• decimax

    POUZIVATE NEKDO TUHLE APLIKACI?

    0 0
    • MirosPikos  

      ne

      0 0
    • File12  

      Co to je? podle názvu asi jen na android tak se mě to netýká. ale tak položit k otázce aspon odkaz do playstoru by neuškodilo nebo okopčit popis.

      A zeptat se třeba používáte někdo tuhle app, jestli ano jde tam to a to a jde to tak a tak. Takhle nemůžeš čekat než ano ne

      0 0
      • decimax  

        Popis

        CycleDroid pomocí GPS modulu v telefonu zobrazuje údaje o jízdě, např. rychlost, vzdálenost, stopky, nadmořskou výšku, sklon, převýšení, spálené kalorie a mnoho dalších funkcí. Trasu si můžete vykreslit nad mapou i sdílet na Facebooku. Aplikace umožňuje zaznamenávat trasy, ukládat a sumarizovat data. Je také možné sledovat souhrnné informace vybraných tras: celková vzdálenost, čas atd.

        Všechna data shromážděná z aplikace lze exportovat na SD kartu ve formátu CSV, GPX nebo KML a pak importovat do jiného zařízení, nebo ji zobrazit na mapě v počítači, třeba v Google Earth.

        CycleDroid nabízí také funkci zobrazení grafů: výška/vzdálenost, rychlost/vzdá­lenost, nebo rychlost/čas. V grafech můžete snadno zoomovat pomocí multi-touch. Aplikace umožňuje uložit konkrétní graf nebo jeho část jako obrázkek.

        orry,mas pravdu..

        http://play.google.com/…apps/details?…

        0 0
    • Vilém  

      NE

      0 0
    • Fidži_CZ  

      Co je na ní super? Mě se zdá jako další podprůměrná aplikace, kterých je PS celá hromada.

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce