• antikor

    Zdravím, poohlížím se po novém kole a padl mi do oka tento prodejce. Máte s ním někdo zkušenosti?

    Díky za vaše info :)

    0 0
    • Kysky  

      hledej šmudlo…

      0 0
    • novas752  

      Kola od Němčíka jsou doporučovaná skoro v každym vlákně „hledám kolo“ – to sis mohl všimnout. Velmi slušné ceny resp. výbavy, případné nedostatky se daj upgradovat ještě před koupí. Ale neni úplně dogma, že každé kolo co tam má je super a top ve své kategorii.

      0 0
      • maros.77  

        Pokud člověk ví co chce a nenechá se odradit, tak je to v pohodě.

        Občas jsou u některých kol napsané komponentové nesmysly, které je lepší si ujasnit předem ať nedojde ke zbytečným dohadům, ale ceny jsou vzhledem k předraženým sériovkám víc než dobré.

        0 0
    • tromboonen  

      Musíš vědět co chceš a třikrát si ověřit že to tam bude.. a i pak se Ti může stát, že Ti tam foukne nějakej shit kterýho se potřebuje zbavit.. viz. „přestavba“ z kantíků na kantíky za 1000, ta se vyplatila :)

      0 0
    • antikor  

      Ano, šmudla hledal a viděl v některých vláknech doporučení, ale šmudla chtěl zjistit, jestli má někdo i negativní zkušenosti a každá další reakce navíc se hodí. Takže šmudla děkuje…

      0 0
      • Kysky  

        No kdyby jsi koukal pořádně, tak už tady vlákno se zkušenostma je, takže není důvod zakládat další topic ;-)

        ale hlavně abys dobře koupil :-)

        0 0
    • Nutribird  

      Zdravím, já mám kolo od Nemčíka a spokojenost. Poradil, nabídl vylepšení. Kolo přišlo za 100 Kč se řízené a stačilo nahodit řídítka, přední kolo a vyjet.

      0 0
    • rotker  

      Pred mesicem jsem si u nej koupil Gianta Reigna 2, jelikoz ho ma za stejnou cenu jako dovozce, ale komplet s vybavou XT. V popisu bylo, ze je tam tlumic Monarch RT. No, volal jsem tam a mluvil s nejakou pani a ta mi rekla, ze plati to co je v popisu, pote jsem jeate tel. mluvil s panem Nemcikem, rekl mi totez, objednal jsem. Kolo dorazilo cca po tydnu a hle tlumic Monarch R a pedaly XTR ktere byly take v popisu nikde. Volal jsem p. Nemcikovi, pedaly pry nechtic pridalik jinemu kolu, poslou mi jine, ale samozrejme nebyly skladem, po tydnu, ale nastesti dorazily. Na tlumic mi bylo pote odpovezeno, ze meli v popisu chybu a spatny data od dovozce, ze Monarch RT byl pro rok 2015, ale dovozce jim o zmene nerekl. Takze jsem nakonec jeste dokoupil Rt3ku. Pak jeste byl drobny zadrhel, zapomneli napsat tlumic do zarucaku, meli jen napsanou poznamku na krabici at na to nezapomenou :-) Takze negativni zkusenosti uplne nemam, ale takove to nadseni z noveho kola, na ktere jsem cekal tyden se bohuzel taky uplne nedostavilo a uprimne u kola za 74tkc, resp 74+8 za RT3 bylo k nasr..ni. Takze urcite si nekolikrat overit specifikaci a pokud to k nim nemas pres celou CR jako ja, tak urcite osobni vyzvednuti

      0 0
      • MartinM  

        Klamání spotřebitele, vrátit a už se tam nikdy nevracet!

        0 0
      • pavlik6022  

        tak to je pěkný ojeb

        0 0
      • Spider_29  

        Podle mého vnímání je tohle tedy velmi negativní zkušenost. Co může být negativnějšího, než když tě někdo vědomě podvede (viz „pote jsem jeate tel. mluvil s panem Nemcikem, rekl mi totez“)?

        Sám bych odstoupil od kupní smlouvy, na což bys měl plné právo (dodání jiného zboží než jaké sis objednal) a šel jinam.

        Představ si, jak asi bude vypadat vyřízení reklamace, když už při koupi ne tebe hraje levou. Ony ty údajně nízké ceny mají evidentně svůj důvod.

        0 0
      • pepino  

        Takže výrobce změnil tlumič RT za R a oni to nezměnili v popisu? No tak jim kolo vrať, pedály taky a vem ten model od výrobce.

        0 0
      • pesfilipes  

        Achjo, včera jsem tam objednal kolo a začínám se bát. Aspoň vím, že si budu muset při předání dávat pozor :)

        0 0
        • polhand  

          u mne bylo vše v pohodě, myslím, že v tom počtu jak se to u něj prodává, se dá vždycky nějaká chyba ale může najít, nebral bych to ale jako schválnost

          0 0
    • antikor  

      Jasný, tak jsem rád za Vaše postřehy :) Asi obětuji nějaký ten čas a raději prodejnu navštívím osobně :) Jistě to bude jednodušší na domluvu, než to zkoušet mailem či přes telefon :)

      Láká mě právě nabídka Lectorů od pana Němčíka, jen ještě nevím, zda půjdu do Lc3 nebo do Lc5.

      0 0
    • siafu  

      Mám od nich silničku Lapierre Xelius – kvůli velikosti byla dodací doba asi dva měsíce, protože kolo nebylo nikde v ČR, a tak bylo nutné objednat :)

      K některým kolům tam je bonus výbava navíc – u mého kola to byly Zondy místo Aksií a pedály Ultegra, takže hlavně ta kola hodnotím dost pozitivně. Pedály Ultegra byly na obrázku v karbonové verzi s označením PD-6800, ale v krabici byla starší verze PD-6700 – zase obrázky se dají chápat jako ilustrační a vyloženě typ tam uveden nebyl, tak se mi ani nechtělo to nějak řešit :D

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.