• Corbett

    Jedná se o III. ročník závodu pro děti a mládež do 14 let. Přihlašovací systém už skoro dva měsíce běží. Nejvýhodnější pozice na startovní čáře se pomalu a jistě rozebírají. Tímto zveme všechny rodiče a děti co se nebojí jezdit na kole v přírodě v terénu na naši akci, která se koná v krásném přírodním areálu u obce Všemina (Zlínský kraj).

    Případně velmi rád zodpovím i na tomto fóru veškeré dotazy.

    http://www.cyklobrana.cz/

    0 0
    • Corbett  

      Aktuálně 102 přihlášených dětí.

      Jinak startovné je pro děti 50,–kč, nejmladší prckové to mají za 30,–kč. Cyklobrána nebude jen o závodění. Připravujeme pro děti bohatý doprovodný program.

      0 0
    • Jakobo  

      Na te 4. fotce dobre kola, Sup G7 se Sidem a vedle titanovy laitvil s pevnou karbonkou, ten napravo s tim Epiconem je na tom nejhur, asi jak vetsina tady na BF :-)

      0 0
    • mr.nikdo  

      Cus,

      koukam na to. Ale jen pro jistotu, jestli rozumim kategoriim – je tam kategorie i pro nekoho, kdo ma letos v breznu 14 (tim padem rok narozeni 2000)?

      Respektive, pokud je to Y 11, jde o nejake rychle XC na 10 km?

      0 0
      • Corbett  

        Ahoj, rozumíš tomu dobře. Kategorie Y11 jsou pro borci narození 2000/2001. Tato kategorie bude startovat v posledním závodě dne s děvčaty (stejný ročník) spolu s mladší kategorií – U11 a V11. Bude to hlavní závod dne, který bude mít speciální vyhlášení. Vítěz tohoto závodu bude vítězem celého dne.

        Rozhodně se nebude jednat o lehčí XC. Závod se pojede na 4 okruhy dlouhé 2300m. V okruhu bude jediná asfaltová vložka dlouhá cca 300m. Už loni jsme se zařadili, k těm mírně náročnějším závodům pro děti. I když se o náročnosti docela dost diskutovalo, rozhodli jsme se závod nezlehčovat. Vzpomínaný hlavní závod dne bude proti ročníku 2013 náročnější. Přibude pikantní výšlap a následný sjezd 200/200m.

        Hele není nic lepšího, než tuto diskuzi uzavřít tím že si to vyzkoušíš na vlastní kůži.

        Ať se daří – ahoj.

        0 0
        • mr.nikdo  

          Ahoj,

          super, diky. Mozna se tam mihnu jako doprovod :-D.

          Ja jsem trochu starsi rocnik nez 2000.

          Ale pritelkyne ma brachu rocnik 2000 a porad by si chtel nejaky zavod vyzkouset. Uz jsem premyslel ho vzit na Chribskou, ale tohle vypada zajimave.

          U toho lehciho XC mi slo o to, jestli to vubec zvladne ujet a jakym tempem se treba jezdi :-D.

          Jen proto jsem se ptal. Kdyby slo o me, hned zkousim ;-).

          0 0
        • mr.nikdo  

          Jeste dodam, ze u nas jsou XC zavody i pro decka, ale on je ze Zlinskeho kraje…

          Nemate v okoli treba nejakou serii?

          0 0
          • Corbett  

            Dojeďte a uvidíte. Trénovat doporučuji víc v lese, jak na cyklostezkách :) Loni jako 3. v nejstarší kategorii skončilo děvče jedoucí na crosovi. Na Vsetínsku se jezdí Valašský pohár MTB-XC určený i mládeži.

            0 0
    • Corbett  

      Protože chceme mít na CYKLOBRÁNĚ do PRÁZDNIN kvalitní výsledkový servis, rozhodli jsme se, že zajistíme elektronickou časomíru a průjezdy a časy budeme měřit čipovou technologií. Výsledkový servis pro III. ročník CYKLOBRÁNY nám provede a zajistí tato firma – www.casomeric.cz

      0 0
      • Corbett  

        III. ročník se nám nezadržitelně blíží. Termín závodu je 15.6.2014. Co bude na třetím ročníku CYKLOBRÁNY nového? Začnu kategoriemi. Jsou přehlednější, spravedlivější a úměrně uspořádané podle věku. Jsou rozdělené po jednom roku. Pouze nejstarší děti 11/12 a 13/14 let jsou po dvou letech. Tyto dvě nejstarší kategorie pojedou na závěr akce společný závod, který bude mít speciální závěrečné vyhodnocení. Kdo vyhraje tento závod, bude dekorován jako vítěz CYKLOBRÁNY. Další malé změny nás čekají přímo na jednotlivých tratích. Tu hlavní pocítí nejstarší kategorie. Mladí bikeři a bikerky budou projíždět tzv. „PEKLEM“. Je to úsek, který se v roce 2013 nejel. Jedná se o lesní terénní výjezd dlouhý cca 120m a následný sjezd. Převýšení na tomto úseku je 20m. Další změnou je to, že časy na III. ročníku budeme měřit čipovou technologií. Tímto krokem posuneme výsledkový servis na profesionální úroveň. Bude rychlejší a prodlouží se možnost prezentace. Od letošního ročníku lze zaplatit symbolické startovné předem. Chceme tím urychlit prezentaci v den závodu. Pro děti chystáme víc zábavy a akcí – dva skákací hrady s obsluhou pro děti zdarma, kvalitněji zajištěné občerstvení a mnoho dalšího.

