• d.urb

    Nevím, jestli jsem jediný kdo pravidelně slintá u fotodokumentací výletů na radavistu..

    Zajímalo by mě jestli znáte něco podobného (krásná příroda/spíše vícedenní výlet/ nejlíp štěrkovy/ polňačky/ lesní cesty) v čr a jste ochotni se o lokaci podělit :)

    je mi jasné, že je tady X témat s dobrými traily, ale mám pocit že tenhle (adventure?) druh cyklistiky jde po něčem jiném než třeba XC

    0 0
    • tromboonen  

      Plnovous uz mas?

      Ja nevim clovece, neni lepsi najit si neco na mape, vyrazit a objevovat, nez nechat se vest za rucicku krok po kroku? Takovych mist je u nas prehrsle, nepotrebujem appky a emericke websajty, ne?

      0 0
      • d.urb  

        chapu tvoji vytku, plnovous, kerky, stravu ani ocelovou krosku za stovku nemam a radavist sam o sobe mi prijde kycovity. Zajima me ten zazitek.. nemyslel jsem mapu trasy, spis proste lokace.

        Ale jestli to lidi berou jako svoje tajemstvi, tak chapu :)

        0 0
      • d.urb  

        chapu tvoji vytku, plnovous, kerky, stravu ani ocelovou krosku za stovku nemam a radavist sam o sobe mi prijde kycovity. Zajima me ten zazitek.. nemyslel jsem mapu trasy, spis proste lokace.

        Ale jestli to lidi berou jako svoje tajemstvi, tak chapu :)

        0 0
        • Singlespeed  

          Jde vidět, že jsi hodně nezkušený. Snad každý ví, že bezkonkurenční cykloturistické terény jsou u nás v pohraničních horských oblastech jak na severu tak na jihu. Po bývalých signálkách, bunkrovkách, lesnických asfaltových nebo prašných cestách, případně drogach poźarowych kousek za hranici se dá jet stovky kilometrů.

          0 0
          • KoudakT  

            Na expedici by to asi úplně nebylo, ale ono stačí dojet do Beskyd (nebo Bílých Karpat) a tam se vydat první asfaltkou, na kterou narazíš, do hor. Jenom ty Karpaty jsou lepší aspoň ve dvou, bývají dost prázdné a v případě průšvihu na nějaké odlehlejším místě by tě pak mohli najít až vlci při jarním tání :-)

            0 0
            • d.urb  

              Díky, díky.. Na jaře něco z toho prubnu.

              Singlespeed: to nemůžu popřít:) proto se ptám..

              0 0
      • AV  

        Co najdeš na mapě oblasti, ve které jsi nikdy nebyl a nemáš o ní jakékoli informace?

        Tvůj názor nemusí každému vyhovovat (doufám, že nejsi „sociální inženýr“)

        0 0
        • ziki007  

          Právě, že skoro nic, kromě vrstevnic a cest. A o tom objevovaní to myslím celé je… Občas to vyjde parádně, občas holt vláčíš kolo na rameni a nadáváš.. Pokud chceš mít předem vše do detailu rozpitváno, jeď s cestovkou ;-) Ale abych jenom neplkal, přidám tip – Polské sudety, okolí Klodzka, obzvlášť Góry Sowie… Tam se zkoumalo moc pěkně…

          0 0
    • scota  

      Orlické hory, Rychlebské Hory a můžeš to vzít i do Polska :-) Chystám se do Českého lesa. Dále třeba Brdy a Pošumaví (okolí Boletic).

      Pořádné štěrkové cesty odnikud nikam mají v Laponsku ;-)

      0 0
      • jecnak  

        Spusta cervenych sterkovek a mizerneho asfaltu je ve vojenskych Brdech. Tam je to na krosku uplne idealni.

        0 0
        • d.urb  

          Super, diky!

          Scota: skandinavii za vikend nestihnu, ale je to v poradniku, uz nejakou dobu ulitavam na to prochazet si nahodny tamejsi silnice na street view

          0 0
          • scota  

            Jenže v Laponsku google vozítko asi moc nejezdí, protože by se mohlo srazit s losem, nebo sobem v nejhoším případě s rosomákem ;-) Hlavně to chce zvolit správný měsíc na cestování, nejlépe asi druhou půlku srpna.

