Elektrokolo Lectron Montana RSX 27,5"

9 nepřečtených
  • ViktorCZ

    Mam ted tohle kolo pujcene a zatim nejlepsi z tech co jsem vyzkousel co se motoru tyce. Nicmene ta vybava me trosku odrazuje, ale stejne premyslim ze bych si ho poridil. Co myslite na tu vybavu a mate treba tip na lepsi do 50ti tisic? Idealne horske HT.

    Pak by me taky zajimalo pokud budu jezdit prez zimu v mrazech co to udela s baterkou, prezije to abych si na jare nemusel kupovat novou?

    http://svet-elektrokola.cz/…sx-9643.html

    0 0
    • tomas.nov8  

      Baterie přežije, jen musíš počítat s výrazně menším dojezdem v zimě. Jinak upřímně 100% najdeš lepší elektrokolo do 50tis. Za tohle bych peníze doopravdy nedal, nemám teda s motory 8FUN nějakou zkušenost, být tebou se držím známějších středových motorů – Bosch, Schimano a Yamaha. Elektrokola jsou poměrně těžká, většina už má pevné osy, určitě vzduchovou vidlici a ne motor v zadním náboji… Okolo 50tis bys něco měl sehnat, většinou ty elektrokola s těmito motory na 50tis startují.

      0 0
    • Petr L2  

      To jsi toho asi moc neodzkoušel, pokud je tohle nejlepší na čem jsi jel.........

      Hodně by mě zajímal ten dojezd deklarovaný za hranicí 160km, to nemají ani kola za 100 a více, to je papírová kapacita baterie 630Wh při zátěži 50 Kg a jízdě po naprosté rovině za pokojové teploty, k té se nepřiblížíš ani náhodou, Bafang s motorem vzadu a 630WH baterií jezdcem cca 80 Kg v běžném lehčím terénu, tedy po cyklostezkách, dojede tak 50 km, pokud bude asistence na minimu tak možná 80 km. Baterie pochopitelně v mrazu trpí s tím nic nenaděláš, takže počítej s tím, že zimní provoz se na její životnosti i výdrži projeví, takže v zimě dojedeš ještě méně a v létě pak postupně také, takže za cca tři roky jí hodíš do trní a půjdeš pro novou za zhruba10 000,– :-)

      0 0
    • bessinka  

      Jedině středový pohon s torzním snímačem.

      Nábojové motory jsou historie a vyhozené peníze.

      Leda na výlet s LDN.Asi tak.

      0 0
      • ViktorCZ  

        OK diky za info. Asi to tak opravdu bude.

        Aktualne tedy pokukuji po kolech Giant a Haibike.

        0 0
    • adam1  

      Ahoj ,co tě k tomu vede?V profilu máš super kolo proti té příšeře co postuješ brrrrr:) a podle profil.foto vypadáš cajk?:)

      A za 40k ?koukni na ty komponenty

      0 0
      • ViktorCZ  

        Primarne pro manzelku, tim se obratil rozdil mezi nami pri projizdce, takze ted ceka ona na me :)

        Ale prez zimu bych ho urcite taky vyuzil sam na cestu do prace, nejvetsi problem je pro me kdyz se na normalnim kole zpotim a hned jsem nemocnej, takze by me snad tohle pomohlo.

        0 0
    • šimlos  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.