        Velkou výhodou pro ty, co by náš závod chtěli navštívit ze vzdálenějších koutů naší republiky, je možnost ubytování přímo v centru dění. Areálu dominuje hotel Všemina, který pro účastníky závodu připravil zvýhodněné pobytové balíčky.

        Aktuálně 123 přihlášených dětí.

        0 0
    • Corbett  

      Jak se to říká? Nejkrásnější pohled na svět je z koňského hřbetu. My cyklisti na toto tvrzení máme možná trochu odlišný názor. No ale, proč to nezkombinovat. Po těžkém a náročném závodě se projet na koníkovi. Tak jak loni, i letos tato možnost pro děti na CYKLOBRÁNĚ bude s jedním malým rozdílem. Děti budou mít projížďky na koni, nebo poníkovi zdarma.

      Aktuálně 139 přihlášených.

      0 0
      • bikerluzice  

        Terén jsme si byli se synem obhlídnout už někdy na podzim. Pěkné místo. Jenom se musím už konečně dokopat k vyplnění přihlášky.

        0 0
        • Corbett  

          Jsem rád, že si tu nepíšu jen sám pro sebe :) V neděli 1.6.2014 – odpoledne kolem 14:00 (budu aktualizovat na www a fa) budu dělat společné projetí tratí na Všemině pro účastníky i pro ty váhající. Rád vás uvidím :)

          0 0
          • fantozzi  

            Super, tak to se radi pridame…

            0 0
            • Corbett  

              Super, tak to budu aktualizovat i zde.

              Jinak včera pokořena hranice 150 přihlášených dětí.

              0 0
    • Corbett  

      Včera jsem byl vyzvednout trofeje pro naše nejlepší bikery a bikerky CYKLOBRÁNY do PRÁZDNIN 2014. 2 sady parádních pohárů pro první 3 umístěné v hlavním závodu dne, který se pojede jako vyvrcholení CYKLOBRÁNY. Dále 72 medailí pro první 3 umístěné v kategoriích a 200 kusů medailí za účast pro naše nejmenší. Rozhodli jsme se pro medaile za účast, protože si myslíme, že malým dětem udělá větší radost medaile, než diplom za účast. Medaili dostane každý malý závodník po průjezdu cílovou čarou. Medaile za účast dostanou kategorie A10, B10, C9, D9, E8, F8, G7, H7,Ch6, I6 a J5, K5.

      0 0
    • Corbett  

      Co pak máme nového na CYKLOBRÁNĚ?

      Aktuálně přihlášených 222 dětí. Do ukončení výhodných přihlášek nám chybí ještě 14 dní. V čem bude spočívat třeba ta výhoda? Děti budou mít v tašce kokina na doplnění energie, pitítíčka capri sonne a jiné.

      700 balíčků kokin :)

      0 0
    • Corbett  

      Oficiálně dle propozic CYKLOBRÁNY do PRÁZDNIN končí výhodnější registrace na závod 31.5.2014. Protože 1.6.2014 se bude na Všemině konat společná projížďka tratí a takový volnější trénink, prodloužíme možnost se výhodněji přihlásit do tohoto termínu. Mimo jiné i proto, kdyby se tréninku zúčastnily ty děti, co si nejsou až tak jisté tím, jak tratě CYKLOBRÁNY zvládnou. 1.6.2014 bude i poslední den, kdy bude možné si objednat tričko CYKLOBRÁNA do PRÁZDNIN.

      228 – tolik máme aktuálně přihlášených dětí. 228 – to je loňský počet předem přihlášených dětí.

      0 0
    • Corbett  

      Leták k akci

      0 0
    • Corbett  

      Pyramida SPECIALIZED – Takto vypadá 72 dárků pro 72 vítězů všech kategorií od našeho hlavního partnera. Ono se to nezdá, ale sečteno podtrženo = 40 000,–Kč

      0 0
    • bikerluzice  

      Diky za zorganizovani seznameni s trati a moznosti maleho treninku. Ale ted mi vrta hlavou jake asi byly casy na trati v minulosti. Nikde jsem nenasel vysledky z minulych let. Jake casy dosahovaly deti na okruhu 2× 800m? Tj. letosni vekova kategorie 2008.

      0 0
      • Corbett  

        Při prvním ročníku jsme výsledky nebyly schopni dát dohromady. Špatně zorganizované z mé strany. Byly zaznamenány první tři umístění, tak bylo napsáno, že vyhrál každý, kdo se zúčastnil. Loni jsme byly pečlivější – http://www.cyklobrana.cz/…ocniku-2013/

        Letos budeme měřit čipy a kompletní výsledkový servis nám bude dělat jiná, námi placená firma.

        0 0
        • Corbett  

          Pár fotek z dnešního trenálu :)

          0 0
        • bikerluzice  

          Díky za odkaz. Na stránkách jsem ho nikde nenašel.

          Hmm. Tak jestli měla loňská kategorie E (2007–2008) stejnou trasu jako bude mít letošní K5 (2008)tak ty časy jsou hodně dobré (i když jsou asi bez úseku mezi cílem a T křižovatkou u startu).

          0 0
          • Corbett  

            V poho, bude to do budoucna potřebovat úpravu, aby to bylo přehlednější. Výsledky jsou – informace o závodu – historie závodu. Na ty informace ale nesmíš kliknout, jen na ně najet myší :)

            Trasy budou velmi decentně změněné a kilometráž není měřená na 100% přesně. Budou tam malinké odchylky. Děcka jsou ale dobré. Jsou tam ale dost velké výkonnostní rozdíly. Jdou poznat děti, které se tomu věnují.

