• tomas80

    má někdo s něčím podobným skušenosti

    https://www.alza.cz/…d2920846.htm

    chci si to pořídit na 14 dní na šumavu a jižní čechy takže zádný estrem

    0 0
    • kouba159  

      Mám něco podobného z Číny a nepoužívám to, mobil se na tom třese jako osika. Za ty prachy na Alze to opravdu nestojí.

      0 0
    • pepek  

      Jen na hodně hladký asfalt

      0 0
    • SloM  

      Mám tento z Číny a zatím spokojenost (https://m.aliexpress.com/…8826793.html?…). Telefon se nijak extrémně neklepe. V kombinaci s odpruženou vidlicí není problém ani v terénu (ale většinou sleduju spíš cestu než abych hlídal, jestli se neklepe). Na navigaci úplně v pohodě. Nikdy z toho telefon nevypadl.

      0 0
    • atty  

      Tohle, v podstatě to samé, jen bez toho středního propnutí, používám na malou baterku 1×AA na řídítkách a v celku to drží. (já to koupil jako dočasné řešení na občasné použití baterky za 20 korun v cyklosportu u nás)

      Telefon bych si do toho ale dal tak do jeho ceny cca. 3000, dražší už bych se docela bál.

      Za podobnou cenu, co stojí na Alze tenhle gumicuk se dá pořídit brašna na rám či představec, které bych věřil o 100% více, mobil je krytej pod průhlednou plastovou vrstvou, takže nevadí postříkání nebo slabší déšť, klepe se to minimálně a ergonomie ovládání taky netrpí. Navíc ta brašna má výhodu, že do ní můžeš klasicky nacpat nějaké malé nářadí, duši, lepení apod (podle velikosti brašny).

      Používám jí celoročně (já Roshweel

      (stála asi 100,– z číny), ale už jsou unavené sucháče, takže se trochu vrtí a další brašnou co pořídím bude s kapsami do boků na rám takovouhle

      Pro estéty – není to moc hezké, ale to mne vůbec netrápí, nicméně je to hodně praktické, kdo s sebou rád vozí spoustu věcí a ještě si chce občas pustit v telefonu navigaci (já bohužel zabloudím i na Václaváku), takže u mne hodně užitečná věc.

      I kdybs měl něco podobného „namontovat“ jen párkrát do roka (třeba dovolená), přijde mi to jako daleko lepší řešení, než silikonovej gumicuk, kde v terénu pak můžeš telefon hledat v roští.

      0 0
      • pepek  

        Tak, tak. Telefon je chráněný, otřesy utlumený, přežije i polety přes řidítka, což u těch gumových asi nejde předpokládat. Do kabelky dáš powerbanku a GPS svítí celý den. Navíc klíče, peníze vždy hned po ruce.

        0 0
    • losik_p  

      http://www.ebay.com/…252694311098?…

      mel jsem tento, pri sjezdu jsem si vsiml, ze je telefon nejaky nahnuty a zustal mi v ruce.. ulomil se v kloubu, takze nebrat.. ale vydrzel asi 1000km.. nj, co bych nechtel za zhruba stovku vc. posty :)

      0 0
    • michomin  

      Ta cena v Alze je těžkej úlet, skoro 20× dražší než v Číně. Mám to z Ali za necelej dolar, na ježdění jak jsi ho popsal je to v pohodě. Vozím to a telefon 5" drží docela dobře.

      0 0
    • jIrI___  

      Měl jsem ten držák objednaný z Číny a nebyl jsem spokojený, mobil se na tom krutě třepal a protože často mobilem fotím, tak sundávání/nandávání bylo těžce nekomfortní. Daleko více jsem spokojen s tímto držákem (tuším že s patřičně navýšenou cenou jsem ho viděl i na nějakém českém eshopu).

      0 0
    • doubleingram  

      Finny mame 2, davame do toho iP 6 a 5s v poradnym krytu a folii ale drzi jak svin, nikdy se to ani nehlo, takze bys musel jedine lehnout.

      Max v tezsim telenu to trochu vibruje.

      Samo jde o to co do toho das, pouzivam ten starsi typ.

      Jeden jsem pretrhl pri nandavani tel. ale to byla moje chyba.

      0 0
    • raadjek  

      Mám, resp. měl jsem. Viz http://www.bike-forum.cz/…na-kolo.html#…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.