• svobikk

    zdravím, chci se zeptat zda má nějaký smysl cvičit každý den jednu partii těla místo klasických dvou partií denně. Ptám se kvůli regeneraci atd… Klasicky cvičím 2 partie v jeden den a cvičím obden. Díky

    0 0
    • Yura  

      Jakoze pujdes do posilovny tam odcvicis predlokti a pujdes domu? Další den tam prijdes odcvicis biceps a pujdes domu? Další den prijdes a odcvicis bricho a pujdes domu? Tak to je tvoje věc jak vyplnujes svůj volny cas.. Jinak ty si myslis, ze na BIKE foru jsou nejaci fitnessaci nebo proc si neprolezes třeba ronnie.cz ?

      0 0
      • svobikk  

        Tak břicho po každé, fitko mám doma. A ano, třeba 4 cviky na jednu partii denně.

        0 0
        • Yura  

          Je to nesmysl. Jestli ti jde o to nabrat nejake svaly tak cvici zakladni cviky mrtvola/drep/pri­tahy velke cinky/ tlaky ve stoje s velkou cinkou apod.. Pumpovani bicepsicku je ti k nicemu. Nulovy vydej energie, nulova hormonalni odezva apod..

          0 0
          • svobikk  

            Cvičím doma jenom s osami maximálně kladka na tricák a hrazdy jenom mě jde o to se protáhnout každý den a tím pádem tam naráz ne trávit denně tolik času.

            0 0
            • Yura  

              No tak jestli ti jde o protahovani, funkcnosti apod.. Tak izolovane cvicit jednotlove partie je uplna blbost. Kup si nebo si udelej z provazu TRX, poridt nejake kvalitni expandery a cvic funkcni cviky hlavne pro zpevneni stredu tela atd.. Kladka na triceps je na nic. Ja mam doma hrazdu z bradlama od masteru + expandery a 15kg jednoručky a odcvičím dostatecne všechno co potrebuju. Proste si ujasni co teda chces. Napred tu pises o cviceni jednotlive partie a pak něco o protahovani..

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.