            0 0
            • bikerluzice  

              Včera když jsme byli na tréninku tak malý zkoušel několikrát objet ten malý okruh (kompletní kolo včetně od cíle po start, dole mezi dva stromy a kolem obou branek). Čas cca +/- 3 minuty.

              Když odečtu pár sekund na místo cíl-start a přičtu něco na zpomalení při vzájemných soubojích tak podle loňska někde mezi 5. – 7. místem.

              No nic. Jak ho vyzvednu ze školky tak jdu vysekat v parku vedle domu kombinovaný okruh tráva + zámková dlažba a půjde kroužit. Potřebuje získat jistotu a rychlost na trávě. (Výlety i když dost dlouhé jezdíme cyklostezky, polní a lesní cesty.)

              0 0
              • Corbett  

                To je dobrý přístup. To je přesně to o co nám jde – – – Táta sedí u televize s pivem a cigárem v ruce a nelíbí se mu, že synek málo trénuje. No když už se od toho piva zvedne, tak ho vytáhne pod záminkou tréninku na cyklostezku, tak aby se mohl zastavit v nejbližší hospodě. Hele, jde nám o to zpříjemnit dětem jeden pěkný den. Máme nachystaný bohatý doprovodný program, vše zadara. Moje dcera loni startovala tak trochu z povinnosti. Byla hlavní tváří plakátu 2013. Dojela poslední. Já byl na ní pyšný, že dojela se vztyčenou hlavou, bez protestů a nefňukala. (dcerka dělá aerobic a vozí medaile ze všech závodů po ČR).

                0 0
                • bikerluzice  

                  Aha a já měl zprvu dojem, že jde o dětské závody.

                  Jinak jezdíme a jezdit budem ať už se budeme zúčastňovat závodů nebo ne. Jenom jsem ho chtěl připravit na jiný terén než je zvyklý bežně. u nás se setkáme tak max. s 5–10cm vrstvou vátého písku v lese. Trávy moc není. Je to špatně?

                  Malý se na jakékoliv závody těší. Prostě je takový. V neděli před tréninkem za mnou chodil celé dopoledne kdy už se pojede.

                  Táta mu od mala staví slalomy. Kromě toho je (i s ostatníma z přípravky) táta chodí dvakrát týdně trénovat fotbal.

                  Je pravda, že táta si občas pivo dá. A to i na cyklovýletě, ale není to primární účel cesty.

                  0 0
                  • bikerluzice  

                    A televizi v létě stíhám po setmění. Ale je pravda, že cigáro si občas dám. Třeba někde na terase ke kávě. Ale nikdy v uzavřeném prostoru tam mě to samotnému smrdí. Takže ten popis táty hulícího u televize s cigárem v ruce a honícího syna na cyklostezky kde se nemůže dočkat první hospody…nemám slov.

                    0 0
                    • Corbett  

                      Omlouvám se, ale fakt to nebylo na tebe. Napsal jsem to fakt blbě, což je moje chyba a bohužel i můj problém. Když to čtu zpětně, tak opravdu to tak šlo pochopit. Naopak, je mi ctí se tu bavit konečně s někým, kdo má o věc zájem. Cyklobránu tu jinak na fóru moc nejede.

                      Jirka

                      0 0
                  • Corbett  

                    Závod je pouze pro děti do 14 roků.

                    0 0
                • zdsamct  

                  ty sem jen pises nebo jsi jeden z tech co to zarizuji a a a

                  jestli jsi pisalek tak proc ne .. jestli jsi jeden z tech zarizujicich tak jsi duvod proc si neudelat vylet na tuto akci

                  na nick u prvniho prispevku jsem se dival .. bohuzel .. arogance arogance arogance

                  0 0
                  • Corbett  

                    Nevím sice, co tou arogancí konkrétně myslíš, ale naštěstí tvůj názor ostatní nesdílí. Máme týden do ukončení přihlášek přes internet. Přihlášených máme 300 dětí. Loni se nám předem přihlásilo 224 dětí. Prvního ročníku se celkem zúčastnilo 70 dětí. Toto je třetí ročník. Možná bude lepší, když si otevřeš další pivo a dokouříš dnes určitě poslední 32 cigaretu.

                    0 0
                  • Patar  

                    Ten „pisálek“ je Jirka Richter, ředitel a zakladatel tohoho závodu. Je jedním z neobětavějších lidí pro zapojení dětí do sportu v republice. Tuto činnost dělá zcela nezištně ve svém volném čase , zatím , co mnozí jen kritizují a dělají h… a ještě za to chtějí zaplatit. Váš příspěvek je urážkou slušné komunity, zabývajíæí se prací s mládeží.

                    STYĎTE SE!!!!!!

                    Jen pro dokreslení:

                    Objíždím některé cyklistické akce pro děti s bezplatným ssrvisem a mohu porovnávat. Tento závod bývá jedním z nejlépe připraveným, v krásném a zábavném prostředí. Je to akce pro celé a velmi spokojené rodiny. Všichni se do Všeminy rádi vracejí a VRACET BUDOU.

                    0 0
                    • bikerluzice  

                      Pane Pátík já osobně nic proti panu Richterovi nemám. Nikdy jsem mu nic neudělal. Ani se neznáme. Nechápu proč ty urážky v jeho reakci na můj příspěvek o trénování na závod. Jestli je to závod (a doufám, že je) tak tam se snad jezdí s cílem vyhrát (i když málokdy se to podaří, ale tak to bývá) a je potřeba se na to připravit. Vy sám určitě víte dobře co to je závod.

                      PS: Pivo jsem si dnes otevřel jedno po večeři a ani jsem ho nedopil.

