Falzoše, kopky, fejky - AUKRO.. jak jinak:)

180 nepřečtených
  • kejmi

    Zdravim B-F, vsimli jste si jak je aukro napechovany kopiema snad uplne vseho zbozi? Setkali jste se taky osobne s nejakou aukci, kde Vas prodejce horlive presvedcoval, ze ma original zbozi a pritom jste zjistili, ze keca? Pisu to proto, ze jsem chtel kdysi koupit Oakleye a nakonec mi tady par uzivatelu poradilo, ze je to kopka. Pisu prodejci a zacal mi vyhrozovat trestnim oznamenim za pomluvu:) no komedie… Asi pred mesicem jsem narazil na krasnej vystrelovak Microtech – normalni cena kolem 10t – aukro za 1000… To jsem se zas pobavil:) pisu prodejci ze ma kopii (rozpoznano dle detailnich fotek a nasledneho posouzeni uzivatelu na knife.cz.. I na youtube bylo video kde bylo poukazovano na jednotlive rozdily mezi origo/fake) z ****** video zaslano prodejci – nasledne mi bylo vyhrozovano rozbitim huby, pokud video odeslu pripadnemu kupujicimu. Mate taky nejake perlicky?

    0 0
    • miki  

      Joo nejenom Aukro ale i na Ebay je toho dost .Až tu na tý zemičce budeš dýl tak si zvykneš.

      0 0
      • kejmi  

        Obcas se daji vychytat super veci za par kacek, ale je to jen zlomek… Spis grazlove co se zivej prodavanim smejdu z trznic a nebo joudove, kteri maj zbozi drazsi nez nekde v kamennem kramu a jeste bez zaruky.

        0 0
        • Soreno  

          normálně je naprášit šmejdy

          0 0
          • kejmi  

            Nj ale komu.. Aukru to hlasit uz nebudu. Ty oakleye a microtech jsem nahlasil dle pravidel „overeni aukce“ a nic se nedelo. Normalne dal prodavaj, maj status „superprodejce“ a nikdo neresi. Aukro dostane svoji provizi a drzi hubu a krok. Ja vzdycky kdyz narazim na falzos a pak nekdo koupi, tak vyherci posilam podklady, kde muze overit, ze koupil kopku-dost toho je na youtube… At si pak kupujici potaha prodejce sam. Dost hajzliku tam normalne podnika, nic nedanej a jeste prodavaj sracky… Snad nejhorsi to je v sekci obleceni, tam si pripadam jak nekde na vietnamskym eshopu…

            0 0
            • miki  

              A co se divíš? vždyd majitelé Aukra jsou Poláci.

              0 0
    • mrozu  

      Jo, je to běžný, prakticky všechny nový věci (hadry a značkový zboží) za podezřele nízký ceny jsou fejky koupený přes čínský eshopy typu dhgate atd. Rozhodně bych to naprášil, pokud o tom víš, že je to fejk, dle zákona je to dokonce tvoje povinnost. Na druhou stranu pokud někdo kupuje „originální“ věc za pětinu ceny v dobré víře, tak dobře mu tak.

      0 0
    • vladaza  

      Setkali jste se někdo s kopiemi i u plášťů? Konkretně Continetal GP 4 Season, který by měl být stále vyráběný v Německu. Nebo je jeho nízká cena dána tím, že je to třeba druhá jakost, že nemá orig. krabičku,..

      0 0
      • Chaingang  

        třeba konkretně Continetal se dá sehnat jako druhá jakost (křivě natištěný popis a podobny kravinky) za pár korun.

        0 0
      • mr.antik  

        A neni to jako u MK, že jsou jednak verze Handmade in Germany a dále verze z Malajsie nebo odkud zhruba za polovinu?

        0 0
        • vladaza  

          ofic. katalog Conti toto neuvádí,u nej­dražších plášťů je uveden výhradně německý původ, u ostatních tento údaj chybí a mohou tedy být odkudkoliv

          0 0
        • Ricci  

          By ma zaujimalo,co tak na plastoch asi moze byt Handmade…

          0 0
    • scret  

      jj, jenom z toho na co koukam – oakley, The north face atd.

      0 0
      • kejmi  

        jojo je to na poblití

        0 0
      • dieegoo  

        Věřím, že se najde spousta lidí, kteří si rádi koupí předražený šmejd, hlavně, když na něm bude známá značka a budou tím pak moct oslňovat okolí :/ Přesně pro takové je tamní nabídka určena.

