• cincak

    Hledám parťáka, začátek září 2012, letadlem do Milána (EasyJet 2.100,– včetně kola) a potom přes hory do ČR. Lago Maggiore, Lago di Como, Garda, Vall di Fiemme, Arraba, Cortina d'Ampezzo, Hohe Tauern, Salzkammergut atp. Vezu jen nejnutnější, stan, spacák, karimatku a pár hadrů. Spaní v kempech, v sedle celý den.

    0 0
    • vlasto  

      A s takhle nalozenym kolem chces projet pres Hohe Tauern? Leda objet.Tomu nerozumim. Stan te vyjde v kempu financne temer stejne, jak prespani na horskych chatach od Alpenvereinu.

      0 0
      • gargamel  

        Já teda nevim, proč by nemoh s naloženým kolem přejet Hohe Tauren, ale osobně bych jel taky víc nalehko s přespávkama v chatách.

        0 0
        • vlasto  

          Leda po asfaltce pres Hochtor, ale pres Birnlücke si nedovedu predstavit, jak tam takhle nalozene kolo vynese.

          0 0
          • LubošL  

            A byls tam někdy? To co tady autor popisuje jsem už většinou projezdil. A občas jsem tam potkával i daleko více naložená kola. V tom není problém. Ten je v morálce a zvoleném tempu.

            Nejhorší bylo, když jsem na jedné bývalé vrchařské prémii TDF v Pyrenejích potkal důchodkyni francouzku s plně naloženým kolem a měl jsem co dělat ji na silničce dojet a ujet jí.

            (bylo mi v té době 45, váha cca 75 a najeto asi 5000)

            0 0
            • vlasto  

              Autor toho moc nepopisuje. Pise, ze chce prejet pres vysoke taury. Pres Birnlücke jsem jel(nebo lepe receno, jsem tam kolo vynesl), proto si to neumim predstavit. Po asfaltce z Heiligenblut do Zell jsem jel jenom autem, to prece neni cesta pro MTB, ale pro silnicku. Jiny prechod pres vysoke taury pro MTB neznam. Takze kdyz to tam mas projety, tak rekni kudy, protoze ani jednu z techto variant bych uz opakovat nechtel.

              0 0
              • cincak  

                Kluci, je fajn, že mi alepoň někdo napsal, ikdyž zřejmě nikdo z Vás nepojede. Trasu jsem zatím ještě neplánoval, protože sám asi nepojedu. Každopádně si rád nechám poradit. Nevadí mi šlapat celej den do kopce po asfaltu ani tlačit či nosit kolo na rameni. Nejdřív musím sehnat parťáka a pak se budeme bavit, kudy pojedeme.

                0 0
                • Deckard  

                  Hele mám kolo rád, ale takhle naloženej bych jezdit nechtěl. Když Alpy, tak terén a to se vším všudy, takže spíše nalehko, pojezdy na den a přes noc pevný zázemí. Ale tahat všechno sebou už mne fakt nebaví, to si kolo neužiješ. Výzva to sice je, ale zábava pro mne nula. S tímhle naložením navíc předpokládám, že to bude asfalt, asfalt, asfalt …

                  0 0
    • McBlacky  

      takhle jsi komplet naloženej nebo ještě batoh?

      pokud bez batohu tak ok.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.