                      0 0
                      • Patar  

                        Proboha, ten příspéěvek přece nebyl adresován Tobě , ale nějakému Samalíkovi z Blanska.

                        0 0
                        • bikerluzice  

                          Já vím, že nebyl adresován mě. Ale v něčem má Samalík (i když ho neznám) pravdu. Vy sám víte, že jsem se do dětských závodů nějak nehrnul po hlavě. Prostě jezdíme a na poměry 6 letého dítěte poměrně dost. Až vy jste mě sám v dobrém smyslu inspiroval když jste řekl a proč nezkusíte nějaký závod. Tak jsem si u Vás vypsal seznam s tím, že něco zkusíme. Toto bude vlastně malého třetí závod. já nechápu co je špatně na tom, že se ho snažím zodpovědně na závod připravit a proč ta podivná reakce p. Richtera.

                          0 0
                          • Patar  

                            Přijeď tuto sobotu 7. června na závody Svatoslavská Šlapka a tam si všechno ujasníme. Zde to nemá význam. Jirkova reakce dle mého názoru nebyla dobře pochopena. Šlo o obecnou rovinu, o nic konkretního.

                            0 0
                            • bikerluzice  

                              Rád bych. Ale v sobotu budu asi na „maltě“. Mám pozvaného zedníka. Jinak s tou rekonstrukcí koupelny nepohnu ani do vánoc. Nějak ten čas musím rovnoměrně rozdělit mezi různé aktivity. Dny nejsou nafukovací i když bych v poslední době byl rád kdyby byly.

                              0 0
                          • Corbett  

                            Myslím, že jsme se tu všichni špatně pochopili. Bude to nejspíš tím, že jsem to špatně napsal, což beru na sebe. Tobě –bikerluzice- jsem psal, že se mi tvůj přístup líbí!!!! To co jsem psal o tátovi sedícího u piva, je to co neuznávám, ale rozhodně to nepatřilo tobě!!! Měl to být příklad, jak to asi není správné. Nebo jinak – každého je věc, co dělá ve svém volném čase. Pro mě za mě ať si každý vypije a vykouří kolik chce. Protiví se mi ale, když potom takový otec, který zná sport jen z hospody u od piva, řve a nadává malému na kole, jaký je trouba a jak to neumí. Opět zdůrazňuji, že tím nemyslím tebe. Jen tak mimochodem, pivo mám rád a jsem jeho častým uživatelem. Dětem se ale snažím jít příkladem jako sportovec. Kouřit jsem přestal před 15 lety.

                            Ty jsi byl v neděli ve Všemině s klukem na tréninku (projížďce tratí)? Malý okruh 800m bude stejný jako loni, jen start se posune o 100 blíž k najetí na okruh (výjezd od lanového centra).

                            0 0
                            • bikerluzice  

                              No byla to reakce pod mým příspěvkem tak jsem to pochopil, že se to vztahuje na mě. Ale to je možná dané tou nedokonalou komunikací přes písmenka na fóru. Ne vždy se možná obě strany pochopí správně a přesně tak jak to bylo myšleno.

                              Jinak já se spíše „vyřádím“ na pořádné delší vyjížďce. To spíš malý je od malička soutěživý. Tak se ho snažím v tom podporovat ať už je to fotbal nebo kolo. A on mě vždycky s sebou strhne takovým způsobem, že jsem se mohl zdát v tom mém příspěvku jako přemotivovaný tatínek (to zase zpětně po přečtení mého příspěvku přiznávám já). Ale u těchto malých děcek to jak ve fotbalu tak na kole bereme spíše hrou (a taky musíme jít příkladem a vše co po nich chceme musíme napřed před nimi předvést sami).

                              Včera při „tréninku“ to malý dotáhnul k dokonalosti kdy si ze mě udělal časoměřiče, traťového komisaře a depo zároveň. Bavilo ho to. Vyžadoval, aby jsem mu hlásit lepší/horší časy, mávnout start, cíl apod. Sám nevím kde se to v něm bere.

                              Ano byli jsme v neděli na tréninku. Dvě hodiny cesta tam, dvě hodiny cesta zpátky, ale nelitujeme. Teda tak trochu jo, protože kvůli rychlosti cesty se mi nechtělo tahat dospělácké kola tak jsem jenom do kufru strčil jeho dvacítku.

                              0 0
                              • Corbett  

                                Jasně – neříkám, že člověk musí vyhrávat závody k tomu, aby šel příkladem. Jde tak trochu o životní styl. Já si sice občas nějaký závod zkusím, ale jsem absolutně nejpomalejší článek řetězu v našem týmu. Chce to asi i při výchově brát z rozumem a nelámat to přes koleno. Já vím, jak jsem s dcerou začínali lyžovat. Chtěl jsem moc a pořád. Kupoval jsem celodenní permice, jezdili jsme na dlouhé sjezdovky. Naštěstí jsem to zabrzdil ještě ve chvíli, kdy se to holce absolutně neznechutilo. Teď jezdíme s rozumem a na každou lyžovačku se těší.

                                0 0
                                • bikerluzice  

                                  Malý mě tak nakazil tím jeho závodním duchem, že taky si občas pohrávám s myšlenokou nějaký pro začátek velmi jednoduchý závod zkusit. Velmi opatrně, protože i když dáváme s partou projíždky běžně a bez problému cca 50km (a když jedem náhodou vyjímečně bez prcků tak i slušným tempem) tak závod je o něčem jiném. Ale nikdy neříkej nikdy.

                                  0 0
                        • zdsamct  

                          muzu vedet co je na me spatne? co jsem napsal spatne?