        0 0
        • rob133  

          tjj, jen když se kouknu na lacoste trika…v brně jsem viděl polo za 2k a tady to maj za 500…čína…můj osobní názor je, že přes den tam flákaj origo a přes noc tam dělaj pro číňany na ebay(dhgate, ioffer)->aukro…a ve finále se v butiku potom platí jen ta značka…

          0 0
          • DaSnail  

            asi ne 8o)

            0 0
          • jIrI___  

            Taky bych to tak viděl.

            0 0
          • pepino  

            Prodávaj přebytky z továrny – North face, Casio atd, takže to originál klidně může být – známá tam lítala za kšeftama, kámoš měl továrnu ve Vietnamu. Třeba bágl North face za 900–1000kč, u nás 2500, originál je. Hodinky za 120.000 a tady za litr ne:)

            0 0
          • pepino  

            Ne, místo 10.000 kusů jich vyrobí o 500 víc a ty prodávaj na ebayi. Jinak s tím triko za 2000 u nás a 500 v usa bych se moc nechlubil, obojí je možná origo, jen my jsme schopný ty zlodějský ceny zaplatit.

            0 0
            • madcat  

              Asi tak. U nás se můžou někteří lidi ze značek typu Lacoste ******, takže si vlastně za těch svých 2000 peněz kupujou tričko za pětikilo, a za zbytek úžasnej pocit jací jsou kabrňáci. Přitom je to obyčejná konfekce.

              0 0
              • Smazaný účet  

                A kupa znacek, ktere jsou u nas „prestizni“ jsou ve svete brany jako bezne spotrebni zbozi:)))

                0 0
        • DaSnail  

          ale tým sa dá oslnit len určitý okruh ludí.

          keď niekto nevie čo to je oakley, tak ho óčkami neoslníš. a keď sa niekto vyzná a vie že O je fajn a rozozná fejky, tak ho tiež neoslníš…

          0 0
          • dieegoo  

            Zajdi někdy do baru, na diskotéku… 3/4 lidí jsou od hlavy k patě oblečení ve stejných Lacoste polokošilích či vestičkách, replay jeanách, D&G brýlích… co na tom, že vypadaj všichni jak přes kopírák, hlavně, že je to „značkové“. Originalitu nikdo nezkoumá.

            S Očkama máš pravdu. Ale lidí schopných rozeznat originál od faku moc nebude, alespoň ne při letmém pohledu. Za to těch, co vědí, že to nejsou levné brýle a „padnou“ na zadek, když je má někdo na nose, bude určitě víc.

            Každý má jiné životní priority :)

            0 0
    • gamster  

      No jo no, doba si to vyžaduje, všichni tlačí na pilu, aby bylo všechno nejlevnější,avšak při zachování kvality, ale to prostě nejde.

      Radši ani nechci vědět z čeho se vyrábí zázračné produkty „Tesco value“

      To je všude, elektronika je dimenzovaná tak,aby to vydrželo 3 roky, a potom něco odešlo- už párkrát se mi stalo že mi u NB zhořela deska do roka po 2leté záruce.

      0 0
      • pepino  

        To jo, to je trend, v 80.letech radiomagnetofon vážil o dvě kila víc, ale vydržel 20 let, to samý ledničky, pračky atd.., nebo si připlatit za Miele atd..

        0 0
      • destr  

        Tesco value sou normální kvalitní výrobky, akorát že si to nechávaj dělat pro sebe, čímž má ta firma co to dělá jistej zisk, a může to udělat levněji ;-)

        0 0
        • karliner  

          Opravdu si myslíš toto:„Tesco value sou normální kvalitní výrobky“???

          0 0
          • destr  

            No tak pokud třeba Hamé a podobně považujeme za „kvalitní výrobky“ ;-)

            0 0
            • kolda  

              ze to dela byt renomovany vyrobce neznamena, ze se jedna o stejnou kvalitu, kterou prodava pod svou znackou.

              prakticky u vseho mas nekolik urovni kvality, dulezite je, ze vsechny splni normy.

              takze si nedelej iluze, ze private label vyrobky retezcu jsou stejne kvalitni jako ostatni.

              ted jsem cetl rozhovor s sefem nejmenovane velke pekarny, jak musi jit s kvalitou u peciva az na samou hranici, aby se vesli do nakupnich cen retezcu.. kdyz lidi chteji rohliky za kacku, tak se nesmi divit, ze zerou sracky.

              0 0
        • gamster  

          Měl jsem tu čest se o těchto výrobcích něco dozvědět, takže zázračný jablečný džus s cenovkou 9,90Kč

          http://www.akcniceny.cz/…tava-769092/

          se sice z jablek vyrábí,ale na takový jablko by ses bál dotknout i v rukavici.

