Cube AMS COMP 2010 (black/white)

7 nepřečtených
  • LadaFx

    Dobrý den,

    rád bych si pořídil toto kolo CUBE AMS COMP 2010 (black/white).

    Bohužel kolo stojí 42 tisíc. Pro mne jako studenta je tato cena příliš vysoká. Je možnost sehnat tento typ kola do částky 35 tisíc?

    Jakou velikost rámu by jste mi doporučili?

    Výška : 186 cm.

    Váha : 70kg.

    Díky za Vaše odpovědi.

    0 0
    • MlokCZ  

      Na cenu zkus poptat více prodejců Cubu, většina z nich nabídne nějakou slevu, jakou se takhle předem nedá říct. A doporučuju osobní návštěvy.

      Velikost jen dle výšky nelze říct, můžu jen odhadnout, že 20tka. Cuby jsou ale dost krátké a to zvlášť pro větší velikosti, takže se někdy i může stát, že pro větší postavy je prostě moc krátký a je potřeba volit něco jiného.

      0 0
      • 9700  

        máš ho? Jak jezdí? jaká je pls váha?

        0 0
        • teepeex  

          ma ho moje zena, je to neskutecny zavazi:)

          kolik mi se u toho nasmejeme;)

          0 0
        • MlokCZ  

          Hledej v historii. Rám je funčně zcela totožný a v historii jsem toho o AMS Pro psal mraky, jezdil jsem ho dva roky před nějakým časem. Pak jsem přešel na vyšší zdvihy a AMS Pro dostala manželka (a po třech letech ji ten rám prasknul a bez problémů byl vyreklamován, takže teď jezdí 2009 černý totožný s tím mojím, jen tam teď máme každý jiný tlumič, viz to samostatné vlákno o Boost valve).

          Teď ho znovu pár měsíců jezdím jako náhradu HT (takže i u HT jsem posunul zdvihy výše).

          A také jsem tu ve vláknu o Boost valve srovnával podrobně chování AMS Pro s 2010 RP23 s high volume a Boost valve oproti 2009 RP23 s compression tune střed.

          Váha žádný zázrak, to co mám v profiulu u AMS 125tky, tak komplet osazení jsem přeházel na rám AMS Pro + dal Rebu u-turn team místo Talasu (ta Reba je taky docela těžítko, má skoro to samé co ten Talas). A váha je v tomhle osazení přes 12kg (v podstatě proti té AMS 125tce v profilu to je lehčí jen asi o 200–250g při tom totožném osazení).

          0 0
    • op  

      Mam ho (verze 2009), koupil jsem ho za 36, vel. 22". Mam 189 cm a mam 2 Cube, jednu 22 (AMS) a jednu 20 (Analog HT), 22 je mi trosku velka a 20 trosku mala, idealni by byla 21. Pro Tebe tedy 22 spise ne (nutno vyzkouset!). Neco vazi, ale to asi kazdy levnejsi full, jinak dobre kolo..

      0 0
    • LadaFx  

      Váha by měla být 12.5 Kg podle výrobce. Mám 20tku.

      Jsem s ním velmi spokojený!!! Mám najeto přes 400 km a bez problémů. Ze začátku se musely zajet brzdy.

      Když už si někdo kupuje takové kolo, tak už musí počítat, že to nebude mít pod 10kg :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.