                          dik

                          0 0
      • Corbett  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
        0 0
    • Corbett  

      Přidávám pár fotek z neděle. Byla to taková hurá akce pro pár jedinců a nakonec se nás sešlo kolem 40 lidiček.

      Myšlenka je to ale myslím dobrá. Za rok si děti ale rozdělíme do skupin podle kategorií.

      http://corbett.rajce.idnes.cz/…NU1.6.2014/

      0 0
      • fantozzi  

        My jsme si projeli trat az vcera, bohuzel jsme na Vsemine chytli Detsky Den a bylo tam plno. Mam 1 dotaz ohledne najezdu z louky na „oko“ – nevim kudy se bude presne najizdet, ale jsou tam pomerne vysoke patniky ktere syn jeste nedava a pokazde se tam zasekl a musel slezt z kola. Budete to jeste nejak upravovat? Jinak se uz moc tesime! :-)

        0 0
        • bikerluzice  

          Je to trasa o rocnik vys nez nase takze podrobne jsem to nesledoval, ale najizdeli v zadnim rohu. Myslim, ze tam zacina beton a je tam z louky takovy drobny skok o neco vetsi nez z obrubniku na silnic. Ja jsem byl presne na miste toho obrubniku naposledy loni na podzim takze uz si to mozna nepamatuju presne.

          0 0
        • Corbett  

          Na patník se udělá nájezd. Vyznačí se reflexní barvou a vysype se hlínou, nebo štěrkem. Loni to sice nebylo, ale je fakt, že to dělalo menším dětem na malých kolech problémy. Letos průjezd přes patník zabezpečíme :)

          0 0
    • bikerluzice  

      Podle meteomap ma byt v nedeli prijemnych 20–25. Jedine by to snad mohla pokazit obcasna prehanka.

      0 0
    • Corbett  

      No nic. Jdeme do finále. Předem přes internet přihlášeno 355 dětí. Dva dny jsme třídili, skládali, rozdělovali a sáčkovali tašky a čísla. Vše je nachystané a připravené. Zítra odpoledne připravíme areál a v neděli v 10:00 hodin na STARTU :)

      0 0
    • Corbett  

      Aby se nebloudilo :)

      0 0
    • vzduch  

      Klobouk dolů před organizátory i počasí dokázali zařídit. Spokojená byla celá rodina.Díky R+A+a

      0 0
      • bikerluzice  

        Za nas taky sama pozitiva. Idealni pocasi, skvela organizace, vyborna konkurence to vse okorenene skvelym tretim mistem. Pane Richter skladam velkou poklonu a pristi rok zase na Vsemine. Jen to zaverecne prekvapko s letadlem shazujicim bombony se Vam bude prekonavat tezko.

        0 0
        • Corbett  

          Nerozumím, proč – jinak děkuji :)

          0 0
        • Corbett  

          Letadlo mělo být překvápko pro děti. Pro mě ne, já to domluvil :)

          0 0
          • bikerluzice  

            Ja to chapu. A myslel jsem to tak, ze to prekvapeni pro deti bylo super a bude tezke vymyslet lepsi prekvapeni. (mozna za to zase muze ta nedokonala komunikace pres pismenka na foru)

            0 0
            • Corbett  

              V pohodě. Tak to nebude až takové překvapení. Dětem to udělá stejnou radost. Jen kokin se musí připravit víc. Dnešních 350 bylo viditelně málo :):) :)

              0 0
          • bikerluzice  

            Mysleno jako prekonat super prekvapeni necim lepsim.

            0 0
    • Corbett  

      Pár pěkných fotografií z III. ročníku

      0 0
    • Corbett  

      http://www.youtube.com/watch…

      Krátké video z CYKLOBRÁNY 2014

      0 0
      • bikerluzice  

        Pekne video. Moc pekne.

        Pres zimu musime vymyslet nejakou 24". A v cervnu opet na Vsemine.

        0 0
    • Corbett  

      FAMILY RACE – ANEB MAMI, TATI POJEĎ SE MNOU V TÝMU

      Měsíc do vánoc, tak nebudu otálet a prozradím hlavní novinku CYKLOBRÁNY do PRÁZDNIN 2015. Jakým způsobem chceme rodiče zapojit do programu dne, zkuste uhádnout VY!!! Ten kdo se nejvíc přiblíží pravdě, nebo uhodne, co máme pro rodiče nachystané a jak to bude celé probíhat, má od nás startovné na IV. ročník CYKLOBRÁNY do PRÁZDNIN zdarma.

      Uhodnout princip a pointu závodu – FAMILY RACE – ANEB MAMI, TATI POJEĎ SE MNOU V TÝMU, bude dost těžké. Pravděpodobně jsme jediní, kdo takový závod bude dělat.

      Napovím, nebudou to štafety a rodinný tým bude tvořit dítě a rodič. Závodit se bude na kole. Jak bude závod ale probíhat, zkuste uhodnout VY!!!!!

      Přihlašovací systém bude spuštěn 1.1.2015

      Soutěž o startovné zdarma probíhá na našich facebookových stránkách http://www.facebook.com/cyklobrana

      0 0
      • vzduch  

        Facebook si zřizovat nemíním, ale závodu se rád s dcerkou zúčastním, i když nevím, do čeho lezu. A doufám, že účast je povinná pro oba rodiče!!!