          S čeho si myslíš že je výborný měruňkový jogurt za 2,90Kč.Meruňky tam nejsou neboj, je to obyčejná rozmixovaná řepa, do které je přidaný barvivo a chemicky doladěná chuť-holt nemůžeš čekat za 2,90 lahodný smetanový jogurt s kousky pravých meruněk-nebuď blázen.

          0 0
          • jIrI___  

            Ale jogurt je to chutnější než Jogobella. A vo tom to je :)

            0 0
            • gamster  

              Tys to zabil, jo o tom to je no

              0 0
            • karliner  

              No, asi je zbytečné řešit tu, co má ale takový výrobek společného s jogurtem kromě nápisu na kelímku, co?

              0 0
          • Shoty  

            Tak takový jogurt bude asi shit, ale to každopádně neplatí u všech výrobků. Několik let jsem pracoval u potravinářské firmy a z vlastní zkušenosti vím, že se vyráběla jedna řada výrobků a s různými nálepkami podle řetězců ( Tesco, Kaufland, Billa, Spar, Coop, Penny…) Jeden výrobek, několik označení, několik prodejních cen.

            0 0
            • mrozu  

              Přesně tak, je potřeba vybírat podle výrobce. Ale odsuzovat ty marketový značky je teď hodně in, tak proč někomu bránit, aby si za ten hezčí obal připlatil. Někdo si třeba kelímky od jogurtů vystavuje doma na poličče .)

              0 0
              • kolda  

                ja je napriklad odsuzuju, protoze vidim do jednani retezcu s dodavately.

                takze private znacky nekupuju, z presvedceni.

                0 0
                • mrozu  

                  A u ostatnich znacek snad retezce s dodavateli jednaji jinak? Problem neni v privatnich znackach, pokud ti to vadi, nesmel bys nakupovat v marketu vubec, ale primo od vyrobcu. Bohuzel je to v dnesni dobe az na par vyjimek nemozne. A co teprve takovy obleceni, ktere sijou otroci v Cine…

                  0 0
    • Volf  

      Znáš někoho, kdo chce kvalitu , já snad už ani ne. každý chceme dnes díky mediální masírce co nejvíce vydělávat a co nejméně platit. No a to je myslím si velký problém dnešní společnosti. My už ani nevíme co je kvalita, nechceme ji, protože nás dnes už zajímé pouze sleva a to až tak od 50 % nahoru. Kvalitní věc prostě nemůže být levná a obráceně. Vem si jen v kolařině kvalitu komponentů před 15 roky a dneska. A také jak klesly ceny. Jde to prostě ruku v ruce.

      0 0
      • DaSnail  

        ja znám

        jaké každý a my ?

        za mna teda nemluvíš…

        0 0
        • Volf  

          No za tebe opravdu nemluvím a ani mluvit nechci. Znáš řečnické formy a obraty ? Jinak předpokládám podle tvé reakce, že nechodíš po slevách, nenakupuješ v e shopech a podporuješ obchodníky ve svém městě :-) Takže ještě jednou sorry za moji nekonkrétní řeč…

          0 0
      • vladaza  

        Kvalitu? ,jak u čeho. Když si kupuji např.obyčejný triko , tak koukám na cenu a pokud se mi bude líbit nějaká kopie /jakože si na značkové hadry vůbec nepotrpím/, tak ji klidně vezmu. Když si budu kupovat třeba náboj na kolo, tak už mě ta kvalita rozhodně zajímat bude a hodně, protože si nechci někde rozbit čumu díky nějakýmu šmejdu.

        0 0
        • li-borg  

          I u trika se dá narazit-svého času můj otec v nějakém nakupovacím afektu zakoupil asi 6ks triček za super cenu-no z pračky jsme pak vytáhli asi 20ks čehosi. Jeho šéf ovšem nakoupil hardy pro celou rodinu…

          0 0
      • kolda  

        souhlas.

        nez aby si clovek koupil jednu kvalitni vec a slouzila 10 let, tak si radeji koupi kazdy rok nejaky srot.

        kam to vede je asi jasne.

        0 0
        • soc  

          Kazdy rok budu mit radost z nove veci :)

          0 0
          • kolda  

            dokud budou na ty kazdorocne nove veci suroviny a nejaky prostor, kam ty stare odhazovat, tak ok, zatim se radovat muzes :)

            0 0
      • Bomba+  

        Přesně tak.

        Příklad: V osmdesátých letech jsem si z Německa nechal přivézt 4 páry Adidasek. Vydržely mi snad 6 let.

        Dnes? Tatáž firma, totéž zboží, ale je to tak na rok.

        Dnes prostě kvalitní sportovní obuv nekoupíš. Rozpadá se to všechno, Adidas, Puma, nikdo už nedělá kvalitu. Já bych klidně dal za kvalitní botu několik tisíc, ale není.

