Čtete nějakej zahraniční časopis nebo magazín o bikování?

9 nepřečtených
  • Oakey

    Zdravíčko bikeři a bikerky, tak mi napadlo, jestli pak někdo z Vás krom domácích, jestli i ty vůbec, čte taky nějakej ten zahraniční tisk o našem hobby. V čem to spatřuje lepší a v čem naopak horší, mimo toho, že je to v cizim jazyce, než domácí časáky. Vyplatí se si třeba něco takovýho ať už tištěnou formou nebo elektronicky objednat?

    0 0
    • kubad  

      Otázka je jestly se za ty České vyplatí :-) vůbec platit je to v podstatě jen samá reklama

      0 0
    • gemini  

      Ahoj. Když brácha žil v UK, občas mi dovezl časopis What´ s mountainbike, či jak se to jmenovalo. Oproti naším časopisům jako je Velo a Peloton mi to přišlo takový neuspořádaný a docela dost reklam. Ale zase tam byly pro mě v tu dobu neznámý kola, nad kterejma jsem nejeden večer u lampičky slintal…Obecně mi příjdou český časopisy o cyklistice na celkem solidní úrovni, ze zahraničí se mi pak celkem líbí německej Bike, do kterýho pravidelně nakukuju v Tesku na nedělním nákupu…

      0 0
    • Karlos009  

      Když jsem dělal v Německu (před 10ti lety), kupoval jsem si pravidelně Bike. Tenkrát to ještě bylo v porvnání s našimi časopisy něco, teď si ho občas koupím když někde cestuju a už mi to nepříjde jako taková bomba. Vystačím si s českým Velem a jednou za čas si ze stránek Biku stáhnu testy v PDF.

      0 0
    • jecnak  

      Obcas ctu Descent, to by asi do me nikdo nerekl.

      0 0
    • mj  

      Já jsem míval rád Bike Magazine (www.bikemag.com/). Články jsou někdy skoro až fejetonový povahy, nic pro technokraty. Recenze kol tam taky byly, ale spíš příběhy lidí a popisy různých oblastí. Fantastický fotky od fotografů kalibru Sterlinga Lawrence. Jedno číslo v roce bylo sestavený jenom z fotek.

      0 0
    • RADO77  

      Když jedu do Německa koupím si Bike nebo Moutain Bike (www.mountainbike-magazin.de/) podle toho, kdo má zrovna zajimavější vydání

      0 0
    • Fantom  

      Jeden čas jsem odebíral německý Rad um Rad, perfektní, velmi vysoká úroveň, testy, bazar, novinky, vše.j.

      0 0
    • BB  

      Čtu pravidelně Moutain Bike Action, což je americký časopis a teď jsem začal Mountain Bike Rider, což je britský časopis. Američani to mají tak nějak přehlednějš uspořádaný, taky víc postřehů o trendech. Recenze kol mají zejména v poslední době dost měkký, musí se číst mezi řádky, aby člověk našel negativa. Taky jsou hodně zaměřený na americký značky. Nepamatuji recenzi u nás oblíbených německých značek. MBR podle tří čísel, které jsem prošel, má ty recenze trochu tvrdší, ale jinak se v tom časobise špatně orientuji, ale to je asi věc zvyku. V obou časopisech strašně moc reklam, možná že víc než polovina obsahu. Ani mě tak nevadí velké reklamy zabývající se jedním produktem, kde je popis funkčnosti atd. Ale bohužel je tam hodně reklam různých obchodů, kde jsou drobné obrázky všeho zboží s uvedenou většinou zlevněnou cenou.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.