        0 0
        • Corbett  

          Drama na facebooku se vyostřuje. Pravda je, že nejdříve pojedou závod děti. Absolvují ale pouze svůj závod, závod připravený pro danou kategorii. Rodiče, které se přihlásí do týmové soutěže, pojedou poslední závod dne. Prozradím, že trať a počet okruhů bude totožná se závodem, který pojedou nejstarší děti – 4×2250m. Do závodu týmů se můžou přihlásit rodiče všech závodících dětí, proto je absolutně nereálné tu řešit časy.

          Jak se ale dopracujeme k výsledkům?

          Radku tým tvoří rodič s dítětem. Manželka bude povzbuzovat a hlídat dítě:) :) :)

          0 0
          • vzduch  

            Vzhledem k tomu, že rodič pojede až poslední závod dne, tak u nás pojede raději žena.

            0 0
            • Corbett  

              “FAMILY RACE – ANEB MAMI, TATI POJEĎ SE MNOU V TÝMU”

              Hlavní novinkou IV. ročníku CYKLOBRÁNY do PRÁZDNIN je závod rodinných týmů. Smyslem tohoto nového závodu je především posílení týmového ducha a zapojení rodičů do programu CYKLOBRÁNY do PRÁZDNIN. Rodiče dětí, účastníků CYKLOBRÁNY dostanou možnost se předvést ve své plné síle a ukázat svým dětem, jak se má správně závodit na kole ?. Start tohoto závodu bude ve 13:00 hodin a bude uzavírat celý závodní den CYKLOBRÁNY do PRÁZDNIN. Závod je vypsaný na 4 kola okruhu G (PEKELNÝ okruh). Podmínkou pro účast v tomto závodě je přihlášení dítěte i rodiče předem oline přes naše webové stránky. Na místě se už nelze do tohoto závodu přihlásit. Limit pro tento závod je maximálně 100 rodičů. Startovné činí 50,–Kč

              Jak to bude vypadat v realitě? Tátou, či mámou předem vybrané dítě do rodinného týmu, vyjede ve svém závodě tátovi, či mámě tzv. flek na startovní čáře – startovní pozici. Pokud dítě, v kterékoliv kategorii ve svém závodě vyhraje, rodič startuje se ztrátou 00:00 ve 13:00 hodin. Pokud dítě zařazené do týmu dojede druhé, rodič startuje se ztrátou + 10 sec., v pořadí třetí cílem projeté dítě vyjede rodičovi handicap + 20 sec. atd. Z toho plyne, že závodu rodičů se mohou zúčastnit rodiče dětí všech věkových kategorií od odrážedel po čtrnáctileté.

              Klíč pro starty:

              1. 13:00 hodin – START rodičů, jejichž dítě zařazené do týmu dojelo

              ve svém závodě v kategorii 1.

              1. + 10 sec – START rodičů, jejichž dítě zařazené do týmu dojelo ve

              svém závodě v kategorii 2.

              1. + 20 sec – START rodičů, jejichž dítě zařazené do týmu dojelo ve

              svém závodě v kategorii 3.

              1. +30 sec – START rodičů, jejichž dítě zařazené do týmu dojelo ve

              svém závodě v kategorii 4.

              1. +40 sec – START rodičů, jejichž dítě zařazené do týmu dojelo ve

              svém závodě v kategorii 5.

              1. +50 sec – START rodičů, jejichž dítě zařazené do týmu dojelo ve

              svém závodě v kategorii 6 –10.

              1. +60 sec – START rodičů, jejichž dítě zařazené do týmu dojelo ve

              svém závodě na horším jak 10 místě.

              O umístění rodinného týmu rozhoduje pořadí rodičů po projetí cílem. Rodiče musí absolvovat celý závod, všechny 4 kola a to i v případě předjetí prvním, vedoucím závodníkem o jedno kolo.

              Poznámka pořadatele: pokud rodič má víc dětí, které pojedou závod CYKLOBRÁNA do PRÁZDNIN, je nutné člena rodinného týmu vybrat předem. Nelze čekat na to, které dítě se lépe umístí.

              0 0
    • Corbett  

      Představujeme tričko pro následující ročník. Jedna barva, jeden motiv, cena stejná – 99,–Kč Zájemci v přihlášce na závod označí políčko ANO (mám zájem o tričko) a do následující řádky napíšou požadovanou velikost.

      1.1.2015 po slavnostním novoročním přípitku budou spuštěny přihlášky na IV. ročník CYKLOBRÁNY do PRÁZDNIN.

      0 0
    • Corbett  

      1.1.2015 byly spuštěn přihlašovací systém.

      Aktuálně přihlášeno 142 dětí a 45 rodičů.

      Co říct, nejvýhodnější pozice jsou na startu rozebrány.

      0 0
    • Corbett  

      Milí rodiče. Nyní se Vám naskytla fantastická příležitost změřit své síly s bývalým Českým reprezentantem a profesionálním cyklistou Janem Hruškou. Honza v roce 2000 vyhrál prolog na slavném Giro d´ Italia a tím získal proslulý růžový trikot. Kromě Gira se zúčastnil i Tour de France a závodu Vuelta. 14.6.2015 vytvoří na CYKLOBRÁNĚ rodinný tým se synem Filipem. Teď mnozí můžou namítat, že jeli s Honzou Drásala, Šelu, nebo jiný z mnoha závodů KPŽ. Ano, i já se takto párkrát „svezl“ s Honzou, třeba na pověstném Drásalovi. Viděl jsem ho, ale vždy až při slavnostním vyhlašování vítězů. Na CYKLOBRÁNĚ vám garantujeme, že Vám Honza neujede o víc jak 2250 m. Díky přehlednému areálu ho budete mít stále na dohled. Maximálně vás předjede o jedno nebo dvě kola

      0 0
      • Rubi  

        na tohle se fakt daji nalakat lidi? opravdu me to zajima… ja treba o cyklobrane nikdy mimo BF neslysel a to bydlim relativne blizko a bracha objizdi detske zavody

        0 0
        • Patar  

          Účast 449 dětí v 18 kategoriích v roce 2014 mluví za vše. Bezchybná organizace, doprovodné programy pro celé rodiny,krásné prostředí. Které dětské závody bratr objíždí?

