• drtyc

    Zdarec.

    Tak smutne koukam na zarazky dveri na ceskych webech a katalozich kovani nic nenachazim, tak nevim, jestli hledam blbe nebo jak se v cechach rika pantove zarazce dveri http://www.nextag.com/…/stores-html

    pripadne pruzinovo/gumove kolikove http://www.youtube.com/watch?…

    a idelane nejen jak se tomu v cechach rika, ale kdo to kde prodava? nejake tipy?

    0 0
      • drtyc  

        a nejaky s pruzinou, at je ten doraz tissi a delsi? idealne ty pantovy, protoze na troje dvere mi stejne mic jinyho nepripada v uvahu. navic by to tlacilo do futer a ty vydrzi celou vecnost bez opotrebeni maximalne sleze barva. ty stenovy gumy jsou jen jako posledni moznost v techle pripadech.

         
        0 0
    • drtyc  

      tak pantovy asi teda fakt neexistuji nebo nevim kam se divat. posilat si to nebudu, protoze se mi nechce riskovat jinej rozmer osy zavesu.

      kazdopadne skoro vsude v obchodech jsou dorazy na stenu pevny plasty – k nicemu protoze se to z te zdi odmlati i se zdi.

      pryzovy na zem jsou i tak dost tvrdy, takze to bude delat kraval a dverim to moc neprospeje.

      jediny pruzny celoplny na stenu jsem videl z kubi-czech.cz tlumic narazu kubino. akorat zrovna barva co sem chtel, tak uz byla na krame jen posledni baleni, takze jsem to nevzal a hledal dal.

      ale co lip, kdo se neda a hleda, tak najde fix-o-moll wall buffer 60mm art. no. 2260–01 – dela se ve verzi samolepici i sroubovaci. skoda, ze sem nasel akorat samolepici, tak ta je duta meka a zmackne se a vypousti dvema 2mm dirkama vzduch a vypada, ze bude dobre tlumit polovinu vysky je duta pak je doraz pevnej – pokud s tim teda nebude chtit nekdo zakazdou cenu trisknout a bude to jen takovy to pruvanovy nebo kdyz uleti dvere a nestihne je chytnout.

      a pokud to bude i tak malo, tak hodim proti sobe na stenu ten buffer a na dvere to kubino (mensi) a to by bylo, aby to neutlumilo doraz proti sobe.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.