            0 0
    • tromboonen  

      d.urb: ja si delal srandu, jak jsem videl ty hosiky s pivnima zatkama misto krytky predstavce..

      Jak rikaj kluci, cokoli u hranic kde probehlo nejake vysidleni je divocina, namatkou Sumava kolem Prasil, nebo Schwarzenberskeho kanalu, tam jsou takove cesty… Beskydy, tam jsou dost krpály a jednotlivé kopce oddělené, takže vyjedeš, sjedeš, vyjedeš.. pokud jsi v Praze, stačí sednou na kolo, najet Revnice a od tamtud už na JZ po hřebenech, pak do vojenskeho prostoru (když zrovna nestrilej)… vsude stare asfaltky, rozbite asfaltky, sotolina (trochu ostrejsi), lesni cesty.. muzes tam ztravit par dni a divocina je to skoro vetsi, nez co nafotili ti vousaci :) Moc lidi nepotkas a infrastruktura 0..

      Luzicke hory plus prilehle casti Nemecka jsou taky pekne..

      0 0
      • pepek  

        jako grammar-nazi by sis to měl zavčas opravit

        0 0
        • tromboonen  

          A no jeje, ted abych to pokazdy po sobe cet… psal jsem rychle info, precist a porozumet tomu predpokladam jde, nepouzivam slova v jinych vyznamech, nepletu si muj a svuj, ani neprodukuju vety, ktere zni jak od Google Translatoru, nepletu si holky s klukama..

          A pan me zjebe za blbou mezeru nebo preklep? Klasika.. Opravit se to da jen po napsani, ale vazne nemam cas to studovat abych blbym preklepem nekoho neurazil, pokud nekomu vytykam chyby, jsou o deset radu horsi nez tohle a delam to jen proto, ze doufam, ze si toho vsimne a prestane produkovat takovy paskvily..

          0 0
          • pepek  

            ztravit par dni není překlep. U jiných je to jedno, ale když Ty jsi takový neomylný . . . . .

            0 0
            • tromboonen  

              Budes se divit, ale je.. mam na tyhle veci lehkou formu dyslexie, proste je nevidim nez si to po sobe prectu nebo projedu spellcheckem… coz delam u pracovnich veci, ne u blaboleni na BF, ale priznejme si, ze to nebrani porozneni textu ani to neni stejna kvalitka jako klici zastavily, svoje pritelkyne a veta, co nedava smysl protoze polovina slov byla pouzita v jinem vyznamu nebo na spatnem miste ve vete.. ale mas grammar nazi punkt, to jo..

              0 0
              • RomanH  

                A pritom stacilo jen rici, ze ses spletl ;-)

                0 0
                • tromboonen  

                  No ja to takhle pisu bezne, i v anglictine delam preklepy o kterych vim, dokud si to po sobe neprectu nebo neudelam spellcheck, proste to tam je, nejakej uzel mezi hlavou a rukama/klavesnici, kdyz pisu rukou, tak se mi to nestane.. ale nemyslim, ze by to byl takovy hrich jako ty, co si tady obcas dovolim kritizovat..

                  0 0
      • honhav  

        co mas proti pivni zatce misto krytky predstavce… ? :)

        0 0
        • tromboonen  

          Ale celkem nic, jen to na tech strankach vypadalo, ze pokud ji (samozrejme z mikropivovaru) nemas, a k tomu plnovous a 1×prevody, nepustej te na trail… a ze vejlet se povede jenom kdyz jej nafoti profik a udela se z toho clanek na Web.. plus tazatel, ktery asi nikdy nevytah paty z Prahy… tak jsem neodolal, no.. :)

          0 0
    • Cemik  

      Ja vyřešil ze jsem se informoval u cestovek, co jezdi černou horu, slovinsko, chorvatsko atd. Srovnal nabidky na 8 nocí, pak se trochu pogoglilo, nasly se mista blizko letovisek… a podle toho jsem vybiral. :-)

      Edit: moře nebyla priorita

      0 0
    • scota  

      Bělá pod Bezdězem, Ralsko

      0 0
      • d.urb  

        okolo bezdězu to dokonce i znám, můžu jen souhlasit !

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.