        0 0
        • Automat_1  

          Ale existuje. Nekupuj firmy jako Nike a spol, ale zajdi si do nějakýho outdooru a vybereš si kvalitní goretex(např.) botu co vydrží všechno do 3 tisíc.

          A zrovna s Adidasem mam výborný zkušenosti. Teda konkrétně Adidas originals (jestli se liší kvalitou to nevim). Pro všední nošení mam 5 párů bot a po 3 letech vypadají jak nový. Mechanický vlastnosti se změnili, ale to prd poznám-nepromokavý nebyly a ani nebudou..)

          0 0
          • karliner  

            A kde mám koupit kopačky (turfy), které by vydržely aspoň tři sezóny (rok a půl) hanspaulky, což je zhruba 50 zápasů? Nebo tenisky, co vydrží sezónu na antuce? Zajímají mne sportovní boty určené pro sportování, což Adidas originals imho nejsou.

            0 0
            • Automat_1  

              Fotbalovou obuv kupuju od Uhlsportu. Mám tam poměrně výrazné slevy a věci drží jak můžou. Minimálně záruční dobu je mám vždy (to neplatí o golmanských rukavicích, ale tam je to pochopitelné). V současnosti mam pravé Predatory, odehráno mám 1,5 sezony a stále drží, něco se dá taky odpozorovat už z materiálu, když vidim klokaní kůži, tak poznam hned, že vydrží víc jak ty bahnitý duhový kopačky(mericurial, f50.). Tenis nehraju, to ti neporadim, ale k Vánocům ode mě táta „dostal“http://w­ww.jp-sport.cz/sportovni-boty/adidas-tenis/boty-adidas-cc-genius-novak-djokovic.html a zatím je doufam spokojen.

              Nejlepší je si vybrat v menších maloobchodech, tam poradí a něco o tom ví. V gigasportu, A3 a podobných masových shopech vědí zdá se kulový.

              0 0
              • karliner  

                Tak zrovna Uhlsport má turfy naprd (tedy – nesedí mi) a na většině hřišť hanspaulky je hra v lisovkách zakázána. Klokaní kůže je fajn, ale na přírodní trávu, myslím (nezkoušel jsem), že na umělce 2.generace (s pískem) by hodně rychle odešly a opět narážíme na trabl, že v lisovkách ani kolíkách hrát často nesmíš a nevím, jestli se vůbec turfy z klokaní kůže dělají. Vystřídal jsem několikery Nike, Adidasky, Lotto a Pumy a všechno +/- ten rok a půl. Nejlepší byly Kaiser 5, ale ty mi ukradli (i s autem…).

                k těm sportovním supermarketům – to je pravda, nevěřím, že by 100% personálu dokázalo kopačky poznat :-)

                0 0
                • Stingray  

                  KAISER 5 potvrzuji, nejlepší boty na umělku co jsem kdy měl. Neříkám že vydrží všechno, ale žádný jiný boty nevydržely celý rok dva dny v týdnu tréningu. Největší sračky byly Nike, utrhal jsem ty jemný špunty po třech hodinách tréningu. Docela se mi osvědčily i Pumy, taková tvrdší směs podrážky…

                  0 0
          • Bomba+  

            Ale já nechci boty na chození. Já chci boty na běhání, pak boty na squash.

            Moje zkušenost:

            Adidas: pánská běžecká obuv, cena 2799 CZK. Po půl roce běhání na šotolině/asfal­tu/lesní cesty je odtržená špička, povolený šev u levé boty, pata uvnitř zborcená.

            Adidas: pánská sálová obuv, cena 2300 CZK, bílá podrážka. Po 3 měsících utržený vršek od gumové podrážky, reklamováno.

            0 0
            • Automat_1  

              Tak s běžeckou ti ještě poradim Asics a nebo nějaký starý Nike Air Max z Ameriky, dnešní módní už nestojí za nic, ale tenkrát jakožto určený na běh byly kvalitní. Sálovky zkus od Uhlsportu, nic jinýho mě nenapadá.

              0 0
            • kolda  

              bezecky se mi ted osvedcily salomony X Wings. dobra krosova bota.

              mel jsem stary model NB 9× rada – krosky, dobry, novejsi model sel rychle do sracek. ty salomony vypadaji bytelne.

              0 0
              • Bomba+  

                Automat,Kolda:

                Kluci, dekuju za tipy, podivam se po nich.

                0 0
              • witmar  

                Salomony máma po 3 letech běhán stále drží…pouze mám trochu sjetou podrážku…

                0 0
            • Cavendish  

              Jestli chceš něco co vydrží,tak se podívej po značce Saucony.

