Cmax SLR, XTR, fulcrum red metal 1

18 nepřečtených
  • cardamm

    Hojte.....na vánoce se mě ježíšek ptal, co bych rád. Tak poťřebuju poradit. O kolech je tu debat jak sviňa, ale nic na jedné kupě. Potřebval bych tedy poradit co v této cenové relaci pořídit.

    Anketa: Nejlepší bude koupit kola:

    4x
    19%
    0 0
    • gemini  

      No tak to už musí být nějaká provokace…:-)))))) ( pokud netušíš, na co narážím, přečti si vlákno o kritice Maviců )

      0 0
      • gemini  

        …o " neoprávněné kritice maviců"…abych byl úplně přesný…

        0 0
        • cardamm  

          Nemímím tu debatovat o kolech......je to Anketa, pokud jsi nečetl… takže bohatě staæí aby jsi hlasoval pro jeden model a nemusel to jakkoli komentovat. Vlákno o mavicu sem četl… ale jakmile čtu více hádek než textu k problematice, přestanu pokračovat.

          0 0
          • gemini  

            Sorry, prostě jsem si nemohl pomoct. Mimochodem ty znaky na konci znamenají smail = že to co je psáno před tímto znakem je myšlenmo v legraci ( moc smailů = moc legrace ). Mimochodem, nechci být za proroka, ale myslím, že tato anketa dopadne podobně jako mnou zmíněný dred o mavicu…

            0 0
    • Hnoj  

      Hope PRO2 Disc, Sapim Laser (DT Swiss revolution), DT XR4.2D (bílé/černé) a nebo pokud chceš UST, tak nějaké ráfky Mavic…

      0 0
    • siafu  

      z tech, co tam mas, asi uplne nejmin XTR – kvuli konusum, ktery proste nemusim

      takze zrejme ty Crossmaxi a nebo by clovek zapletl naby DT 240, ZTR a Revolution

      0 0
    • jIrI___  

      Z čistě subjektivního hlediska bych bral Cmaxy nebo XTR. U XTR bych ale hodně uvažoval nad konusy, u Cmaxu zas nad nahradnimi dily.

      0 0
      • kolda  

        proc jste vsichni z konusu tak vyblazneni? ja jsem na nich najezdil x tis km…bez problemu.

        to bych spis proti XTR videl protiargument ND, stejne jako u Cmax

        0 0
        • siafu  

          se zadni nabou LX prilis velka spokojenost nebyla, vyskytla se tam jakasi vule a kdo se v tom ma hrabat…, od doby, co mam Hugi, je klid a celkove je chod takovy lepsi. Takze nevidim sebemensi duvod, proc volit zrovna naboje Shimano :/

          0 0
      • jecnak  

        Presne opacne.

        U XTR bych ale hodně uvažoval nad nedostupnosti nahradnich dilu. U Mavicu je to s ND ok, staci zavolat do Kastaru. Konusu bych se nebal, navic pokud jsou novy XTR stejne udelany jak Dura 09, tak na serizeni konusu neni treba naradi.

        0 0
        • kolda  

          ok, ale dostupnost nd na klasiku je zase nekde jinde,ze jo. o cene ND nemluvim.

          me se treba podarilo ztratit (coz je moje blbost) ze zadniho Cmaxu ten kovovej bazmek,co je strcenej na O krouzku v naboji. samozrejme se mi to stalo v den odjezdu na dovolenou. z pruseru me vytahl sikovny soustruznik,kterej mi to vytocil za 50 Kc:)

          takovy problemy s klasickyma kolama neresis.

          0 0
          • jecnak  

            To je pravda, ale pokud chces UST, tak s klasikou jedine s paskama.

            0 0
    • jecnak  

      Kolik vazis a na co to budes mit?

      0 0
      • cardamm  

        vazim cca 76kg a XC … zadne brutalni sjizdeni

        0 0
        • jecnak  

          Pri aktualni cene American Classic MTB disc pod 8k a pokud nechces UST rafky, by se o nich dalo uvazovat. S tvoji vahou bys jeste nemel mit problemy ani pri horsi technice jizdy.Maj svy mouchy – utesneni lozisek, ale jinak jsou fajn a nemaj zadny specialni dily. Jinac XTR bych se vyhnul prave kvuli spatne dostupnosti dilu. Pokud chces rovnou UST, tak Mavic a nebo Fulcrum, zalezi jaky design se ti vic libi. Rekl bych, ze na Mavic budou dostupnejsi dily – aspon po Praze se daji sehnat nahradni draty bez vetsich problemu, rafky a dily nab od Kastaru (dovozce Mavic). Loziska bud taky od nich a nebo jakykoli o stejnych rozmerech – od levnych cinskych az po keramiku.

          0 0
          • stumf  

            Jinak co jsem slyšel, tak utěsnění u American Klasicu už není zase tak nutné řešit, je sice horší, ale od tohoto roku mají mít nerezové ložiska…takže vniknutí vody by něměl být větší problém. Neboť nejčastější příčina netočení ložisek je jejich vyreznutí a nasledného zadření.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.