          0 0
          • Rubi  

            dotaz byl na to, jestli se na Honzu Hrusku daji nalakat lidi na detske zavody… jinak ucast na cyklobrane je paradni! objizdime KPZ, jezdime cela rodina, je fajn ze je to serial a je nejake srovnani, plno lidi na to nadava ze je to masovka, ale my jsme spokojeni, kdyz to jezdis, mas vyjete misto na startu a si tam kde patris vcetne detskych zavodu, pak je jedno kolik lidi jede za tebou… a dalsi nadava ze je malo terenu, vsak je moznost volby, je tu trilogy, most, sudety,atd.. nebo enduro, at si jezdi kazdy co chce

            0 0
            • Corbett  

              Já se ani tak nesnažím lákat nové účastníky, jako spíš informovat o novinkách, které se týkají CYKLOBRÁNY. I když vím, že CYKLOBRÁNA tu na BF nefrčí, používám ho jako jeden z informačních kanálů. To, že se o CYKLOBRÁNĚ ví, dokládá narůstající účast na akci – 2012/70 dětí, 2013/250 dětí, 2014/450 dětí. Honza Hruška přihlásil svého syna Filipa na CYKLOBRÁNU sám, na doporučení svého kamaráda. Vážíme si toho, protože kvůli závodu jsou ochotni přijet až z Hradce Králové. Do závodu týmů, kde pojedou rodiče dětí účastnících se CYKLOBRÁNY jsem ho přemluvil já. Podobný závod, v tomto měřítku u nás zatím nemá obdoby a tak si myslíme, že to bude super zpestření pro všechny.

              0 0
      • zdsamct  

        muzes zkusit napsat i dalsi info o honzovi …

        .. rad si prectu pokracovani .. to co se malo nebo vubec nikde nepise

        … jinak na ckb je prihlasen prcek i ja … asi pul hod po pulnoci :-)

        0 0
        • Corbett  

          Půl hodiny po půlnoci, na Nový rok, st.č. 17, to znamená 17. v pořadí. No, byl to docela fičák:) Dcera má ale v kategorii první lajnu a mi si vážíme toho, že na spuštění přihlášek čekali i ti, co CYKLOBRÁNĚ nebyli v roce 2014.

          0 0
          • zdsamct  

            jj. mas pravdu a sedi to

            bylo nastaveno v telefonu .. ten pipl a slo se tukat .. ani ne kvuli prvni i kdyz fajn lajne( nevyhrava se v prvni zatocine) ale abych prckovi pomohl a pak mohl i ja :-) se zucastnit

            tesime se

            0 0
    • Corbett  

      V půlce února přihlášených přes 200 dětí. Loni jsme 200 přihlášených měli v půlce května. Do závodu rodičů přihlášeno 57 tatínků a maminek a k tomu jeden dědeček :)

      0 0
      • DADMTB  

        No teď jsem se chtěl zeptat, ale vidím, že startuje i dědeček. Znamená to tedy, že může i strejda, děda…jako nejbližší příbuzný?

        0 0
    • Corbett  

      Domluvili jsme se na spolupráci s nestátním zdravotnickým zařízením Complex Therapy s.r.o. Společnost Complex Therapy bude mít na CYKLOBRÁNĚ do PRÁZDNIN v areálu svůj stánek. Šikovné masérky a fyzioterapeutky, budou provádět účastníkům akce bezplatně masáže a fyzioterapeutické poradenství.

      0 0
    • Corbett  

      Video pro rodiče, kteří říkají, že máme moc náročnou trať a terén pro nejmenší, … a že by jsme měli prckům vytvořit trať na asfaltu – V hlavní roli můj syn Lukáš, který má aktuálně 4 roky a 2 měsíce :)

      http://www.youtube.com/watch…

      0 0
      • vanderpoel  

        strasne

        0 0
        • Corbett  

          Také názor, jen bych ocenil, kdyby jsi to víc rozvedl.

          Co je strašné? Napsat slovo umí každý.

          0 0
          • vanderpoel  

            no co ti na to mam rict? vidim proste ambiciozniho otce, ktery nekde od tri let vychovava zavodnika. kluk vystrida tri nebo kolik kol za rok, otec si ho nataci a od zacatku ho taha po zavodech. ja verim, ze toho malyho to treba i hodne bavi, ale proste mi to pripomina cinske sportovni centrum, kam rodice odvedou male deti, aby se z nich stali olympijsti medailiste. ale i tam, pokud vim, se nekde do deseti let venuji obecne priprave a teprv pak je rozkazem prideli k jednotlivym sportum.

            0 0
            • Člověk a jeho svět  

              Nevím, v jak kterém sportu, ale třeba se sportovní gymnastikou v Číně (a nejen s ní) nezačínají jistě v deseti letech.

              0 0
            • Corbett  

              No jo, Čínská výchova a ambiciózní táta.

              Lukáš Richter – 4roky

              Kolem Záhlických rybníků tento víkend ujeto 24km při průměru 13km/h

              Nebýt terénní 5km pasáže v závěru, jsme na 16km/h.

