• scorpi

    Ahoj, jezdí někdo z vás v této lokalitě? Máte nějaké typy na cestování v Severních čechách? Liberecký kraj, Královehradecký, Mělnicko? Vyzkoušené ubytování, penziony, kempy.. ? :)

    0 0
    • (CZ)George  

      Prvně si ujasni, co jsou Severní Čechy :-P

      0 0
      • scorpi  

        Liberecko snad neni sever? + pisu o ostatnich, ktere sice nejsou v severnich cechach, ale na severu cca jsou + tim smerem bych se chtel pripadne vydat..

        0 0
        • (CZ)George  

          No právě že z toho seznamu jediný Liberecko je v Severních Čechách :-P Jinak ale je tu nádherně :)

          0 0
    • vlk123  

      Tebou vybraná oblast je hodně široká. Pod pojmem Severní Čechy rozumím býv. Severočeský kraj (tedy LB, JN, CL, DC, ÚL, TP, MO, LT, CV atd). Krkonoše, Podkrkonoší, Javoří hory, Broumovsko, Orličky pak zase býval Východočeský kraj. Oblast fakt široká. Já osobně se vyhýbám cyklostezkám a profláklým oblastem nebo je jezdím až v zimě (Český Ráj apod.). V sozoně bych se vydal na Kokořínsko (to je ale spíš většinou Středočeský kraj) mimo okolí Mácháče, pak Lužické hory, okolí Zvičiny a Lesu království, Javoří Hory, Hřeben Orliček, Děčínský Sněžník a hlavně České Středohoří L i P břeh. Pěkná je taky oblast mezi LB a Tanvaldem vlevo i vpravo od trati (Prosečský hřeben, Černá Studnice, Královka, Špičák). Pak samozřejmě kolem Kamenice na Spálov a třeba přes Kopaninu a Pláně zpátky. Prostě bych sebral kolo, pití mapu a vyraz. Drž se vedlejších pěšinek mimo asfalt a šotolinu a najdeš krásná místa plná kamenů, korýtek, kořenů, sjezdíků, výjezdíků. Pokud ovšem nejsi silničář. To bych Ti zase doporučil něco jiného (Kozákov, Souš, okolí Jedlové atd atd. Taky přejezd hřebene Orliček zkombinovaný s Dobrošovem a Broumovkama je parádní. Pokud chceš nějakou konkrétní trasu, tak jěště písni, ale fakt se připravíš o to kouzlo „poznávání“.

      0 0
    • vlk123  

      ICQ 288798308, pokud chceš konkrétní info.

      0 0
    • majkl123  

      Pokud budete projizdet mestem Louny, doporucuji navstivit Penzion Laura – http://www.penziolouny.cz

      0 0
    • trembi  

      Dá se pěkně bajkovat u Úštěka(18 km od Litoměřic) a okolí. Penzion v Horní vysoké, nebo kemp ve stejné vesnici. V Úštěku se dá ve sporthotelu. Bajkování na vysoké úrovni :)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.