• Bumerangista

    Tenhle závod je prý Německá kultovka a stojí za to. Tuto neděli to prověřím. Start, jak ho mají nakreslený na orientačním plánku vypadá jako jatka, tak uvidíme.

    0 0
    • Bumerangista  

      Jedu autem z Prahy a nabízím jedno místo. Asi pojedu v neděli ráno, abych stíhal prezentaci a start, ale i sobota večer se dá dohodnout, pokud by někdo měl tip na skvělé ubytování. Zpět po dojezdu z dlouhé a po krátkém očumování.

      0 0
      • ProtoolsTDM  

        Kultovka to možná je, ale taky pěknej vopruz.Zvlášť první kolo, než se to trochu rozředí. Němci hned v prvním kopečku slezou a tlačí. Ovšem, kvůli MME tam jedu taky :-)

        0 0
      • heretik  

        My jsme několikrát bydleli na český straně, třeba Hora Svaté Kateřiny, je to hned u hranice, takže na místo asi sedm kilometrů, dá se v pohodě dojet po ose. A je tam neuvěřitelnej klid…

        0 0
    • heretik  

      Start je obrovská louka, není to tak malý jako na schématickém obrázku. Jatka následují teprve po startu – vyjede se krokem za autem po úzký silnici, která pak prudce klesá, dojede se na náměstí a tam se zastaví. Občas tam má ještě nějakej papaláš proslov. Pak je druhej start, a zase se jede za autem, sice už ne krokem, ale pořád pomalu. Po silnici, asi pět kilometrů, pořád na brzdách, pořád ostrý lokty.

      No a pak je další (letmý) start, kdy to auto konečně odjede, a jede se děsná kaše po asfaltu zpátky do Seiffenu, kde se najíždí do prvního okruhu a do terénu.

      Až na jedno nebo dvě místa technicky nenáročný, o to rychlejší závod…

      Jo, a protože o víkendu hraju beach, tak nabízím startovné na dlouhou :-)

      0 0
      • sfinga  

        já bych ho bral, ale už sem přihlášený na 70, ale jestli bude hezky a půjde to, přehlásím se na 100 :-)

        Nemáte tam někdo cestu? Jedu sám, tak bych případně někoho vzal, nebo se k někomu nakýbloval :-)

        Díky

        0 0
        • heretik  

          Přehlásit se na kilo můžeš i se svým startovným, je to za jedny peníze, a nějaký manipulační poplatek budeš stejně platit v obou případech…

          Kdybys věděl ještě o někom, kdo by chtěl jet a přihlášenej není (přihlašování už je zaražený), dej vědět.

          0 0
    • Darkson  

      upřímně řečeno, je to asi nejhnusnější závod co jsem jel. před lety jsem si kvůli triku MaratonMana vytrpěl 3 kola bahenních lázní, dnes by mě tam nikdo nedostal:-)

      0 0
      • heretik  

        Ono asi počasí zamává s lecjakým závodem… o těch sračkách před čtyřma rokama jsem slyšel jen z vyprávění, v posledních třech letech, co jsem to jel, měli spíš vedra…

        0 0
      • Greyhound  

        taky na něj nevzpomínám rád, jedinej závod v životě co jsem pro celkovej výtuh zabalil a ta trasa se mi nijak zvlášť nelíbila.

        0 0
      • Medunka  

        Jo, muj prvni nedokonceny zavod. Loni jsem to jela zas, docela maso jak popisuje Heretik. Ale druhy kolo uz bylo fajn a bylo to i hrave. Jen to kazi ten start :-(

        0 0
    • Bumerangista  

      Podle propozic to vypadá, že je prezentace do poslední chvíle, tedy do 9h. Je to tak?

      0 0
    • Bumerangista  

      Tak jsem to otestoval a je jasné, že dlouhá trasa je tam trochu nuda. Tři kolečka už je moc. Je to škoda, protože jinak se organizátoři snaží. Kdyby to samé udělali s normální maratónskou trasou, určitě by to bylo pro závodníky lepší, viz například Přes Dva Kopce, kde taky mají diváci několik průjezdů.

      0 0
      • Bumerangista  

        A ještě foto.

        0 0
      • losna  

        Ta pozice, jak jsem pochopil je dána tím, zda jsi už dříve tento závod jel a jaký byl tvůj čas.

        0 0
        • Bumerangista  

          Asi jo, ale zajímalo by mne, jak to propočítají, když startují všechny tři trasy dohromady a mezičasy spíš neřeší. Mne blokovali snaživci z kratších tras, protože tam jezděj daleko větší zewlbáby než tu nejdelší. Na druhou stranu by čekal, že špička z kratší pojede rychlejc, než špička z delší… takže to není triviální. Každopádně je tam to třetí kolečko už nuda, pokud nejede člověk špic. I diváci už tam při tom třetím kolu už nejsou, takže by se dalo říct, že hlavní závod je střední.

          0 0
          • heretik  

            To bych neřekl, že diváci nejsou… akorát to prostě není Salzka, kde jsou diváci skoro všude, tady jich je nejvíc u občerstvovačky (sjezdík k silnici) a na Alp de Wettin – ta stojka na závěr každého kola. A na obou místech byli pořád. Akorát kolem cíle už se to postupně rozpouští…

            Pokud jde o trasu, že ji člověk jede víckrát, ber to jako trochu protažený xcéčko, navíc zpestřený šarádou s gumičkama (to mě vždycky bavilo :-P).

            0 0
            • Bumerangista  

              Můžu ti říct, že když jsem jel potřetí ten sjezd po kořenech, tak tam nebyla ani noha, doslova. Na Alp de Wettin tam bylo ještě asi 10 lidí, to je fakt, ale kolečko před tím jich bylo tak 200, takže změna trochu. No ale jak píšu v tom reportu: na dlouhé trase jsem patřil spíš mezi zewlbáby, protože ji jezdí daleko namakanější, než tu střední a krátkou.

              Ty gumičky se mi taky líbily. Asi to tak jde, i když to nevypadá profi.

              0 0
              • Medunka  

                Gumičky jsou dobrá pakárna, já jednou jednu ztratila a dostala jsem pak naprosto v pohodě dvě :-)

                0 0
                • Bumerangista  

                  Aha. Tak příště toho využiji a vezmu si jich pár do vlasů.

                  0 0
                  • Medunka  

                    no já řekla, že jsem si sundala rukavici a přišla tak o gumičku na občerstvovačce a uznali to. Ale asi vzhledem k tomu, že jsem byla na konci peletonu, tak to vzali

                    0 0
    • losna  

      Trošku to oživím, jede letos někdo ?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.