• blaza84

    Ahoj, líbí se mi, a uvažuji o jednom z těchto dvou pevňáků od Commencalu:

    http://www.commencal-store.co.uk/…-c2x17023165

    http://www.commencal-store.co.uk/…-c2x16198319

    Slibuju si od toho, že to bude kolo na všechno, a to u mě znamená krátké i celodenní vyjížďky každým terénem, traily, menší skoky a prostě blbnutí. Budu rád, pokud kola a jejich komponenty zhodnotíte. Některé komponenty neznám, ale jinak mi to přijde velmi použitelné. Díky.

    0 0
    • Atilla  

      Co tohle pokud se vejdeš na Mko? http://www.commencal-store.co.uk/PBSCCatalog.asp?…

      0 0
    • blaza84  

      Máte prosím někdo zkušenosti s objednávkami u Commencalu? Nebo byste doporučili obrátit se na olomouckého distributora? Koupit u nás to vychází dráž, ale zase by to mělo být pro mě jednodušší např. v případě reklamace (tato situace snad nenastane :) ).

      0 0
      • lazza  

        Objednával jsem loni na podzim rám, byl tehdy ve slevě. Přišlo to z Francie (někde kolem Toulouse) během asi 8 dní DHLkem. Když opominu to, že DHL se ze zásady neobtěžuje zavolat před doručením, bylo všechno v pohodě. Tehdy jsem cvakl 25euráků za dopravu, teď koukám, že mají nad 150euro dopravu zdarma.

        Ale s reklamací by to byl asi pěknej voser.

        0 0
        • blaza84  

          Jak je to, prosím, při takových nákupech sportovního zboží ze zahraničí s placením cla, případně DPH?

          0 0
          • lazza  

            V rámci EU se clo neplatí, DPH se připočítá automaticky při nákupu. Je to ale zanedbatelná částka (pár procent). Největší položku tvoří poštovný (z Andorry to bylo, tuším, 25–50 USD). Z Německa to bývá kolem 8 Euro, nebo při vyšším nákupu zadara.

            0 0
            • blaza84  

              Chci objednávat od Commencalu Metu HT AM za 999 EUR, s dopravou do ČR mi to počítá 1074 EUR. Bude to konečné, nebo budu ještě něco přiznávat na celnici? A to jde z Francie?

              0 0
              • lazza  

                Tak sem se v postovnym sekl-asi to bylo taky tech 70ecek. Mne to slo z Toulouse ve Francii, takze to bylo bez cla. Pokud bys neco platil navrch, stahnou si to hned a uvedou taky proc-tak to funguje z USA. Nebal bych se necekanych vydaju.

                Objednej si i patku navic :-)

                0 0
      • tonik666  

        Kupovali jsme dětské kolo – rám v jednom místě odřený, přední kolo rozcentrované, všechna ložiska hodně přetažená, atd. atd., takže jsem si s tím docela vyhrál než jsem to dal dohromady. A krabice od GLS přišla otevřená.

        Pokud by kolo od dealera bylo poskládané a seřízené, tak bych klidně volil to. A taky bude zkontrolované, že není z přepravy poškozené, pokud jo, je řešení na dealerovi a ne tobě.

        Poštovné do Česka není zdarma, stálo asi 20–30EUR

        Takže bych teď asi kašlal na malý cenový rozdíl a bral v ČR.

        0 0
    • THORX  

      Nemáte někdo zkušenost jestli se do modelu 2021 vleze dozadu 3" guma?

      A jestli na 190cm bude Lko ok? Mám zato že by mi sedělo. Mám raději vzpřímenější posed a momentálně HT mám 645mm Lko má 628mm.

      0 0
      • jakmarek  

        Mal som minulorocny model. S maximalnou sirkou gumy skusenost nemam (okolo 2.35 ale bolo miesta dost). Mam 181cm, mal som Lko a musel som ho predat pretoze mi bolo velke takze predpokladam ze tebe by Lko mohlo sediet (ak odvtedy zasadne nezmenili geo)

        0 0
        • THORX  

          Jen snížili sedlovou trubku jinak geo stejná. Na zadek bych chtěl dát 3ku uvidíme prvně zkusím narvat 3ku na Versuse.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.