              Co mám ale dělat, když to toho mého kluka tak baví???

              http://www.youtube.com/watch…

              0 0
          • vanderpoel  

            poznamka: a ano, vim ze bez ambicioznich otcu (v pravem i prenesenem smyslu) bychom nemeli uspesne sportovce jako zahrobska, sablikova, kvitova, ale tak nejak to proste muj dojem vyjadreny v predchozim prispevku nijak nemeni.

            0 0
            • cxx70  

              Já spíše vidím tátu, který nenechá kluka sedět u pc, tv, zkouší s ním sportovat. Jestli z něj chce mít závodníka, to je jeho věc, více se mi líbí že ho vede k pohybu a k sezení doma u pc a tv. a přirovnání k číně podle mě hódně pokulhavá.

              0 0
            • Corbett  

              Děkuji ti za názor.

              0 0
    • Corbett  

      Konečně vám mohu představit hlavního hosta CYKLOBRÁNY do PRÁZDNIN. Až z dalekého Ústí nad Labem za námi přijede dlouholetý Český reprezentant, několikanásobný mistr republiky, profesionální mistr Evropy a mistr světa v boxu, Lukáš Konečný.

      Mimo jiné přihlásil své 3 dcery na CYKLOBRÁNU do PRÁZDNIN a sám sebe do závodu FAMILY RACE – aneb mami, tati pojeď se mnou v týmu.

      Další skvělá příležitost pro rodiče si zazávodit se sportovní celebritou světového formátu, co říkáte :)

      0 0
    • Corbett  

      Sousedka, když mě dnes viděla, jak nosím domů řekla – no jo, rok utekl jako voda a blíží se CYKLOBRÁNA do PRÁZDNIN :)

      0 0
    • Corbett  

      Časopis VELO. Před roky jsem tento časák hltal jako malé dítě. Byl jsem pravidelným odběratelem, jezdil na VELO Campy a těšil se na každé nové číslo. Asi jsem z toho už vyrostl. To ale nemění nic na tom, že tento časopis beru jako jedničku v cyklistické branži v ČR. O to víc mě potěšilo, že nám vytiskli článek, naši malou pozvánku na IV. ročník CYKLOBRÁNY do PRÁZDNIN. Tímto chci moc poděkovat šéfredaktorovi Vela, panu Rudolfovi Hronzovi za rychlou reakci a otisknutí článku. To vše, bez přemlouvání, naléhání, prosení a hlavně ZADARMO. No a jak ta reakce byla rychlá? 18.5.2015 jsem posílal do redakce VELA žádost o medializaci, dnes 22.5.15 časopis VELO koupen v trafice i s článkem na 20 straně.

      0 0
    • Corbett  

      Máme před sebou 4 měsíce do startu dalšího, už VI. ročníku naší oblíbené CYKLOBRÁNY do PRÁZDNIN. Žádné zásadní změny nechystáme. Naším hlavním cílem je udržet vysokou sportovní a společenskou úroveň naší akce. Hlavní novinkou je přidání kategorie dětí 15 –17 let. Účastnit se budou moct děti narozené v r. 2000 – 2002.

      Termín akce: 11.6.2017. Spuštění přihlášek plánujeme na některý všední den v druhé půlce března.

      O všech aktualitách vás budeme včas informovat na našich stránkách: :www.cyklobrana.cz, a facebooku https://www.facebook.com/cyklobrana/

      0 0
      • zderes  

        Tak v kalendáři to už máme. Mohli by se přijet podívat i Brňáci, když my jim fušujeme do jejich závodů :)

        0 0
        • zdsamct  

          Brnaci?

          my jezdime jiz nekolik let

          0 0
          • Patar  

            Brňáci nejen jezdí , ale také i vítězí. Na pč, kategorie -ročník narození 2011 v loňském roce. Ta holčina porazila všechny kluky.

            0 0
            • zderes  

              Tak také měli podle fotky v zázemí výborný servis :)

              0 0
              • Patar  

                Tato skupina k naší radosti se servisem vypomáhala, když jsme nestíhali.

                0 0
        • Motyll  

          Zkusíme…

          0 0
    • Corbett  

      Tradiční bombardování areálu bonbóny letos nebude chybět, samozřejmě pokud to dovolí počasí:

      https://www.youtube.com/watch?…

      0 0
      • zdsamct  

        jako bych to video uz nekde videl ..

        .. nebo snad natacel ;-)

        0 0
        • Corbett  

          … a komentoval :))

          0 0
          • zdsamct  

            na to nas tam bylo vic :-)

            ono je tezky nekomentovat takovou paradu

            0 0
            • zderes  

              Příště to nechte shodit dál od vody. Není nad to, když se přes piknik na dece přežene stádo dětí… :-)))

              0 0
    • Corbett  

      Do startu VI. ročníku CYKLOBRÁNY do PRÁZDNIN zbývá něco málo přes 20 dní. Potvrzen je kompletní doprovodný program, plus něco navíc. Bavit děti bude kouzelník Jirka Hadaš, před hotelem budou mít děti k dispozici mega velký skákací hrad, projížďky na koních, masáže, poradenství, malování na obličej, soutěže, hry, střílečka z airsoftových zbraní a bombardovat se bude 2500 bonbony. Tohle vše mají děti na CYKLOBRÁNĚ zadarmo. Startovné symbolické, organizace na nejvyšší úrovni. Časomíra SPORTSOFT, nevratné čipy na startovních číslech. Rodiče mohou svým dětem předvést, jak se má závodit v závodě FAMILY RACE aneb mami tati pojeď se mnou v týmu. Přihlašovací systém frčí plným proudem. Veškeré informace, přihlášky na: http://www.cyklobrana.cz/

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.