Držák kola za středové složení

8 nepřečtených
  • strongpajda

    Ahoj všem, kutilův zvlášť. Pořídili jsme si obytku z druhý ruky a bohužel, přestože je garáž dost velká tak ne dostatečně, abych tam uložil svoje endurko v XL s jen vyndaným předním kolem – délka a výška nevychází. Jediná šance je uchytit kolo za vidlici a „podložit“ pod středovým složením, aby kolo nesedělo na převodníku. A otázka zní: jak byste vybastlili takovej stojan? Díky za nápady.

    0 0
    • Pety  

      https://images1.sw-cdn.net/…9599_1_0.jpg

      Něco na tento způsob přidělanýho na profil, kterej bude vyjížděcí/zasouvací ? Držák na vidlici koupit na Ali a pod střed budto 3D tisk/dřevo, neco něco do otvoru ve středu ?

      0 0
    • Pety  

      Nebo nějak přepracovat toto:

      https://www.evocusa.com/…e-stand-disk

      0 0
    • Jakobo  

      Asi se ted snese zmet nadavek, presto. Povesit kolo vzhuru nohama za kola? Minimalne by to bylo nejjednodussi, 2 haky na stenu, kazdy pro jedno kolo. To by vadilo cemu? Vidlici, brzdam, tlumici? Veset mokre kolo na zed nebudes tak jako tak, ze by nekdo zminoval, ze na sedlo bude chcat voda z kol a ramu.

      Pripadne klasicky „panelakovy“ stojan – hak ze stropu a veset za predni kolo. To by nemuselo vadit ani brzdam ani vidlici. Na stenu prilepit pruh lina pod kola. Na to taky neni misto? Toto zabira minimum mista, nejsirsi cast s riditky je u stropu, nebo minimalne nad karoserii auta. Cena krabicka cigaret.

      0 0
      • strongpajda  

        Řešení hezký, ale asi jsem to nespecifikoval dost přesně. Jedná se o uložení do obytného auta, s omezeným prostorem.

        0 0
        • Florenc  

          Foto prostůrku + tvůj náčrt?

          0 0
    •  jarek1  

      vidlu chytám do starý náby, přidělaný na prkýnku. zadní kola nechávám.

      0 0
    • strongpajda  

      dneska jsem asi hodinu zkoušel co a jak.Jen se zadním kolem se nevejdu pod postel. Bez obou kol se nevejdu s řidítkama pod postel/nezavřu dveře kufru. Takže situace nemá řešení jiné, než držák na zadní dveře. Díky a u jinýho problému zase u klávesnice

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce