtěl udělat chybu.

        0 0
        • palomen  

          mam taky 82 takze je to zrejmne pro tebe to prave…jen si ohlidej sedlovku aby byla 400 dlouha mam cirka risku nekde centak pod zamkem…

          0 0
    • milan.v  

      Zkušenost s Focusem tu vůbec nikdo nemá…

      Když dáš vyhledat, nic nenajdeš… :-o

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse