• cert33

    Dobrý den

    Chci se zeptat, na názor na toto kolo: http://www.shopbike.cz/…sma-3–0–2014

    a hlavně celkově tuhle značku. Sháním kolo pro přítelkyni, investice max 15 000,–

    Kolo bude na běžné ježdění, společné výlety. Žádná divočina.

    Děkuji předem za odpovědi

    0 0
    • LRRTM1  

      Zkus použít políčko vyhledávání. Stačí do toho políčka zadat 15000. Pak zjistíš, jak strašlivý tohle kolo je.

      0 0
    • Azmir  

      Hrůza, projdi si starší témata, řešilo se to tu milionkrát, nejlépe si nech kolo postavit :)

      0 0
    • cert33  

      Zajímalo mě hlavně, jestli má někdo zkušenost i s touto značkou.

      0 0
      • Vilém  

        Jako zkusenost s cim? Je to proste obycejny kolo osazeny beznejma komponentama. Ramy v teto cenove jsou vsechny na jedno brdo, takze spis zalezi, aby to dotycne sedlo.

        Jinak je ale to kolo za ty penize tragicky. Poohlednul bych se nekde jinde.

        0 0
        • cert33  

          Značka CTM jsem myslel samozřejmě. Je to relativně nový výrobce kol. tak jestli s tím má někdo zkušenost.

          Jinak děkuji.

          0 0
          • Vilém  

            Jejda ale zkusenost s cim konkretne? Zas tak nova znacka to neni, ramy jsou nejaka obycejna cina, zbytek jsou vyrobky jinych firem, takze furt nevim co si predstavit pod zkesenosti se znackou. Stejne nejvic zalezi na predprodejnim servisu, jak to kolo nachystaji v ksefte a pripadne nedostatky doladi pri garancce.

            0 0
          • Vilém  

            Jo a taky zalezi za kolik ho muzes mit, protoze co jsem se dival, tak se da sehnat cca o 1500,– levneji nez v tvem odkazu.

            0 0
            • cert33  

              No a tím chceš říct, že o 1500,– levněji, už je to kolo zajímavější? Jinak, mě právě zajímalo, jestli třeba někdo kolo koupil a měl s ním třeba nějaké problémy, nebo byl nespokojený, ať už s čímkoliv. I když je samozřejmě pravda, že každý prodejce, může mít kolo jinak seřízené a seštelované. To souhlasím.

              0 0
          • johninho017  

            CTM je slovenská firma, která byla založena v roce 1994. Od začátku se zabývá velkoobchodem s jízdními koly a velomateriálem. S výrobou a distribucí jízdních kol CTM začala v roce 1999. V současnosti se kola CTM prodávají téměř v každém slovenském městě, dále pak v České republice a byly realizovány první dodávky kol do Polska, Lotyšska a také Řecka.

            Zas tak nová značka to není

            0 0
            • cert33  

              jj to jsme si přečetl na stránkách, srovnávám to samozřejmě se známými značkami, které už jsou na trhu delší dobu.

              0 0
    • tomekusti  

      Asi takhle … Snaží se dělat relativně dostupná kola. Myslím tím cenově. Z toho logicky plyne, že to není žádný zázrak, zejména co se týče osazení a hmotnosti. Podle mě je to srovnatelný se mnoha modely Kellys, Dema, Leader Fox a podobnými „výrobci“. Kolo tě odveze a pokud nezávodíš a budeš jezdit po stezkách a polňačkách bude sloužit dobře a dlouho. Na velký divočení v lese to není ani stavěné. Toť ke značce a kvalitě. Jinak co se týče poměru cena/výkon, pak logicky za 15 tisíc ti tady postaví kluci kolo o řád jinde. To už bylo řečeno stokrát. Shrnuto: Pokud chceš za svoje peníze maximum, tak stavět. Pokud chceš vejít do obchodu, vzít kolo a odjet, pak si vyber značku kola a barvu která se bude líbit, zkus to projet a když bude sedět geometrie, zaplať a spokojeně užívej.

      0 0
    • Pan Jan  

      Značku založila parta bývalých zhrzených zaměstnanců KTM, kteří mysleli pouze na svůj profit a ne na blaho zákazníků. Své cíle, hlavně generovat zisk, dnes uplatňují skrze tuto značku CTM (Ciwe Taká *****)

      0 0
      • nitraq  

        No, v případě tohohle kola ta tvoje zkratka perfektně sedí. Ale pamatuju si, že v minulosti už tu byly nějaký kola od tý značky, kde poměr cena/výkon byl v pohodě.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.