• otilrak

    Zdravím, mám v plánu jet cyklostezku Adre-Adria. Do salzburgu vlakem, pak na kole k moři a pak nastává problém – jak zpátky s kolem? Koukal jsem na autobusy, ale telefonicky mi řekli, že přepravu garantovat nemohou. Má někdo nějakou radu jak na to?

    0 0
    • otilrak  

      Nebo proste risknout bus s tím, ze není jistá přeprava kola z důvodu nedostatku místa?

      0 0
    • Pavel  

      Vzít to na kole i zpět… ;-)

      0 0
      • otilrak  

        Bohužel práce nedovolí…

        0 0
        • Pavel  

          Ani do Villachu „na vlak“? Je to sice trošku do kopce, ale nic burtálního. Aspoň si ty tunely užiješ pořádně tam i zpět… ;-)

          0 0
    • Fidži_CZ  

      U Studenta si můžeš zarezervovat přepravu kola. A je i levnější než vlak.

      0 0
    • Jakobo  

      Letadlo by bylo nad tvuj rozpocet? Kolo bys musel rozdelat a dat do baglu nebo cenejsi kolo do papirove krabice. Prvne si ale zjistit podminky dopravce (max velikost zavazadla, doprava kol).

      Autobus Student Agency nebo Eurolines kola co vim dopravuji? Vyuzil jsem nekolikrat. Snad by stacil pytel a poradne zalepit. Musis objednat a kolo nahlasit dopredu. CD do Italie nejezdi? Vim, ze jezdi v lete do Chorvatska. Nebo se zeptat nejake cyklo cestovky, ze by ses svezl zpet?

      0 0
      • otilrak  

        Oni mi na lince řekli, že když bude plný autobus, tak kolo nemusí vzít…

        0 0
    • Pablo  

      My jeli do Benátek a na pláže Jesolo, autobus byl jak píšeš nejistý, vlak vycházel draho, nakonec jsme letěli z Trevisa do Prahy za 2050 Kč včetně kola a bylo to tak drahé jen kvůli kolu, letenka tím směrem se dá i za 15 €. Trochu problém byl sehnat krabici, bikeshopů v oblasti minimum (spíš nula) nebo jsme blbě hledali.

      0 0
      • otilrak  

        Děkuji za tip. Problém vyřešen. Koupena letenka na termín, co potřebuji, za cca 2600 Kč a kolo potvrzené. Teď už jen doufat, že seženu v Treviso tu krabici na kolo… Cykloprodejny tam podle internetu jsou.

        0 0
    • Xhao  

      Jo, chtel jsem to taky letos absolvovat… Bohuzel nam do.toho vlezla partnercina skola, takze mame po ptakach… :-D

      Kazdopadne jsem planoval z Grada jeste dofrcet do Benatek a tam se zlutejma domu… U SA si muzes rezervovat za par kacek garantovanou prepravu kol. Jen to musi byt dostatecne dopredu, protoze prepravuji pouze 2 kola na autobus…

      Kola take nemusi byt nikterak perfektne zabaleny, staci igelit a obalit jim kolo, nebo odpadkovy pytel… ;-)

      Mimochodem proc do Salzburgu vlakem? Se studentama je to levnejsi… Nebo alespon co.jsem se asi pred 14 dny koukal, tak jizdentka do Salzburgu z Prahy stala 500 kc + 100 za kolo… Vlak mi vychazel podstatne draz..

      0 0
      • otilrak  

        Výš jsem psal, že vyřešeno letecky. SA nejde, protože mi nevyhovuje termín ani jednoho jejich autobusu a jiné dopravci řekli, že v mnou požadovaných termínech mám smůlu.

        Do Salzburgu vlakem, protože jsem z Tábora a jízdenka vychází na 480 Kč.

        Mám skvělou náladu, jak se mi problém vyřešil. :-)

        0 0
    • otilrak  

      Jen informace pro všechny. S krabicemi na kola do letadla nepočítat v cyklo obchodě v Benatkach a okoli zadarmo. Uctuji si hezkých 15 ecek. :-/

      0 0
    • Blahycz  

      Ahoj, tak jak to nakonec dopadlo tím letadlem? Vše v pohodě? A na jakejch stránkách jsi našel letenku? Diky

      0 0
      • otilrak  

        Ahoj, vše v pohodě. Nejdřív dělali na letišti obstrukce, že budu muset platit za nadlimitní zavazadlo, ale měl jsem předem nahlášeno u aerolinek jako sportovní vybavení (už nevím s jakými jsem letěl) a nakonec opravdu zadarmo. Já jel opravdu nalehko s pár věcmi, takže ke kolu jsem toho do krabice narval hromadu a nechal si u sebe jenom pár drobností (kolo jsem zaměnil místo velkého zavazadla do podpalubí – proto zadarmo). Víc zde: http://kaen.cz/…atek-1-cast/.

        Letenka jsem našel nejlevnější a po objednání přes telefon udělal výměnu zavazadla za krabici s kolem. To jsem si ověřil dopředu.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.