• tark

    Zdravím,

    mohl bych poprosit o názor na Cube Analog 2016 – http://jizdni-kola.heureka.cz/…specifikace/#… ? Tu cenu neberte vážně, dokázal bych ho sehnat i kolem 15, což je tak nějak i můj strop. 170 cm, 60 kg, 1000–1500 km/rok (nemám tolik času, kolik bych chtěl) a nejsem žádný šílený závodník, určení bude většinou spíš asfalt/polní cesta než nějaký brutální terén.

    Díval jsem se zatím dneska v okolí třeba na:

    Specialized Rockhopper 29 – https://www.kola-radotin.cz/…ckhypergreen?… ~ 14.8k

    Superior XC 809 2016 – http://superiorbikes.eu/…ark-grey-red – 14.5k

    Sháním ho celkem i narychlo, chtěl bych zase něco najezdit, než pojedu pryč a bude škaredě, takže se mi moc nechce do skládaček, případně Cyklo Němčík a spol., byť vím, že ten bajk by byl o něco lepší než co seženu takhle na prodejně :) Půjdu se ještě podívat do pár dalších prodejen, tak tu možná něco přihodím, ale zatím mě zaujalo tohle a třeba to i docela dává smysl, byť to asi nebude úplně to nejlepší, co se dá sehnat… :) Další věc je, že je narozdíl od ostatních i dost pěkné :)

    Na staré fóra jsem se už díval, ale tohle konkrétní tam bohužel zmíněno nebylo a navíc už pomalu začínají nějaké ty slevy :) Pokud byste ale měli nějaký lepší nápad, rád ho uvítám a třeba se bude dát ještě někde sehnat tady v okolí :)

    Díky! :)

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.