              0 0
        • jIrI___  

          Aby všechno neskončilo jako třeba Tommy Hilfinger nebo v současnosti už bohužel i Baťa- jen prachsprostí našívači značky, kteří se tím ani moc netají, svoje zboží prodávají za úplně mimózní ceny a lidi jim to stále kupují…

          0 0
        • prvniodkonce  

          Na běhání NB (starší modely), na kolo Sidi a na běžky Alpina, jsem vysmátej :)

          0 0
    • Smazaný účet  

      Zatim ne. Preferuju mořskou štiku a Victorinox.

      0 0
      • kejmi  

        cože?

        0 0
      • bikedep  

        Viktorinox nebrat,je to levnejsi verze Wenger

        0 0
        • DaSnail  

          ale no tak… 8o)

          0 0
        • Smazaný účet  

          mám wenger a jsem nadmíru spokojený

          0 0
          • bikedep  

            Souhlas :))

            0 0
          • DaSnail  

            na ja mám od wengera dva nože a hodinky a od victorinoxu jeden nôž a multitool. so všetkým som spokojný ale nejaký dramatický rozdiel v kvalite asi nerozoznám, no.

            0 0
            • bikedep  

              Original armadni nuz Wenger,civilni verze Victorinox.Rozdil je v materialu ostri,respektive celkovem zpracovani.Co se tyce hodinek,strojky Wenger jsou min.Eta,zadna po…a Myiota.Jen se divim tem cenam,za ktere se v Cechach prodavaji,vcetne velkoobchodu.

              0 0
              • madcat  

                Eta to jako ti co vyrábějí ty mixéry apod.? :-)

                0 0
                • bikedep  

                  Nee,Eta je oznaceni hodinovych strojku Swiss made,s mixerem to nema co do cineni:)))

                  0 0
              • DaSnail  

                mno, Original je Victorinox. Wenger je Genuine

                vinox začal vyrábať skôr. armáde dodávali pol na pol, takže to, že jeden je armádny a druhý civilný neni pravda.

                victorinox je vlastníkom wengera.

                zdroj victorinox wenger

                máš k tým rozdielom v materiáloch nejaký link?

                0 0
                • karliner  

                  Tak tomu se v boxerském slangu říká „capák“ :-)))

                  0 0
                • bikedep  

                  Link nemam zadny,pouze cerpam primo od vyrobce Wenger a distributora pro Nemecko-Herbertz Pforzheim,odkud vozim noze.Ale pokud mas nejake jine info,posli mi okkaz na mail,rad se tam s nim pochlubim:))ale jestli zacal vyrabet Victorinox driv,nevim,ale armadni zakazku ziskal 100 procentne Wenger,diky patentu otviraciho noze

                  0 0
                • bikedep  

                  Jeste k tem rozdilum materialu-ve velkoobchodnim katalogu je soucasti tabulka tvrdosti,obsahu uhliku,houzev­natosti ostri a Wenger je na tom podle tabulek lepe.Zkusim ji najit na netu.

                  0 0
                  • DaSnail  

                    nemá victorinox 1.4110 a wenger 1.4034 ?

                    0 0
                    • bikedep  

                      Nevim ted z hlavy presna cisla(mam ted dovolenou a katalog doma nemam),ale rozdil byl ve slozeni a pomerech kovu.Je to znat i na cepelich-Wenger ma ocel takovou sedavou.Mam dojem,ze slusne ostri zacina na(podle jedne stupnice)440 a to ty oba noze maji.Nekteri udavaji jeste a,b,c,prave podle slozeni.

                      0 0
          • l-e-t-o  

            mám švýcarák wenger už asi deset let a nemůžu říct na něho křivého slova. Opravdu povedený nožík.

            0 0
    • Roman1492  

      mám pocit, že u některých věcí, třeba u hader, už si dnes ani v obchodě nemůžeš být jistej jestli je to v úvozovkách origo :))) v podstatě jde jen o štítek, kterej vietnamec vyrobí na ukradené mašince ze značkový fabriky a ten z toho kusu hadru dělá origo :))) jinak je krásný, jak kolem brněnský vietnam tržnice parkujou X6 a Q7 zbohatlíků a jejich paniček a chodí tam kupovat napodobeniny a hrajou si, jak na to mají :)))

      0 0
      • Volf  

        To víš ona taková taška Luis Vuitton za tři kila no prostě nekup to že :-) zejména když na těch zbohatlických autech najdeš nalepený ty nejlevnější folie co existují. To pak ty myšlenkový pochody do sebe naprosto zapadají :-)

        0 0
        • kyl  

          Ve většině případů platí že čím víc máš peněz tím víc šetříš.Šéf podniká 15 let v zemědělství a strojírenství,prachů má plno ale jak se něco posere,co já osobně bych bez uvažování vyhodil a koupil nové,tak to se musí nějak zpravit protože to stojí peníze.

