• ondreej7

    Zdravím,

    koupil jsem si před nedávnem Epicon X1 se zamykáním na korunce a po pár vyjížďkách jsem zjistil, že když jí chci zamknout, tak jde zamykací páčka na vidlici přes těch 90 stupňů co by měla chodit až na doraz a vidlice se někdy zamkla, někdy ne. Jednou se mi dokonce stalo, že v poloze otevřeno byla vidle zamknutá. Dal jsem vidlici na servis a požádal prodávajícího o kontrolu/re­klamaci, po vyzvednutí byla ok a bylo mi řečeno, že se to někdy stává, ale po jedné vyjížďce je problém zpět. Je to problém jen s nějakým utažením nějakého šroubku, nebo to tam mam dát zpět na reklamaci?

    0 0
    • vili  

      Je povolená patrona vevnitř. pokud to pro tebe není problém, dej to zpět na reklamaci…ať se to naučí vyřešit…

      0 0
      • ondreej7  

        diky, nakonec jsem se do toho pustil sam, bohuzel jsem vypusil olej z patrony, tak v pondeli koupim 5W tlumicovy a naplnim, ále mel bych par otazek. Vytru to do sucha a podle priprispevku tady na foru dam misto vazeliny olej do noh a pred pist vzduchu. Ale pri montazi mi nekde vypadlo nejake tesneni „O“ s prumerem asi 10mm a nevim kam patri, je podobne jako krouzek O na nastaveni odskoku, ale bylo asi nekde v olejove patrone, vi neko kam patri?

        0 0
        • Petr78  

          Koukni jestli ten O-kroužek nechybí na spodku pístnice olejové patrony. Je to ta část, která je uvnitř spodku vnějších nohou a ten O-kroužek těsní, aby z vidlice neprosakoval olej, když je předělaná na olejové mazání.

          0 0
          • ondreej7  

            zdravim, tak jsem vcera zkusil predelat na olej a mam zase dotaz :) bohuzel jak jsem psal, ze mi olej vytekl z patrony a nemohl jsem zjistit kolik ho tam bylo (je to Epicon 2012 LO-RC) dal jsem tam tedy olej ze spoda patrony az po okraj cca 35ml a pokud je regulace komprese na minimum chodi docela dobre ale jak ji trochu pritahnu jde jen do poloviny a pak az jen pres velky tlak niz, mam tam moc oleje? Dal jsem tam tlumicovy 5W

            0 0
            • ondreej7  

              tak jsem se ted tady docetl, ze se ma davat olej jak dolu tak nahoru do patrony, ma nekdo zkusenost kolik? diky

              0 0
            • ondreej7  
              Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse