damenavas.cz Brno - prujezd malinaku

12 nepřečtených
  • orm

    Ahoj,

    narazil jsem v ramci projektu damenavas.cz v Brne na neco co by mne, a mozna i jinym cyklistum, zlepsilo zivot. Pokud je nekdo Brnak a zaujalo ho to, dejte tomu prosim hlas. Hlasovat mohou jen obcane Brna. Je to celkem urgent, hlasovani konci 22.11 vcetne. Diky :-).

    https://damenavas.brno.cz/projekt/?…

    0 0
    • MirosPikos  

      Náklady na změnu značky minimální, cyklopruh netřeba. Dále pak čtu Rozpočet: 60.000,– Kč. 60 tisíc někomu přijde jako malá částka? Jasný, že v měřítku rozpočtu Brna je to zanedbatelná částka.

      0 0
      • orm  

        Take mne to prijde prestrelene, ale to uvazuji jen material – dve dodatkove tabulky. Kazdopadne proti projektum jako je tancirna za 1.7MKc, rozhledna za 2MKc nebo rolba mne to prijde jako malichernost a kdo to tam zna, tak vi, ze by to opravdu pomohlo.

        0 0
      • Macik  

        Musíš se na to asi koukat brněnským měřítkem. Pokud semafory na křižovace na starý dálnici mezi Žebálem a Kohoutkama stály 27 mil, pak je 60 tis asi vážně pár drobnejch :)

        0 0
        • pepek  

          Zase to nepřekrucuj, nejsou to jen semafory, je tam ještě hafo tlustých čar na zemi, to taky něco stojí.

          0 0
          • orm  

            Hele borci, nechci aby se to tu zvrhlo :-). Proste kdo ma zajem, at za hlasuje. Myslim, ze je to uzitecny projekt. Cena si myslim, bude urcite nizsi.

            0 0
    • Polka  

      Chytli tam nekdy nekoho? Jsem tama z prace jezdivaval dost casto, obcas pres Sukovu a Novobranskou kvuli saline nebo hafo lidem, pro gyros na Kobliznou. Mno asi se od te doby pomery zmenili.

      Jinak kdyz uz, tak by to imho bylo lepsi pres Za divadlem + vyznaceny pruh/jizda v jednosmerce v zatacce na Benesove.

      0 0
      • skvedo  

        V Benešově je sice povolený vjezd na chodník ale věčně tam nějaký ..... parkuje a sjezd z toho chodníku není řešený vůbec. Průjezd přes Maliňák na horáku jde ale na městské plečce s 32mm pláštěma je to tankodrom.

        Já jezdím takto https://en.mapy.cz/s/2djLK, pokud potřebuju pod viadukt a dále po Křenové tak přes Svoboďák a Masarykovu (nelze odbočit doleva z Benešovy).

        0 0
    • gerrard  

      Ja jen doufam ze tady ten nesmysl brzo nekdo zrusi, protoze uz cely mesic me furt nekdo na FB otravuje co mam vsechno podporit a ted uz i na BF.

      0 0
      • orm  

        On te nekdo nutil toto vlakno otevrit a psat sem? Pokud te to nezajima, tak to proste ignoruj :-). Nadpis to ma oznaceny podle me tak, ze je z toho hned jasne o co jde.

        0 0
    • Rorejs74  

      Díky za tip, zahlasoval jsem. Ještě víc by se mi líbila ta úprava Drobného, ale asi ani jedno teda neklapne :(

      0 0
    • kejda  

      Jezdím tama občas, ale žádný švestky jsem tam neviděl. Vezmu to po kolejích kolem Mahenky a najedu na chodník na malé náměstíčko naproti bývalému Hošnovi a pak už je pěší zóna, kde je vjezd cyklistů povolen. Ale jezdím to na fullu, takže ani nevím, že jsem přejel obrubník

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.