          0 0
        • Roman1492  

          jj vuitton a armani tam před vánocema letěli nejvíc jsem měl pocit :))) a teď si vem toho troubu, co mu jeho stará koupí fake , on se pak jde někam vystavovat a dělá ze sebe trotla :))))

          0 0
          • Ricci  

            A for je v tom,ze 99% ludi ani nebude vediet,ze im ukazuje fake…

            0 0
    • Pumsc  

      někde jsem viděl boty a bylo na nich napsany NUKE :DD

      0 0
      • madcat  

        Jo tady ty „podobný“ nápisy jsou někdy docela veselý: PLIMA, NAIKE, MIKE, REDBOK apod. :))

        0 0
        • vinca  

          A pak, že tady moc chlastáme. Podle mne musej bejt v ty Číně furt vožralí, když dělaj takovýhle překepy ! Mně nedávno dokonce vnutili tohle :

          0 0
        • Georrge  

          já nedávno ve vlaku potkal ženskou s kabelkou na který bylo vyšito velkým PUSSY… ale ženská se tvářila spokojeně :) a o to přece jde :D

          0 0
    • rigby  

      Právě teď jsem jednu hodně zajímavou věcičku viděl. Není mi zcela jasné, jak mohl Lennon podepsat plakát k remasterovanému CD, který je z roku 1999 (viz jeho podpis v ponorce)… Pro neznalce dodávám, že Lennon byl zastřelen v roce 1980.

      http://aukro.cz/…3445349.html

      0 0
      • Smazaný účet  

        Hhhh…zkus se na to optat prodejce:)

        0 0
      • onik  

        :D:D:D:D napiš mu a napiš tady pak odpoved prosím..to mně fakt zajíma ale at mu zase nepiše 500 lidi :) ale postřeh dobrej ;)

        0 0
      • jIrI___  

        Podle popisu je to plakát k filmu Žlutá ponorka a ten je z roku 1968.

        0 0
        • rigby  

          Jako znalec Beatles poznám podle obrázku rozdíl mezi plakátem na film z roku 1968 a plakátem k vydání CD Yellow Submarine Songtrack z roku 1999. Prodejce si tam může psát, co chce…

          0 0
          • jIrI___  

            oukej, já znalec nejsem, takže máš pravdu.

            btw. psal mu někdo dotaz?

            0 0
      • destr  

        Stačí číst ;-)

        0 0
    • roman 3D  

      mě by velice zajímalo jestli kolík na zabíjení upírů je pravý či se jedná o fejk, doporučuji přečíst diskuzi pod aukcí http://aukro.cz/…5848131.html?…

      0 0
      • Smazaný účet  

        bomba!

        0 0
      • Vilém  

        Ten cvicenej slimak, od stejneho prodejce, je taky dobrej.

        0 0
      • jIrI___  

        „Na dotazy kupujících sděluji, že používání tohoto nástroje, jako náhražky na Aukru prodávaných análních kolíků, se zásadně nedoporučuje a je jen na vlastní nebezpečí příjemce.“

        :D

        0 0
      • li-borg  

        Podvodník je to-copak na zombíky platí kolík?.

        0 0
        • roman 3D  

          kolik si jich osobně zabil a čím že si dovolíš pochybovat:-)

          0 0
      • roman 3D  

        tak ještě přidáme přímý odkaz na další zajímavou aukci

        http://aukro.cz/…4977362.html

        0 0
        • cuki  

          měl jsem pocit že tyhle potvory jsou oboupohlavní. Nerad bych si koupil pěknou sexy slečnu a během přepravy se z ní stal sameček brrr :-D

          0 0
      • nitraq  

        Dobrej troll:)

        0 0
        • Delkim  

          no jo, ale lidi přihazují, to jsem zvědavý jak to pak řeší :)

          0 0
          • Vilém  

            No jak? Poslou mu prachy, on jim kolik.

            0 0
            • Delkim  

              myslel jsem toho slimáka :) teď ho bude venku těžko hledat :)

              0 0
              • Vilém  

                Co vis, treba ho ma doma? :) Nebo se da sehnat nekde ve zverimexu.

                Zatim ma 100% pozitivnich komentaru, tak snad si to nebude dobrovolne kazit.

                Ten pocet shlednuti bude asi taky extremni, uz ted je u koliku pres 100000.

