• BlackRaven1

    Muzete někdo poradit,jaky spravny drzak pro 47 LG? Koupil jsem spravnou velikost,ale nepasuje mi a prodavac mi pak řekl,ze pro LG jsou nejake specialni,ze na ne univerzalni nepasuje…mate teda někdo zkušenost a na jakem vam TV visi? Nerad bych koupil zase něco,co nepasuje…

    0 0
    • Smazaný účet  

      Tak nevim jak LG ale většina TV má VESA holder a na ten univerzál pasuje. Takže prodavač je možná trošku kecka. A co máš za LG?

      0 0
      • BlackRaven1  

        mam 42LA691S-ZA

        0 0
      • Smazaný účet  

        42LA691S-ZA potřebuje 400×400. A když je to univerzál tak by měl jít nastavit jak na 400×200 tak na 400×400, možná ti chtěl spíš vnutit originálku které nemálokdy stojí více než dvojnásobek.

        0 0
      • salora  

        Ahoj,nevíš prosím kde by se dali sehnat rozměry otvorů držáku pro TV LG 40 palců ?Jedná se mi o to že potřebuju odstup od zdi cca 60 cm a bud jsem na něj v nabídkách nenarazil nebo bude dost drahý a na to že s ním budu hýbat možná jednou do roka když něco připojím abych se dostal dozadu jelikož tato TV má nožky na krajích a tím na polici otočit aby stála /narozdíl od středové nohy/ tak jsem si řekl že bych si držák vyrobil sám,chci mít TV ve stěně obyváku kde mám přesnou šíři /otvoru/ pro danou TV LG UF 695.

        Děkuji za podnětnou a věcnou informaci.

        0 0
    • macomb  

      Pokud myslíš držák na zeď, tak LG používá standardní VESA rozměry(předpo­kládám u tebe buď 200×200, nebo 400×200), alespoň u těch dvou, co mám doma (60" a 32"). Zkus proměřit díry v zadu na telce. Jinak doma mám držáky od Stell a v pohodě, viděl jsem i v Tesco obdobné držáky za skoro polovinu (ale nějak blíž jsem je nezkoumal), tak zkus mrknout.

      0 0
    • Espen  

      Po stěhování mi zbyl držák co jsem měl na LG 42". Stál cca 1000,–.Fakt masivní a naklápěcí. Kdyby jsi chtěl. Prodal bych ho.

      0 0
      • buba CZ  

        Kolik bys za něj chtěl,potřebuju VESA 30mm x 30mm,naklápěcí tak kolem 10 st. a v černé barvě. Uhlopříčku mám 106 cm.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.