• Consuelo

    Ahoj. Navazuji na vlákno o VDO MC1.0. Přístroj v nadpisu, tedy nový model, analogový bezdrát Ciclomaster 4.3A s výškoměrem, je žhavým soupeřem VDO MC1.0+. Chěl bych se zeptat toho, kdo ho má (nebo jeho předchůdce 434 a jeho varianty), jestli není přenos rušený analogovým tepákem od Sigmy. Sám jezdím modely PC-6 a PC-15. Dík moc za zkušenosti!

    www.cyklosvet.cz/…t/17885.html

    0 0
    • minikin  

      Ak nezmenili frekvencie tak nie. Kedysi som im pisal tu istu otazku a odpovede boli odlisne frekvencie (neviem, ci by som tie maily este niekde nasiel). Skutocnost to potvrdila: PC-15 a CM434 sa nerusili.

      0 0
    • skricx  

      Mě přijde z Německa koncem ledna 8.3A (snad), mělo by to být podobné, tak ti pak řeknu. Ale myslím si, že bude mít kódovaný přenos (nové sigmy jsou také)

      0 0
      • Consuelo  

        Ta 8.3A je už digitální a kódovaná, takže to bude asi o trochu jiné. Pořád si říkám, že jsou snad výrobci tak normální a vyrábí svoje přístroje na odlišných frekvencích. Dokonce si myslím, že by to mělo být jakousi „nepsanou povinností“.

        0 0
    • kesu  

      zneuziju tohle vlakno-premejslim bud o tomdle nebo o HAC 4,nevite nahodou,zdali to ma srovnani prumerny rychlosti s aktualni a jestli to jd edat do nejakyho modu kde tohle srovnani neni videt,me to totiz na tahcometru dost stve:(

      0 0
      • Consuelo  

        Díval jsem se do manuálu CM 4.3A a vypadá to, že tam to srovnání aktuální a průměrné rychlosti bude asi pořád. I Sigma nebo VDO to tak má a „vypnout“ to asi nepůjde.

        0 0
        • kesu  

          no ale na ty fotce toho displaye to neni videt..

          0 0
          • Consuelo  

            Tady na té fotce je vidět vedle č. 1 šipka nahoru, takže to tam bude asi trvale. Je to ale jenom odhad a věštění z křišťálové koule.

            0 0
    • Martin  

      mám pár dotazů na uživatele:

      1. jak se kalibruje výškoměr na domovskou výšku z nastavení? jde to nějak jinak než jenom vymazáním všech denních počitadel ?
      2. lze vymazat jenom hodnotu jednoho denního počitadla (třebas jenom najeté kilometry)?
      3. stopky pro denní najetí jsou tam automatické nebo se dají vypnout a zapnout ručně?

      díky předem.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.