                0 0
      • scret  

        vyborny!:)

        0 0
    • Breakpain  

      Zdravím pánové, mám takovou otázku, co si myslíte o FSA 660–640 řidítkách od FSA na MTB při ceně 1150 kč za kus (nová … když jsem se ptal, už byla prodána, ale prá mi objedná dotyčný nová … ). Takže mě hned napadlo, že to bere z eBay a podobně … Tedy – jedná se o NEoriginální řidítka (riziko, že si rozbiju hubu) …

      obr1

      obr2

      obr3

      Děkuji za radu.

      0 0
      • Breakpain  

        ještě doplním označení :

        FSA K-Force Carbon 31,8×660mm nebo 640mm

        0 0
        • Delkim  

          kup si je sám za pětikilo, poštovný zdarma, tady máš jinou barvu ale ty tvoje jsem tam viděl v rychlosti taky

          http://www.aliexpress.com/…4257901.html

          0 0
          • Breakpain  

            Já si říkal, že to bude něco takového ;) děkuji Ti, takže to je „fake“.

            Nemáš s nimi zkušenost, nerad bych si rozbil hubu … ;)

            0 0
            • Delkim  

              nemám, ale z logiky věci bych to rozhodně nedoporučoval, přece jenom tohle není blatník, za tohle se držíš rukama :)

              0 0
              • Breakpain  

                Tak nějak jsem si to myslel … proto jsem si to tu šel ověřit … tak nic noc … papá řidítka … děkuji Ti ;).

                0 0
            • novas32  

              cus. vozim kopie z Aliexpressu – na silnici sedlovku Ritchey Superlogic 27,2mm a na bike jsem poridil rovny rodla, sedlovku a predstavec FSA – K Force. sedlovka a rodla karbon, forbec hlina s povrch.upravou karbon. bez nejmensich problemu, zpracovani perfektni, jedina vytka – sedlovky obecne jsou tezsi nez originaly. sada FSA + kosik Specialized vysla na cca 1.600,– Kc. nemam s tim nejmensi problem, na biku jsem mel zpocatku respekt z tech riditek, ale uz to vubec neresim. jen na dotahovani objimek apod.jsem si pujcil momentak. s ohledem na porizovaci cenu neni podle me co resit.

              0 0
              • destr  

                Moje „superlogic“ měla 151 g při 400mm.

                0 0
                • novas32  

                  tak to jsem koupil o hodne „min“ superlogic :) 216g pri 27,2/400. mam bez ofsetu, tusim, ze maji obecne tezsi zamky nez ofsetovy, mysleno „levny cinsky originaly“ :)

                  0 0
      • TheMarra  

        Vím, že se jedná o fake,ale je to opravdu takový shit?? Jezdí to někdo a má s tím zkušenosti?? Přemýšlel jsem o koupi celé sady,ale nerad bych se někde rozstřelil…

        0 0
        • Kouba_2005  

          Jedna dobře mířená a praskne všechno, z některých zdejších fotek ale opravdu zamrazí. Já volil originál a udělal bych to pro jistotu zas.

          0 0
          • novas32  

            srabe :)

            0 0
            • Kouba_2005  

              Řekneme si, až ti to zůstane v ruce :) Ale košík dobrej za ty prachy :)

              0 0
              • novas32  

                no tvl, vcera jsem jel domu z prace takovej prudsi rozbitej sjezdik a stal na brzdach…jak jsem se do tech rodel oprel, uplne dobrej pocit jsem nemel, ale drzej a ja ziju, tak dobry:)

                apps kosik – ve speslu ho kostujou na 1290,–…takze za 15USD jednoznacne dobra cena, o tom zadna:)

                0 0
        • blaf  

          problem je, ze kvalita neni zarucena, muzes narazit na dobrej kus nebo spatnej, u znacky mas alespon nejakou zaruku kvality

          0 0
        • TheMarra  

          No nerad bych právěže někde v lese skončil rozsekaný…Dejme tomu,že představec a řidítka ne..A co sedlová trubka?? Vozí někdo carbon z číny??

          0 0
          • Breakpain  

            No nevím .. ulomit sedlovku a narvat si ji doprdele je snad horší, než někde spadnout … nic ve zlým.

            Takže tohle bych neriskoval taktéž – pokud si zodpovědný, tak mi vychází, že maximálně tak blatníky, držáky na pití, gripy atd :D …

            samozřejmě strach je přehnaný, většinou to asi bude OK, ale riskovat, že to náhodou nevyjde je … na zvážení ;)

            0 0
          • jIrI___  

            Sedlovou trubku z Číny nevozím, ale na HT jsem vozil čínskou sedlovku a s mými v té době 80 kg bez problém. Nebál bych se ji koupit znovu.

