• Antipepek

    Zdravim,vybiram si prvni lepsi kolo pro rekreacni jezdeni vetsinu po silnici a cyklostezky,ale taky bych chtel obcas sjet rychleby. Celkove tak do 1000km za sezonu. Po zvazeni mezi canyonem a kubickem sem si vybral hardtail cube ltd race 2X nebo LTD SL 2X ,tak by me zajimaly nazory zkusenejsich na tyto kola.Myslim, ze vybavene jsou slusne,ale prijdou mi trochu tezsi nez konkurence a taky to ma vepredu pouze jednoplacku,tak nevim jestli se s tim da jet delsi vylet po silnici,abych se neuslapal.Pripadne muzete navrhnout jeste jinou alternativu. Chci si vzit 21 ram 29 kola,merim 187 a na cubech se mi libi i dizajn. Diky

    0 0
    • wanderer  

      Jakou řadu? Ty letošní v hliníku bych nekupoval. Zkus se podívat jestli ještě někde neseženeš loňský Race One, ten byl za tu cenu luxusní.

      Canyon je lepší

      0 0
      • Antipepek  

        Diky,ten lonsky model race one bude problem a co ten letosni model race one? Od CANYONU pripada v uvahu pouze model slx 7.9.Proc by si nekupoval letosni modely v hliniku,ber to tak, ze radis laikovi :-)

        0 0
        • ALLforBIKE  

          Mezi Canyon SLX 7.9 a Cube Ltd Race je rozdil v cene cca 5tis, pokud mas ty penize jdi do Canyonu. Vyjmecne tady plati pravidlo, ten drszsi je lepsi. Hlavne ma lepsi kola a brzdy oproti Cube. Spousta lidi pak bude tvrdit, ze ma take nejlepsi vidlici na svete:-) Rebu. Pokud resis penize s Cube chybu neudelas, dostanes velmi slusne kolo s povedenou vidlici (dle mne funguje obstojne k Rebe), brzdy jsou v pohode. Nejslabsi jsou holt ty kola no. Letosni Race one je velmi slusna alternativa k temto dvoum, za 30tis dostanes komplet XT, velmi slusnou vidlici-pozor je to nejtezsi kousek z vyberu;-):-), kola jsou nohuzel opet nic moc no- ale rozdil oproti LTD race asi nula. Takze pokud mas na Canyona, sel bych do nej a dalsi uz neuvazoval;/) ten model LTD SL bych vubec neresil pac je nejdrazsi a neprinasi nic navic oproti Canyonu.

          0 0
        • Smazaný účet  

          Horší jsou proto že jsou o něco dražší a mají horší vidlici. Dřív tam byla Reba nebo Manitou, ted je tam XC32 nebo Raidon.

          0 0
    • Sylvulik  

      Co si nakoniec vzal…a ako si spokojny? Tiez mam podobnu dilemu…odradza ma, ze Canyon sa neda vyskusat…z hladiska velkosti ramu.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.