            0 0
          • novas32  

            viz.muj prispevek o kousek vys. na silnici i na biku, bez problemu.

            0 0
    • Vilém  

      To je ale pekna sbirka fejku

      0 0
    • kejmi  

      Zajímavě poškozený rámy … vše Cannondale, vše carbon, vše rozřezaný flexou :-D

      0 0
      • nitraq  

        Stáhnout cenu dolů a základ na pěknou lampu je doma:)

        0 0
        • jIrI___  

          Zas, pro někoho, „designová“ lampa za 3000 Kč, to je mezi tímto stylem nábytku za hubičku :)

          0 0
      • Vilém  

        Taky jich mam par doma:) Akorat se na nich nikdo nevyradil flexou.

        0 0
        • nitraq  

          To jsou ty rozlepený ze sběrnýho dvora?:)

          0 0
        • alinceb  

          Nezkoušel jsi AsiJuru, jestli by je neuměl dát do kupy?

          0 0
        • Rubi  

          kde se da tohle poridit? chtel bych si neco stvorit do interieru…

          0 0
        • Kami  

          :D:D tak to je síla.. kde je to rozlepený? Někde u zadní stavby? Oprav a jezdi. Jezdím na silnicce s prasklou hlavou za kterou jsem teda ještě zaplatil :-/ Raděj jsem měl nabehnou do sběrných surovin :D Nemívají tam častěj takovej šrot ? :D

          0 0
          • Vilém  

            Prevazne je rozlepeny spoj zadni stavby a ramu. Nasledkem toho je u nekterych i poskozena zadni stavba, neco asi uletelo za jizdy.

            0 0
        • Zdyn  

          Zdar, jsem věděl, že tohle nějdo na B-F měl.

          Nechceš se něčeho z toho zbavit?

          0 0
    • Delkim  

      a jéje, se to i tady na bazaru rozmáhá

      třeba ten košík Bontrager XXX, za 599 si ho fakt nekupujte, stojí i pod 250 Kč včetně pošty…

      např. 500 Kč za dva kusy

      fotka místního „lapače kavek“ a fotka z Aliexp.

      0 0
    • antt  

      jsem si jednou koupil z aukra lacoste polo, mám ho na spodku skříně a čekám, jestli přiberu 35kg

      0 0
    • Mr.Dan  

      Jsa trochu na vážkách, zda tohle koupit. Sedí váha i šířka dle výrobce i kolo, ze kterýho je to prej sundaný (týpek měnil za vlajdy na Haibiku). Tak to snad poznám dle sériovýho čísla, který údajně u faků chybí. http://www.cyklobazar.cz/…lite-carbon/

      0 0
      • alinceb  

        Fake Syntace jsem ještě neviděl. Tyhle přesně má na kole přítelkyně – kupoval jsem je od black.horse…

        0 0
        • kubad  

          tak se máš pořádně dívat, bohužel jsou :(

          0 0
          • Mr.Dan  

            Jojo, bohužel jsem jich pár na jebayi viděl. Pro prozkoumání jsem si vytvořil soukromou hypotézu, že pokud maj 640mm a na koncích rysky 620 a 640, je to fake, a pokud maj 630 a rysky 630 a 610, je to origo. Rozhodne stejně až serial number…

            0 0
            • alinceb  

              Hodně poznáš i podle tvaru. Syntace, stejně jako FSA, mají i řidítek výškově vyosený střed OS. To jsem i fejků neviděl – ty bývají ve vodorovném řezu symetrické…

              0 0
              • kubad  

                mě se dostali do ruky řídítka které byly k nerozeznání od pravých,naprosto stejný tvar, neměli seriové číslo a bylo vidět že ta vnitřní nosná bílá vrstva je výrazně širší než u originál řídítek,

                váha +/- seděla

                0 0
                • alinceb  

                  Tak to mi dej zdroj – objednám si je bez log. Moje měly být jako 3TTT Xida, ale tvar se mi fakt nelíbí…

                  0 0
                • Mr.Dan  

                  Díky za detaily, dám si pozor (i bez ochrany). Já právě takový našel na čínským Ebayi a podezřelá byla fakt jen ta cena..

                  0 0
              • Mr.Dan  

                Přesně, je to vidět i na fotce originálů. A jinak jsem ještě lehce zmaten, že na některejch fotkách je psanej úhel 9°, na jinejch 8°, oboje přitom u originálů (na stránkách maj v popisu 8°, ale na fotce 9°). Ale asi to souvisí s tím, že nabízejí dvě šířky (600 a 630), a tak pro ně vycházej i dva úhly…

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.